G Gali04 New member 6/9/16 #554 יפה שלגית. אני התעמקתי במילות השיר, במקום בלהקה אבל לא הבנתי למה ה״גרה לפני הליין״ מתקשר
M Mלכת השלג New member 6/9/16 #559 פני ליין הוא שיר נוסף שלהם שימי לב שגם בשאלה של שחר על "הו אילנה" את התעמקת במילות השיר ואני התמקדתי במבצע שלו. מעניין לאיזה כיוון הולך כל אחד ואלו אסוציאציות קופצות לכל אחד לראש...
פני ליין הוא שיר נוסף שלהם שימי לב שגם בשאלה של שחר על "הו אילנה" את התעמקת במילות השיר ואני התמקדתי במבצע שלו. מעניין לאיזה כיוון הולך כל אחד ואלו אסוציאציות קופצות לכל אחד לראש...
ש שחר חרישי New member 7/9/16 #585 רק באחד השירים הכי יפים שלהם! וחבל ממש שביוטיוב כבר אי אפשר לשמוע שירים מקוריים שלהם אלא רק קאברים...
רק באחד השירים הכי יפים שלהם! וחבל ממש שביוטיוב כבר אי אפשר לשמוע שירים מקוריים שלהם אלא רק קאברים...
G Gali04 New member 6/9/16 #487 2 אייקונים. 2 מילים. ביטוי שמתאר תופעה חברתית תרבותית ביטוי המתאר תופעה תרבותית, במסגרתה קבוצה של אנשים אינם מזכירים או דנים בנושא מסוים.  
2 אייקונים. 2 מילים. ביטוי שמתאר תופעה חברתית תרבותית ביטוי המתאר תופעה תרבותית, במסגרתה קבוצה של אנשים אינם מזכירים או דנים בנושא מסוים.