סיכום שבועי

נו? ואיך האנשים שם? בטח רק נשים..

מוצאת את עצמך מתחברת?

כן, גם אני אוהבת את התכשיטים של מגנוליה..חרוזים וכאלה לא אוהבת. אבל זה בטח כייף להכין.

דווקא הנשים ממש נחמדות ותקשורתיות

אבל הלכתי לשיעור ניסיון בשעה של ותיקות, כך שהן לא יהיו (תהיינה?
)בחוג עצמו שאליו ארשם (אם ארשם)
אז אולי תילמדי צורפות?

בטח באיזור המרכז יש היצע גדול יותר מהחור שבו אני גרה...
היתה לי עד לפני שנה בערך שרשרת עם תליון מאבן עינבר, הייתי מאוהבת בעינבר הזה קשות, ועם הזמן הוא איבד לחלוטין את הברק היפה שלו ואת היופי שלו וגם נוצר בו שבר קטן. יש לי גם תקופות שאני נמשכת לתכשיטים עם אבן אופּל.

לא, בשביל צורפות צריך ידיים טובות

ואני בקושי מצליחה למרוח מסקרה

אולי גם בקבוצה שאת תירשמי יהיו נשים חביבות, תהיי אופטימית

אהה..אז אני מבינה שאת אוהבת תכשיטים עם אבנים צבעוניות. אני אוהבת רק מכסף.

yael1985

New member
שלי

משהו טוב שקרה השבוע: אין , לא היה משהו כזה.

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: הזמנתי דיל מגרופון של תספורת+צבע+פן , דיברתי עם הספר לפני הרכישה והוא סיפר וקבע לי פגישה ביום רביעי.
באתי אליו והוא התחיל להסתכל על האורך שלי ואמר שהוא צובע לי רק שורשים!! וואט מה נראה לך??? התקשרתי לגורפון ואמרתי להם והם דיברו עם הספר והוא התחיל לעשות פרצופים ולהגיד : בסדר , אני אעשה לה כל הראש. ואז הוא החזיר לי את הטלפון ודיברתי איתם שוב ואמרתי להם שאני לא מוכנה להפקיד את השיער שלי אצלו , הוא ממש אנטיפט. אמרתי לו שיבטלו לי את העסקה. אוףףףףףףף בסף הכל רציתי להסתפר , למה אין ספרים נורמליים???

ספר/סרט/סדרת השבוע: מעושרות. מצחיקה אותי הסידרה הזאת , זה מעביר את הזמן.

מאכל השבוע: רק אתמול התחלתי לאכול מרק וסלט פסטה קר. במשך 5 ימים לא אכלתי כלום.

בילוי השבוע: עם החניכה שלי שמוציאה אותי קצת מהבדידות הזאת , פגישה עם חבר שלי על כוס קפה. (אני לא מסוגלת לקרוא לו עדיין אקס)

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע: קניתי סנדל כףכף חמוד כזה.

yael1985

New member
כי אין לי תיאבון , בגלל הפרידה

עכשיו רק לאט לאט חוזר לי התיאבון

arieshor

New member
yael1985

חג שמח

יום נעים

אף פעם לא צריך להיות ברוגז עם האוכל אפילו שנפרדים ממישהו .

אני בטוח שאת ניראית מצויין . האוכל זה בריאות לא צריך לחסוך באוכל

מילקי110

New member
סיכום השבוע

משהו טוב שקרה לי השבוע: נפגשתי עם חברה שלא ראיתי כבר כמה זמן , לא ראיתי אותה בערך חודש

היה כיף איתה, וגם שסוף סוף עשיתי בדיקת דם דחיתי את זה די הרבה זמן והשבוע סוף סוף .

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: אותה חברה , אנחנולא מכירות כל כך הרבה זמן , אבל בשבוע הבא יש לה יום הולדת ויש משהו שקשור לזה שאיכזב אותי

ספר/סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות עונה 8 , וגם האנטומיה של גריי עונה 8

מאכל השבוע: פשטידה דיאטטית שהכנתי ( כיף לזאת עם הפיצה , אני בד"כ מכינה בבית מעין טוסט כזה אבל עם גבינה צהובה לייט של 9% , גם את הפשטידה שהכנתי שמתי גבינות של 5% ומלמעלה גבינה של 9%

יפה לה שזה לא משפיע לה על המשקל , אני עם אני אוכלת משולש אחד רגיל לא לייט יום למחרת קילו יותר ..)

בילוי השבוע: בנמל ת"א , הלכתי אתמול בערב כיף שם מאד , ים , אוויר , בריזה מדהימה אני מתה על המקום הזה ( ראיתי גם כמה סרטנים על הסלע וזה שימח אותי )

משהו טוב שעשיתי עבור עצמי השבוע: הלכתי לשחות ביום שבת שעבר , גם מחר אני רוצה ללכת מקווה שיהיה לי כוח ..

פריאל12

New member
לרוב הדברים ברשימה פשוט לא היה זמן השבוע

מאכל השבוע: קרטיב קרח - בטעמים שונים ובכמויות...

למעלה