סקר: איך אתן מטפחות את הקיוטיקלס שלכן?

JupiterCrash

New member
לגבי הצבתית

קניתי בוואוו,אני חושבת שעלתה 30 ₪. לא יודעת אם זה נחשב הרבה...בטח בביוטיקר יש ביותר זול.

mayal1989

New member
זו צבת קטנה

שבאמצעותה מסירים עור עודף מהקיוטילקס, מה שבתמונה זה דוחף עור.

trilliane

Well-known member
מנהל
עד כה ביוטיקייר יצאו זולים משמעותית מ-WOW

בכל המוצרים הנלווים שבדקתי (אצטון, משאבה, דוחף עור, חותמות ועוד) אז זה לא מפתיע. בהתחלה עשיתי טעות וקניתי ב-WOW ומאז שביקרתי בביוטיקייר וראיתי את ההבדלים אני לא קונה יותר מוצרים כאלה ב-WOW כי חבל על הכסף (חלק מהמוצרים זהים לחלוטין, בלאו הכי כולם מייבאים מהמזרח הרחוק).

mayal1989

New member
זה קורה

תשתי שיקוי ריכוז!

כמו תמיד, בביוטי קייר הכל יותר זול... חבל שזה נמצא יחסית רחוק לי אחרת הייתי מביאה שק"ש לסניף!

mayal1989

New member
הייתי בס"פ ובדקתי

מסתבר שזה מכיל שמן מינרלי
- משתדלת להימנע מזה, והרוקחת הייתה כה מעצבנת (%$#%$%$#&**) שנטשתי אותה ביאושי: מה רע בשמן מינרלי? אז מה אם זה תוצר לוואי של תעשיית הנפט? מה, נפט זה לא טבעי? לא? אז בכל זאת מה הבעיה, לי אין בעיה! #יוצאת החוצה לעזור לי למצוא תכשיר חלופי, אבל במקום מחליטה להראות לי חמאת גוף בלי שמן מינרלי, וקרם פנים, וקרם רגליים? מה את לא צריכה? יש לך כבר בבית? אז קחי שיהיה לך עוד!
כל הדו שיח הזה כפול 3 פעמים!!!
כשהיא הסתובבה לטור הבא כדי לחפש גם שם, ניצלתי את ההזדמנות כדי לברוח!! הייתי חייבת לפרוק - עד שאני מבקשת עזרה בחנות, רציתי למות!

*אבל תודה על ההמלצה

trilliane

Well-known member
מנהל
נפט זה אכן טבעי...
לכן הוא משאב מתכלה

לו ניתן היה לסנתז נפט הכלכלה הייתה נראית שונה בתכלית.

mayal1989

New member
זו רק סמנטיקה

לא לכל מילה צריך להיצמד כאילו זו תורה מסיני...
כמובן שהוא טבעי, לא התכוונתי לזה אלא להאם זה מרכיב שאת רוצה בתכשירים בהם את משתמשת ושמה על הגוף שלך; גם יסודות כימיים כמו אורניום וברוד (באמצעותו השתמשו הנאצים כדי להפסיק לנשים את הווסת) זה טבעי, זה אומר שאת רוצה את זה בגוף שלך? אני אישית קונה כאלה רק בתור מוצא אחרון ממש, אם לא אכפת לך שיבושם לך, העיקר שאת נהנית

שיהיה יום טוב

אני מתעלמת מהם

שנים ארוכות נשכתי את העור סביב הציפורניים (גם בצדדים, לא רק למטה) ממש עד זוב דם. הייתי נושכת אצבע אחת וכשהיא הייתה פצועה מדי להמשיך הייתי עוברת לאצבע הבאה. ככה עד שהאצבע העשירית הייתה פצועה ונאלצתי לעזוב אותה, האצבע הראשונה כבר התחילה להחלים ויכולתי לנשוך אותה מחדש.

היום אני כבר לא עושה זאת באופן שגרתי, אבל אני כן קולטת לפעמים שיש לי פצעים מנשיכות מסביב לציפורן מסויימת- אפילו בלי ששמתי לב.
התעסקות מרובה בקיוטיקלס שלי גורמת לי לנשוך אותם עוד יותר, ולכן אני פשוט מתעלמת מהם. מורחת קרם ידיים של ללין וזהו. העור הלא נשוך נראה בסדר גמור.

mayal1989

New member
אהמ, שאלה קטנה: למה שתעשי לעצמך דבר כזה?

זה נשמע מייסר כ"כ!

זה לא בכוונה

ורוב הזמן זה גם לא במודע- פשוט משהו שעושים, כמו אנשים שאומרים "כאילו" בכל מילה שנייה, או מתופפים על השולחן כשאת מנסה לדבר איתם.

תולי01

New member
כמה תכשירים אהובים.....

לריכוך וטיפוח - פילינג שקדים של CND מיוחד לקיוטיקלס וקרם משלים מאותה סדרה לציפורניים ולידיים.

לריכוך והסרה - Cuticle Eraser של CND ו- Cuticle Eraser של MAVALA. שניהם בשילוב עם דוחף עור מעץ. לא גוזרת אף פעם. התכשירים האלה מסירים מעט מהעור ובטיפול נכון מתקבל מראה מסודר ומטופח.

בנוסף, משתמשת קבוע בשמן לציפורניים, פעם זה היה הסולאר אויל של CND, היה אחד נחמד של קולור קלאב ששכחתי את השם שלו ולאחרונה אני עם העט של מוואלה שנקרא MAVALAPEN - הוא לא מוציא הרבה חומר אז הציפורניים לא שומניות כמו אחרי שימוש בשמן שבא בצורת לק, אבל הוא עדיין עושה את העבודה.

וקרם ידיים ברגיל...

iefrat

New member
קניתי קרם של POSHE ברשת כ 40 ש"ח

נחמד מאוד, מעסה מסביב לציפורן ודוחקת את העור עם מקלון שקניתי בביוטי קייר.
לא ארכוש אותו שוב כי הו אהתפוצץ ולקראת הסוף נאלצתי להוציא חומר מהחור שנוצר ולא מהפיה

Little b

New member
גוזרת עם מספריים קטנות

כן כן, אני יודעת שאסור, אבל זה משהו שאני עושה כבר 10 שנים אם לא יותר והכל בסדר. אחרי המקלחת, כשהעור רך מאוד, פשוט דוחפת עם כרית האצבע וגוזרת עם מספריים.
לטיפוח יש לי שמן של אורלי, בריח מעלף של ענבים, אבל לרב אין לי כח/ שוכחת למרוח אותו. כך שלרב זה רק קרם ידיים (אין לי אחד מיוחד, פשוט מה שאני מורחת על הידיים אני מעסה גם לתוך הקיוטיקלס).

lilo4

New member
זה לא שאסור

זה פשוט אזור רגיש ואם לא עושים את זה נכון אפשר לגרום לפצעים וזיהומים לא נעימים, בגלל זה לא כ"כ מומלץ לגזור. אבל אם יש לך ניסיון ואת עושה את זה תקופה ארוכה ואת לא פוצעת את עצמך אז אין שום בעיה

למעלה