סיכום שבועי
חובה לענות-גם סמויים!

תשמעי.... טבעונות זו באמת כבר

קיצוניות לדעתי.... כאילו דיי... אי אפשר להשתגע עם זה... ואני יכולה להניח שהרבה טבעונים אחרי תקופה ארוכה מפתחים תסמינים לא סימפטיים של החוסרים התזונתיים האלה, ואפילו הם מקפידים לקחת נניח כדורים להשלמת התזונה, ואגב גם זה לא פיתרון אידיאלי כי עם הזמן אני חושבת שהכדורים האלה מעייפים את הכבד. אני פשוט עברתי לאט לאט בהדרגה למצב הלא צמחוני והדחקתי את המחשבות על מה בדיוק אני אוכלת, זה גם קשה פסיכולוגית לעשות את המעבר הזה בבת אחת

צודקת, זה באמת קצת קיצוני

אם אני אהפוך לטבעונית זה אומר שלא אוכל לאכול יותר עוגות/פיצות/שוקולד..כלומר אצטרך בעצם כמעט לצום. אני מעריכה אנשים שאכן מצליחים לעמוד במשימה הזו של מעבר לתפריט טבעוני. זה גם אומר שאי אפשר כמעט לאכול בחוץ ושאת רוב המאכלים שלהם הם מכינים לעצמם עפ"י מתכונים מיוחדים. ממש סרט..
.

yael1985

New member
אני צמחונית

כלומר אני לא עונה להגדרה של צמחונות כי אני כן אוכלת דגים.

אבל בשר אני כבר לא אוכלת 4 חודשים.

yael1985

New member
ברור שאפשר...

אני מבריאותית , אסור לי חלב בקר , מזריקים לשם הורמונים שיכולים להזיק לי. אז על הדרך כבר אמרתי שאני אוריד גם את הבשר. מה שגם חבר שלי שקל כבר הרבה זמן להפסיק לאכול בשר , והוא מטעמים אידאולוגיים. זהו.. מה-1.1.13 הפסקנו לאכול בשר , ודווקא עם הבשר היה לי יותר קל ועם החלב יותר קשה לי. רק עכשיו אני מנסה להכריח את עצמי לשתות סויה , או חלב שקדים.
והנה חודש הבא אנחנו כבר 4 חודשים ללא בשר , ואת האמת לא מרגישים געגוע או דחף לאכול איזה סטייק או קבב.

הכי מצחיק שהייתי יורדת עליו בלי סוף על זה שאני לא אסתדר איתו שאני אוהבת בשר ואיך אחיה עם צמחוני , הוא ישגע אותי. והנה , עד שהרופא אמר שאסור לי דברים מסוים. בקיצור never say never.

כן, גם לי מפריע שאני שותה חלב פרה עם הנסקפה

ניסיתי לשתות חלב סויה..זה טעים אבל עם נס קפה זה לא כ"כ הולך, זה די הורס את הטעם של הקפה. אז ניסיתי לשתות נסקפה בלי חלב אבל זה יותר מדי מר.

yael1985

New member
קניתי עכשיו חלב סויה בטעם וניל ודווקא זה

טעים.
צריך פשוט להתרגל לטעם.

yael1985

New member
כן , אני קונה והוא מכין

עם לימון ותבלינים.

אני מתה על טחינה. יאממייי

טוף

משהו טוב שקרה לי השבוע נפגשתי עם חברות, זה אירוע נדיר..

משהו מאכזב שקרה לי השבוע נתתי לעצמי להיות מושפעת משמועות ודיבור של אחרים

ספר/סרט/סדרת השבוע ספר שמחכה לי: המפתח של שרה, סדרה:ויקינגים

מאכל השבוע סלט אבוקדו

בילוי השבוע ממ הזמנת פיצה נחשבת לבילוי?

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע החלטתי לעזוב את הבית ולשכור דירה

תמונת השבוע הכלבה תופסת שמש

יש אבוקדו נורמלי בעונה הזאת...?

כלבים משום מה אוהבים להיות חצי מעולפים בשמש..... זה לא ברור

הם עושים סאונה טבעית

ופטנט: שמים אבוקדו בפריזר כמה שעות ומוציאים וזה כשערה נהיה רך ומוכן

הזמנת פיצה בהחלט נחשבת לבילוי

עבורי מדובר באחד הפינוקים הקטנים של החיים. בעיקר פיצה האט+בלינצ'ס+קולה