ספיישל פתיחה – גן עדן אחר

Rene Zeitune

New member
יש דרך אחרת לראות את הסדרה הזאת לא דרך ויוה?

אין לי טלוויזיה ואמא שלי ביטלה את המנוי לvod. לא מאמינה שויוה יעלו אותה לאתר. יש אפשרות כלשהי מדובב לספרדית(בלית ברירה נאלצת להסתפק בזה ואני לא מבינה פורטוגזית).

evglev1

Well-known member
מנהל
ה-VOD של סדרות ויוה הוא בחינם

הוא לא אוטמטי אם הוא בחינם?

elall

Member
מנהל
אני התחברתי ל Partner tv

יש להם כל מיני אופציות למנויים ,עשיתי מנוי למחשב, שזה לא מצריך ממיר, רק חיבור מספיק טוב לאינטרנט, ואני רואה בלפטופ. יש גם אופציה לצפות אחורה שבוע נדמה לי וגם להקליט. זה עולה 39 ש"ח לחודש וחודש ראשון חינם.
יש להם גם אופציה לטאבלט ונייד, גם לא צריך ממיר , רק אינטרנט טוב וזה עולה גם 39 ש"ח וחודש ראשון מתנה.
https://www.partner.co.il/w/tv/main#!/plan/216653

evglev1

Well-known member
מנהל
עד פרק 7

בהתחלה נראה שהסיפור של אליזבצ'י והסיפור של קלרה יצטלבו בשלב מאוחר בעלילה, אבל זה קרה כבר בפרק 4 כשקלרה הזדעזעה מהמחירים בקניון והמוכרת העירה לה שהיא לא במעמד לקנות בקניון ואליזבצ'י הצטרפה להגנת קלרה וגם עזרה לה לבחור בגדים. בנוסף מסתבר גם מסתבר שנתנאל הוא גיסה של סופיה ודוד של גאל, ליביה ואסטלה ולפיכך הבת של אליזבצ'י היא האחיינית דרגה של שנייה של גאל.

הדו פרצופיות של גאל פשוט מקוממת הוא מהתפך כל הזמן, מבחור אצילי ואוהב לקנאי אלים וסוטה, שאפילו ליל הכלולות היה אונס, לא משום שקלרה לא רצתה או משהו, אלא משום שציפתה למחוות של רומנטיקה והוא התנפל עליה בפראות. גם הקנאה שלו שלא מוכן שלאשתו יהיה נייד ושבר אותו ומפחד ממחשב נייד בגלל רשתות חברתיות ואפילו קניות עם אישה הוא קרע את הכרטיס ביקור כי לא רוצה שתהיה בקשר עם זרים וגם מלצר שקלרה מכירה שהגיע אחריה הוא מקנא וגם כשרקל באה מאותו מקום הוא חושד שמעבירה הודעות ממנו. מאוד חולני.

גם בניגוד לאימא גאל וליביה מתייחסים יפה מאוד לאסטלה למרות היותה גמדה ואף מתנגדים להתנכרות של אימם כלפיה. גם ליביה מצד אחת אכפתית אבל כבר הקנאה אוכלת אותה כי היא נדלקה על רנאטו כששמה לב שהוא מאוהב בקלרה וגאל מקנא בו בצדק ודווקא אז התחיל הרומן שלהם, אבל כל קשר ידידותי בין קלרה לרנאטו מפחיד אותה.

ולנושא הסדרה האזמרגדים שאביה של קלרה נהרג בחיפוש אחריהם ומדהים איך שסופיה באה להציע כסף לקלרה כדי שתעזוב את גאל וכשגילתה את האבן שעודדה את אביה של קלרה לחפש אזמרגדים התהפכה וקיבלה את קלרה ואף הפתיעה את המשפחה ואת עורך הדין כשעשתה חתונה על בסיס רכוש משותף וכשהיא העלתה את הנושא בפני הסבא מסתבר שהיא גם זירזה את החתונה ואכן לא הספיק להיגמר הירח הדבש והיא כבר זימנה את המשפחה לדבר על האזמרגדים, אבל הפתעה קלרה מתנגדת בתוקף ורואה בהם קללה. ובכלל כשהיא חשבה שקלרה ענייה היא דווקא ציפתה שגאל יתחתן עם עשירה כי הכסף עומד לאזול למשפחה, נו בטח הרי אף אחד לא עובד במשפחה, ולכן היא ראתה בקלרה מכרה זהב והסבא של קלרה הבין את זה, אבל גם הרכוש המשותף לא עוזר כי הבעלות על האדמות היא לא הבעלות על מה שמתחתן ולכן מה שיש לקלרה זאת זכות כרייה ולא בעלות והזכות הזו לא עוברת לא בהסכם גירושין ולא חולקים אותה בהסכם נישואין של רכוש משותף כי מדובר בזכות ולא ברכוש. מבחינה משפטית זה שנוי במחלוקת ומשפט שיכול להימשך שנים.

כמה הפתעות בגזרה של אליזבצ'י בפרק 7 בלבד, נתנאל צילם את הבגידה שאליה ז'ו גררה את אליזבצ'י והביא את התמונות לבנו, אך אנריקה הפתיע וסלח לה וגם הודה שז'ו לא לגמרי שיקרה (בלי שידע על השיחות של ז'ו) שהריחוק יצר גם לו צרכים וגם הוא בגד ושהוא אשם בריחוק שלהם ובנוסף הוא עומד להתמנות לשגריר בלונדון וכל המשפחה תחיה בלונדון ויהיה לו זמן למשפחה. אך נתנאל לא נכנע ומבקש מז'ו לשכנע את אליזבצ'י להיפגש עוד פעם אחת עם רנן בתקווה שהם ישכבו ולהראות לאנריקה שאשתו בגדה בו שוב גם לאחר שסלח לה. ז'ו אכן משכנעת אותה שאחרי כל המחוות שלו שהעריך גם את העבודה שלה ולקח אותה כמעצבת שלא תיפרד בשיחת טלפון. אליזבצ'י הולכת ומסבירה לרנן את המצב ואמנם התוכנית לא מצליחה כמתוכנן כי לא קורה כלום בין אליזבצ'י לרנן, אך קורה משהו יותר גרוע שרנן מסרב לקבל את זה ומנסה לשכנע את אליזבצ'י לא לוותר על מה שיש ביניהם וגורר אותה אליו ובעימות ביניהם הוא נופל מגובה רב בביתו ונראה שהוא מת ואליזבצ'י שוכחת את התיק שלה כשהבלש של נתנאל מצלם את את רנן המדמם והתיק של אליזבצ'י מגיע לידיו של נתנתאל.

evglev1

Well-known member
מנהל
שינו גם את לוח המשדרים של סוף השבוע?

כי הטלנובלה של 18:10 משודרת בשידור חוזר בשבת ב-08:00 בבוקר חמישה פרקים ברצף, עם זאת מלכת הפרחים שהייתה של שעה 23:20 השידורים החוזרים של חמשת הפרקים היו ביום שישי ב-22:20 ולא ב-22:00.

Don Nirtin

New member
לא שינו

למעט אדמה פראית בשעות הבוקר של שבת ו22:20 הולכת לגן עדן אחר.

למעלה