סקר ליידי יוצא לדרך...

קדמiני

New member
תשובות של חנונים ....

כמה פעמים עד כה בגדתם - עדיין בתול בעיניין
כמה נשים/גברים שיגלתם עד כה - פחות מ עשרה
לכמה גמרתם/גמרו לכם בפה - 3 אם לא פיספסתי מישהי :)
מה הדבר הכי מביך שקרה לכם באמצע זיון - הילד בא
הפסקתם זיון באמצע פעם אם כן, למה - נו תחשבו לבד

צילמתם פעם זיון - צולם והושמד מיד
נשים... האם זייפתן פעם אורגזמה - באמת מעניין אותי לדעת....
כמה פעמים בממוצע אתם משפשפים בשבוע - פעמיים שלוש
משחק מקדים - חובה, אני לא מרגיש שעשיתי משהו אם לא שומע את הגניחות שלה ושהיא לא רוצה לשחרר, וזה לא קרה לי בלי זה
נשים - גודל הזין ועוביו חשוב - בטח שחשוב לא מאנין למי שאומרת אחרת
גברים - אישה צרה, מעלה,- לא

תשובות

כמה פעמים עד כה בגדתם - 5 ולכן עכשיו אני רווק עד שאבין איך נכנסים לקשר בלי לבגוד. או פתוח, או קשר שאני בו יותר בטוח.
&nbsp
כמה נשים/גברים שיגלתם עד כה: 25, ה26 ממש אוטוטו.
&nbsp
לכמה גמרתם/גמרו לכם בפה: 10 נראה לי
&nbsp
מה הדבר הכי מביך שקרה לכם באמצע זיון: זה לא היה זיון, מישהי מצצה לי בים, באיזו מסיבת יומולדת של מכר לפני 10 שנים.
מסתבר שלא היינו במקום דיסקרטי כמו שחשבנו, ואחד החברים צילם את זה.
היא קלטה אחרי שניים שלושה פלאשים מהמצלמה (לא היו סמארטפונים אז). רצתה להפסיק. הרמתי את המכנסיים, רדפתי אחריו עד שהלך. כשחזרתי הופתעתי לחלוטין לראות שהיא עוד שם מוכנה להמשיך את מה שסיימה.
הייתי כל כך שיכור שלא הצלחתי לגמור. נפרדנו בנשיקה בסוף הערב. לא דיברנו יותר לעולם. כי לא הכרתי אותה בכלל לפני ולא היה לי מושג מי מכיר אותה ואיך היא הגיעה.
&nbsp
&nbsp
הפסקתם זיון באמצע פעםאם כן, למה: כן, שיכור מכדי שהזין יוכל להמשיך או לגמוק, עם כל הרצון הטוב מצדי.
&nbsp
צילמתם פעם זיון: פעמיים.
&nbsp
נשים... האם זייפתן פעם אורגזמה: אני גבר וזייפתי פעם אורגזמה.
&nbsp
כמה פעמים בממוצע אתם משפשפים בשבוע: בין 4 ל14
&nbsp
משחק מקדים - חובה: 90 אחוז מהפעמים זה חובה. ויותר מכך, זה העיקר. כלומר, אם מחשיבים משחק מקדים כל מה שהוא לא פין בפות, אז משחק מקדים זה הרבה יותר חשוב מה"עיקר".
&nbsp
גברים - אישה צרה, מעלה - כל אחת מרגישה אחרת, וכל אחת מרגישה נהדר. לא יודע לענות.
&nbsp

הלו.... קצת דיסקרטיות... ;)

אם ממש מעניין אותך, תשאלי אותי בפרטי.
אני לא מעוניין לומר כאן.

(אזהרת אורך) ברשותך ליידי, אענה על שאלה אחת ...

" הפסקתם זיון באמצע פעם אם כן, למה ?"...
כן, הפסקתי יותר מזיון אחד באמצע...
למה ?...
מסיבות כאלה ואחרות אבל אספר על אחת...

נפגשתי עם ידידה ותיקה שלי בקפה בתל-אביב ליד מקום העבודה שלה ...
תוך כדי היא מקבלת טלפון ובצד השני חברה שלה לעבודה, בוכיה משהו...
אומרת לה ידידתי:..."בואי לכאן אנחנו בקפה גו' ברחוב החשנומאים" (היה כזה דבר עד לא מזמן)...
"יש איתי כאן גם ידיד טוב גרוש וגם הוא יוכל ליעץ לך"...

ידידתי הכינה אותי במהירות לבאות, הסבירה לי שמדובר בבחורה בשם מיטל (ש"ב) בת 35 שיש לה בעיות עם הגרוש וכו' וכו'...

