התפגרתי בשינה, ריינה העירה אותי. :)
S somewoman New member 7/12/12 #9 וואו! יפה לך הבישולים! נראה טעיםםםםם מי אוכל את כל זה? אצלי, הסופ"ש בלי הילדים בפעם, אז רק סיר אחד על הגז [מחר מתוכנן המרק שום של האישה של פוס שיהיה לכם טרי לארוחת ערב כשהם חוזרים]
וואו! יפה לך הבישולים! נראה טעיםםםםם מי אוכל את כל זה? אצלי, הסופ"ש בלי הילדים בפעם, אז רק סיר אחד על הגז [מחר מתוכנן המרק שום של האישה של פוס שיהיה לכם טרי לארוחת ערב כשהם חוזרים]
P puma141 New member 7/12/12 #25 טעיתי! אתה לא חייב לדחוף לי על זה 10 סימני שאלה! לא למדת כלום על סימני קריאה/שאלה-אה?? אה??? אה???!!!
טעיתי! אתה לא חייב לדחוף לי על זה 10 סימני שאלה! לא למדת כלום על סימני קריאה/שאלה-אה?? אה??? אה???!!!
P puma141 New member 7/12/12 #37 שניכם מולי? תתכוננו לרע מכל.. אם אתה רוצה מוכנות-דבר עם פוס במסרים הפומה שבי...לא תמיד שקטה.
S somewoman New member 7/12/12 #21 ברור נחש את זה אני מרשה לעצמי לעשות כשהילדים לא בבית, אחרת הם זורקים אותי החוצה אה, וזו לא סיילין רק הנייק קצת דומה
ברור נחש את זה אני מרשה לעצמי לעשות כשהילדים לא בבית, אחרת הם זורקים אותי החוצה אה, וזו לא סיילין רק הנייק קצת דומה
S seelinewoman New member 7/12/12 #40 הכנתי טונות של לביבות לחברים אצלם אחר כך. ופשטידת כרובית וגבינות לי. יצאה כמו סופלה, האמת. וכעת בתנור כרעיים עם אפונה ופטריות. ובצהריים סתם נשנשתי כבד עוף עם בצל ושום. הברזל שלי שואף לאפס, מה שסותר לחלוטין את הדימוי שלי כאשת הברזל
הכנתי טונות של לביבות לחברים אצלם אחר כך. ופשטידת כרובית וגבינות לי. יצאה כמו סופלה, האמת. וכעת בתנור כרעיים עם אפונה ופטריות. ובצהריים סתם נשנשתי כבד עוף עם בצל ושום. הברזל שלי שואף לאפס, מה שסותר לחלוטין את הדימוי שלי כאשת הברזל
P puma141 New member 7/12/12 #41 יאמי..היום אכלתי ברולדים 2 סופגניות אחת בטעם ריבה רגיל, ואחת בטעם קרם בורלה-סוף! סוף העולם! חחח ומאז-לא נגעתי בכלום, אז לא נורא.. *לא מרגישה טוב, לא בא לי כלום* איך אתה עושה לביבות? עם אשל?
יאמי..היום אכלתי ברולדים 2 סופגניות אחת בטעם ריבה רגיל, ואחת בטעם קרם בורלה-סוף! סוף העולם! חחח ומאז-לא נגעתי בכלום, אז לא נורא.. *לא מרגישה טוב, לא בא לי כלום* איך אתה עושה לביבות? עם אשל?
ק קייזר סוזי New member 7/12/12 #15 5-6 אנשים אבל מן הסתם נשאר עוד מלא אוכל למחר ולאח"כ. זה נראה טעים!