סיכום שבועי

סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לי השבוע:

משהו מאכזב שקרה לי השבוע:

ספר/סרט/סדרת השבוע:

מאכל השבוע:

בילוי השבוע:

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע:

משהו טוב שקרה לי השבוע:
פגשתי במקרה את זו שעבדה איתי בעבודה הקודמת. וזה מאוד שימח אותי, כי אני פשוט אוהבת אותה
. זה היה בדיוק ביום ההולדת שלי, כנראה סוג של מתנה
. אני חושבת שהיא בנאדם נדיר..מכירים את האנשים האלה שתמיד שמחים, תמיד מחייכים ותמיד תמיד אופטימיים? אבל לא סתם..אופטימיות כזו מדבקת. אז היא בדיוק כזו ובגלל זה, בין היתר, אני אוהבת אותה. הייתי מוכנה לחזור לעבודה הזו (שממש נמאסה עליי) רק בשביל לשוב ולפגוש בה מדי בוקר
.

משהו מאכזב שקרה לי השבוע:
לא היו לי ציפיות לכלום :)

ספר/סרט/סדרת השבוע:
האח הגדול! אבל וואלה..בנתיים עוד לא נכנסתי לזה. אפילו ראיתי את הפרק השני באיחור.

מאכל השבוע:
פיצה!

בילוי השבוע:
בשבת האחרונה הייתי במופע (שמתיימר להיות) הומוריסטי של איזה עו"ד אחד ב"צוותא". וואלה לא היה הומוריסטי ולא היה מעניין
. אבל אמא רצתה, אז כמובן שהסכמתי להצטרף.

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע:
קניתי גופיה ונעליים

פיצה....

חצי ערב עכשיו התלבטתי אם להזמין פיצה....
בסוף הסתפקתי בקציצות עוף שהוצאתי מהמקפיא....
יש כאלה שעושים פיצה עם מן גבינה סינטטית מגעילה כזאת....

מישהו פעם קרה לגבינה הזאת ככה

ומאז נדבקתי בביטוי הזה.... זאת מן גבינה מבריקה כזאת חסרת גמישות... לא טעימה בקיצור....

אמא שלי לפעמים מכינה פיצה

ויוצא לה ממש ממש טעים! מבחינתי, הפיצה שהיא מכינה מגיעה כמעט לרמה של פיצה האט (שהיא מבחינתי הפיצה הכי טעימה שיש!).

מה זה גבינה סינטטית?

אני מבסוטה מאיזו פיצה אנונימית שיש ליד הבית

טעימה. למרות שאם אני משתגעת ואוכלת יותר משני משולשים אז יש לי בדר"כ כאב בטן אח"כ, אז מי יודע מה האיכות.... נראה לי שלא אכלתי פיצה כבר כמה חודשים....

גם לי יש פיצה אנונימית ליד הבית שאני מרוצה

בעצם אולי הם לא אנונימיים, לדעתי זה רשת-"כמעט חינם" זה נקרא. אני דווקא בזמן האחרון נפתחתי גם לרשת הזו, כבר לא שומרת אמונים לפיצה האט. בהאט יש יותר מדי שמן, לא בריא.

שני משולשים? אני לא קמה מהשולחן לפני שאני מחסלת לפחות ארבעה..ויפה לך כמה חודשים, אני לא שורדת יותר משבוע ללא פיצה

"כמעט חינם" מוכרים...

לא ידעתי שיש להם פיצה...
ותשמעי, ארבעה משולשים זה לא הולך ברגל... איך בכלל אפשר לדחוס את כל זה פנימה...?

לא..אין קשר לרשת של הסופרים...

זה פשוט השם של הפיצריה

כשמדובר בפיצה אין לי גבולות..לא נראה לי שאי פעם אני אמצא מאכל שאני יותר אוהב. מה לעשות, צריך להנות מדברים שאוהבים :) ..וכל עוד זה לא משפיע על המשקל, אין מה שיעצור אותי..

אצלי

אכזבת השבוע:העבודה בעיקר למרות שיש עוד דברים.בא לי לברוח משם.יש לי איפה לעבוד,אבל השכר לא לטעמי.
ושלושה ימים אין לי קו בסלולרי בגלל ניוד מטומטם שעשיתי.טוב שיש נייד נוסף.
אין לי כרגע טלויזיה ככה שהסעיף השני לא רלוונטי.
מאכל השבוע:אם נתעלם מפיצה שקניתי בטאבון והיתה מאד טעימה,אין משהו אחר.
בילוי השבוע:בילויים רגילים.לא משהו מעניין.
משהו טוב שעשיתי עבור עצמי:לקחתי ימי מחלה מהעבודה.הייתי חייב זמן לעצמי מהסבל שיש לי שם וגם לסידורים שהצטברו.

גם אני

משהו טוב שקרה לי השבוע: נראה לי בכלליות מצב רוח טוב יותר

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: נפלתי באיזו נקודת זמן לרחמים עצמיים. מזל שזה לא נמשך יותר מדי זמן ואפילו לגמרי התהפך לטובה מבחינת תחושה...

ספר/סרט/סדרת השבוע: נראה לי שחוץ מהבלחות קטנות בכלל לא ראיתי השבוע טלויזיה (על ספר אין מה לדבר)

מאכל השבוע: כדורי דג ברוטב עגבניות עם פרוסות בטטה בתוך הרוטב

בילוי השבוע: לא זכור לי, אני גם ככה בקושי זוכרת את מה היה לי השבוע (גם שבוע שעבר בקושי זכרתי את השבוע שחלף....
)

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע: ניסיתי עוד חוג. הפעם תכשיטנות. היה חביב ואפילו הפתיע אותי מה התחלתי לעשות שם, ואולי באמת אחזור לשם, למרות ששבוע הבא באותו ערב יש למישהו מהעבודה אירוע שאני הולכת אליו.

גם לי יש כזה קטע

של לרחם על עצמי לפעמים וליפול ליאוש. כאילו שהכל נראה לי קשה מדי ואין לי כח לכלום. וזה מוזר כי זה יכול לקרות ככה סתם באמצע היום בלי שום סיבה. ואז אחרי כמה שעות אני חוזרת שוב להיות בסדר...
.

חוג תכשיטנות? בשביל הכייף או שתרצי לנסות לעסוק בזה? צריך כשרון כלשהו בשביל החוג הזה? את אוהבת תכשיטים בכלל? (סליחה על יותר מדי שאלות
)....סתם מנסה לראות אולי גם לי יתאים חוג מהסוג הזה, בא לי מזמן להירשם לאיזה חוג אבל מודה שעל תכשיטנות כלל לא חשבתי, למרות שאוהבת תכשיטים.

כרגע זה בשביל הכיף

רציתי גם להכיר אנשים ככה בעיקרון. יש לי שרשרת ממגנוליה שאני הולכת איתה כמעט קבוע ביומיום, תכשיטים אצלי זה בדר"כ רק שרשרת אם בכלל.
התחלתי לעשות שם בחוג צמיד דיי מתוחכם מחרוזים. העניין הוא שלמרות שהתכשיטים שעושים שם מורכבים ויפים בפני עצמם - עדיין לא בטוחה שאלך איתם, אני אוהבת דברים עדינים יותר

ולא נראה לי שצריך כישרון

אולי רק רצוי שלא יהיו ידיים שמאליות
מתעסקים שם עם מן מחט מוזרה כזאת גמישה שיש בה חור באמצע ולא בקצה כמו במחטים רגילות של תפירה למשל

למעלה