אחרי עשר דקות מגיעה בחורה שנראית הרבה יותר צעירה מגילה, יפיפיה נראית טוב וגוף עגלגל קלאסי מלא ביד נדיבה במקומות הנכונים...
ידידתי הכירה ביננו ובגלל הצורה ה"לא מזמינה" שלי ושנראה היה שהבחורה "קצת" נרתעת ממני, הוסיפה לה "אל תבהלי ממנו הוא לא נושך"...
חייכתי , גילגלתי כמה מילים וסיפרתי בדיחונת כדי לשבור את הקרח ולהרגיע את מיטל ...

גילגלנו שיחה ובסוף נותר איזה נושא שהבטחתי לבדוק עד הערב ושאני אחזיר לה תשובה דרך מירי (הידידה שלי)...

אכן הגעתי הבייתה בדקתי והסברתי למירי שתסביר למיטל ...
למחרת צץ עוד משהו גם זה פתרתי דרך מירי ...
עוד יום ועוד טלפון ממרי ,ועוד המשך, ועוד טלפון ממיטל למרי ממרי אלי ממני למרי ממרי למיטל וחוזר חלילה ונהיה סיפור בהמשכים במשך כמה ימים ...
כעבור כמה ימים אני מקבל טלפון ישיר ממיטל, שקיבלה את הטלפון שלי ממרי כדי שתדבר איתי ישירות במקום כול הטלפון השבור הזה ...
טוב, לא אהבתי את הרעיון, אבל דיברתי עם מיטל על מנעד הצרות שלה שהלך והתרחב ושבהן בקשה לדבר ולהתייצץ ...
שוב קבעתי עם מרי בקפה גו' והפעם הן הגיעו ביחד ...
אחרי הפעם הזו הטלפונים ממיטל והמשיכו ואחרי עוד יומיים היא מזמינה אותי לקפה, שנדבר על קפה בכיף במקום בטלפון ...
קבענו, באתי, ישבנו, דיברנו בכיף...
והמשיכו הטלפונים וההתיעצויות שלה ודיבורים וסיפורים והתרחבו לכול תחומי החיים כולל על הילדים שלה ועל גברים שמתחילים איתה והתחילה ליבא לי צרות כאלה ואחרות גם של חברות ...

היא הייתה בחורה נחמדה פקחית וחכמה אהבה לצחוק וכול פעם שהייתי באזור בגלל עניינים שלי שם, ישבנו בקפה גו', לפעמים עם מרי ולפעמים לבד וכך במשך כמה חודשים...

אחרי כמה חודשים ישבנו לקפה והגברת אומרת לי "אני רוצה להגיד לך משהו"...
"נו..." אמרתי ...
"אני חושבת שנדלקתי עליך ובא לי שתחבק אותי חזק"...
אני התבלבלתי קצת אבל מיד אמרתי " את בטוחה שלא התבלבלת בכתובת ?!" ...
"לא, לא התבלבלתי, אני סוחבת את זה איתי כבר חודשיים בערך ולא ידעתי איך להגיד לך, ובבקשה אל תאכזב אותי"...

הסתכלתי עליה בהלם מהישירות שלה, ומה בחורה כזו רוצה מאחד כמוני בכלל ואמרתי:.." אבל, אבל, אני מרגיש אלייך כמו אח גדול ואפילו כמו אבא או משהו כזה, מאיפה הבאת לי את הרומנטיקה הזו?!" ..." זה לא מסתדר לי בראש איתך"...
"כן היא ענתה, בהתחלה מאוד נרתעתי ממך ואחר כך באמת הרגשתי אליך כמו אל אח גדול או כמו אבא, אבל לא יודעת מה קרה ובשלב מסויים הרגשתי שאני נמשכת אליך כגבר"...

"לא, מיטל, זה לא נראה לי העסק הזה ביננו, איתך אני ארגיש שאני מתעסק עם הבת שלי או עם קטינה ומבחינתי זה לא בא בחשבון" אמרתי בהחלטיות...
(כנראה שהרגשתי כך גם בגלל שהיא נראתה הרבה הרבה יותר צעירה מגילה וגם בגלל ההבדל הקיצוני והמשמעותי בצורה החיצונית שהייתה ביננו וגם בגלל טיב\סוג היחסים שהתפתחו ביננו)...

היא נראיתה לי מאוד מבולבלת ונבוכה מהתשובה שלי ואמרה בקול קצת חנוק: "לפחות תחשוב על זה "...
הרגשתי שהיא נעלבה והתחיל לרעוד לה הסנתר ולא רציתי שתבכה ואמרתי " בואי נרגע ואני אחשוב על זה"...

המשכנו בקשר היא לא הפסיקה להתקשר והמשכנו להפגש ולדבר על הכול ומידי פעם היא העלתה את נושא היחסים ביננו כאשר אני ניסיתי להתחמק ...

