סיכום שבועי
חובה לענות-גם סמויים!

סיכום שבועי
חובה לענות-גם סמויים!

סתם סקר נחמד שגנבתי ללא בושה מאחד הפורומים, זה יכול לעזור אולי להפיח קצת חיים כאן-

משהו טוב שקרה לי השבוע

משהו מאכזב שקרה לי השבוע

ספר/סרט/סדרת השבוע

מאכל השבוע

בילוי השבוע

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע

תמונת השבוע

פריאל12

New member
אוקיי

משהו טוב שקרה לי השבוע - עוד לא קרה, הוא קורה מ....עכשיו - מס' ימי מנוחה בתוך סיר הלחץ

ספר/סרט/סדרת השבוע - סדרות שאני לא מחמיצה: קאסל, אלמנטרי, משחקי הכס, האשה הטובה.
מאכל - ארטיקים!
ועל זה אמא היתה אומרת: "ארטיק זה לא אוכל!"

בילוי השבוע - השבוע, כל דקת מנוחה שבה לא עבדתי היתה בילוי.
משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע - אם אני חושבת על זה...כלום

תמונת השבוע - אם אפרסם כאן תמונה שלי, אפשר יהיה לפתוח קטגוריה נוספת: אימת השבוע

לא התכוונתי שאנשים כאן יפרסמו תמונה של

עצמם (אלא אם כן הם מעוניינים). הכוונה היא לכל תמונה שהיא- תמונה שנתקלת בה ברשת ואהבת/ תמונה כלשהי שיצא לך לצלם מתישהו- בקיצור, תמונה כלשהי שבא לך לשתף בה את חברי הפורום, זו הכוונה
.

פריאל12

New member
חבל...דווקא בניתי על להפחיד...

עושה רושם שזה יותר כיף מאשר לעשות: בוווו!

yael1985

New member
עונה

משהו טוב שקרה לי השבוע - הרכזת פר"ח שלי אמרה שהיא רוצה להמליץ עליי לשנה הבאה להיות רכזת פר"ח. חוץ מזה לא זכור לי משהו טוב שקרה. חבר שלי היה במילואים והיה לי שבוע עמוס.

משהו מאכזב שקרה לי השבוע - יותר נכון מגעיל - לגלות שבאוכל של הכלב של חבר שלי היו תולעים. כמובן שהתלוננתי והבטיחו לפצות.

ספר/סרט/סדרת השבוע - לא יצא לי לראות

מאכל השבוע - חחח מנה חמה ופתיתים

בילוי השבוע - עם החניכה שלי. שחיקתנו מחבואים עם החברות שלה בשכונה. היה כיף והחזיר אותי אחורה בזמן.

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע - ללכת לטיפול בפסיכודרמה.

מנה חמה....

בתקופת הצבא אכלתי את זה המון, אחרי שנים ניסיתי את זה שוב ולא הבנתי איך הייתי מסוגלת להכניס דבר כזה לפה....

משה רון

New member
עם שמן זית מכלבוטק או כתית טהור?

סניפים של גרג כיכבו לרעה בתכנית האחרונה

מדובר בסלט משובח עם שמן זית פסול

למאכל אדם משובח לא פחות!

לא ידעתי ש"גרג" כיכבו, סיפרו לי בכלליות על הממצאים, אין לי סבלנות בדר"כ לתוכניות תחקירים עם כל עודף הדרמטיות והקוליפורמים, למרות שכמובן הם עושים שירות חשוב לציבור

למה חשבת מההודעה שלי שאני צמחונית?

הייתי צמחונית הרבה שנים, משהו כמו 15 שנים אולי.... עד שהחלטתי להפסיק כשהרגשתי שזה משפיע עלי גופנית ומחשבתית (בזמן שלקחתי ברזל B12) ואז הגעתי למסקנה שלא בכל מחיר, והפסקתי עם הצמחונות. למרות שגם היום אני לא אוכלת כל דבר.... למשל איברים פנימיים דיי מגעילים אותי, ואני גם קצת מפחדת לנסות למשל דברים שעוד לא אכלתי כמו טלה או כבש....

אני לא נוגעת בבשר בערך מגיל 8

גם לא בדגים ועוף. הייתי רוצה לעבור לטבעונות, אבל זה כבר ממש קשה. מציק לי מאוד מבחינה מצפונית לדעת שיצור חי כלשהו עבר יסורים/התעללות על מנת שלי יהיה מה לאכול. חוץ מזה שאני קצת נגעלת מ"מאכלים" (מבחינתי אלה לא מאכלים) כאלה ומעדיפה לאכול דברים אחרים.

למעלה