ש שחר חרישי New member 11/9/16 #827 "האולר" מופיע במקראות ספרות לחטיבות הביניים, ו"אשריי, יתום אני" גם די מפורסם. מתאר ההומור את החיים הקשים והאומללים של ילדים עניים בעיירות היהודיות במזרח אירופה באותה תקופה
"האולר" מופיע במקראות ספרות לחטיבות הביניים, ו"אשריי, יתום אני" גם די מפורסם. מתאר ההומור את החיים הקשים והאומללים של ילדים עניים בעיירות היהודיות במזרח אירופה באותה תקופה
M Mלכת השלג New member 11/9/16 #830 כן, אני מכירה את הסופר וברור לי שזו לא גאווה גדולה לא להכיר את הספרים. כנראה שהספקתי לשכוח את מה שלמדתי בבית הספר, ובגילי המופלג זה לא הסגנון שאקרא עכשיו להנאתי.
כן, אני מכירה את הסופר וברור לי שזו לא גאווה גדולה לא להכיר את הספרים. כנראה שהספקתי לשכוח את מה שלמדתי בבית הספר, ובגילי המופלג זה לא הסגנון שאקרא עכשיו להנאתי.
ש שחר חרישי New member 11/9/16 #863 לא חשבתי שלא... חשבתי שאת לא מכירה את הסיפור "אשריי, יתום אני", או את "האולר". וזו לא בושה כ"כ גדולה לא להכיר אותם...
לא חשבתי שלא... חשבתי שאת לא מכירה את הסיפור "אשריי, יתום אני", או את "האולר". וזו לא בושה כ"כ גדולה לא להכיר אותם...
G Gali04 New member 8/9/16 #667 באילו 5 מדינות מדובר?   יש כאן מדינה שמופיעה פעמיים...   תחשבו יצירתי...