אחרי עוד חודשיים בערך באיזה יום שישי, מצאתי את עצמי איתה במסעדה טובה, שתינו יין היה ראש טוב העברנו שעתיים עם הרבה צחוקים...
לאחר מכן היינו אצלי בדירה... נתתי לה לגלגל לנו גויינט ונהיה עוד יותר נחמד אבל התחלתי להרגיש שבעצם נכנסתי איתה לפינה שאני לא יודע איך לצאת ממנה, כי אני בככל לא בקטע מיני איתה, הרגשות שלי כלפיה נשארו אותו דבר ולא נראה לי שיעמוד לי בכלל"...

ניסיתי להתעלם המקטע המיני שנראה כאילו "מתבקש" ואין ממנו מנוס בשלב הבא ולנסות לעשות לה פיליבסטר ולזיין לה את המוח במקום, עד שאולי תרדם...
אבל למרות הסוטול של היין ושל הגויינט היא היא הייתה מאוד ערנית ממוקדת מטרה וכנראה שהסוטול גם הגביר שיחרר אותה לגמרי והיא התחילה להסתער עם המטרה ...

ניסיתי לזרום איתה, אבל לא הלך לי...
היא מנשקת אותי בשפתיים, אני מנסה להתחמק ולהזיז ללחי או ליד השפתיים, אבל היא מתעקשת ומתפסת ואונסת לי את השפתיים תוך שהיא מתחככת בי ועלי עם הדגדגן ועם כול הגוף...
הבנתי שלא אצליח להתחמק מנשיקה צרפתית כשהיא מעליי...
הפכתי אותה בכוח על הגב ועברתי לנשק לה בצוואר ובאוזניים כדי להתחמק מהשפתיים ואולי יצליח להתעורר אצלי משהו מיני איתה והרגשתי שהיא מתחממת עוד יותר והעסק הולך לצאת מכלל שליטה מצידה ולי בכלל לא עומד הזין ואני אפילו לא בכיוון למרות הסוטול הקל שהרגשתי...

קמתי מעליה, אמרתי " טיים אווט, הפסקת קפה"...
"למה הפסקה עכשיו, כבר שתינו קפה"... אמרה...
"מצטער" אמרתי לה "אבל לא נראה לי שאני מסוגל לשכב איתך ... לא יכול... לא זז הרוורס... מה אני אעשה...סורי"...
" אז לפחות תתפשט ותן לי לגמור מחובקת איתך " בקשה ...

האמת, שגם את זה היה לי קשה לעשות איתה, אבל שתינו עוד קפה, גילגלתי עוד ציגלה, הורדתי את החולצה, נתתי לה לגמור עם האצבעות כשהיא מחבקת אותי כמו שביקשה והיא גמרה אפילו פעמיים מבלי שהורדתי בכלל את המכנסיים ואפילו לא עמד לי בכלל...

lady d27

New member
אורך שאלות ???

ומה עם אורך התשובה?? חחח גילגלת לה צינגלה??

מחתרתי87

New member
סקר מרתיח דם

כמה פעמים עד כה בגדתם? אף פעם!
כמה נשים/גברים שיגלתם עד כה?
בגבול העשרות.
לכמה גמרתם בפה ? 70% מהתשובה מעל, אוהב

מה הדבר הכי מביך שקרה לכם באמצע זיון ?היא נפחה תוך כדי שירדתי לה, אבל מכיוון שהיא נראית כמו פרח מדהים צחקנו קצת והכל המשיך רגיל..
הפסקתם זיון באמצע פעם אם כן, למה ? כן, החבר למטה עשה מרד.
צילמתם פעם זיון ? כן
כמה פעמים בממוצע אתם משפשפים בשבוע ? 2-3
משחק מקדים - חובה? יותר חובה מהאקט עצמו
גברים - אישה צרה, מעלה ?מאוד

ExLibris499

New member
לא ברור לי

למה גמירה בפה היא אישיו כזה גדול
שצריך לקבל שאלה נפרדת......
זה כל כך בנאלי!

מבטיח בהזדמנות

לפתוח שיח על הנושא האוראלי.
תעני לסקר....
מעניינות אותי תגובותייך.

ExLibris499

New member
ליידי

לא מזדיינת ורצה לספר לחבר'ה.
אומרים שגם ג'נטלמנים לא.
ואם מישהו צריך לנפח את האגו שלו - הוא יכול לנסוע לתחנת הדלק ולהתחבר למשאבת האויר.

בעיניי, רברבנות זו לא תכונה מושכת בעליל, בעלול! (וקסם, סליחה מראש שלא ביקשתי אישורך להשתמש בכינוי שלו...)

אין פה רברבנות

יש כאלו שענו בצורה אירונית על הסקר הזה ולקחו את זה למקום
כל כך שונה מכוונת המשורר.
כל אחד ודרכו שלו.

ExLibris499

New member
ואתה

הסניגור של כולם?
כמה אתה גובה לשעה? (שואלת בשביל חברה!)

כמדומני

ניהלנו אני ואת את השיח על עניין הליידי.
לא ?