פורום עב"מים וחוצנים נפתח מחדש

shirush3

New member
לגבי העונה השניה

אני נהנת ממנה בנתיים, יש אנשים שפחות, אבל אני ממש אוהבת אותה

סנואו לגמרי הרבה יותר מגניבה ממרי מרגרט(MM או טרמפ כמו שקוראים לה פה)

לגבי רג'ינה, היא לא רעה בסגנון המאסטר, היא רעה מאוד אנושית ונורא קל להתחבר אליה מהצד האנושי
היא הדמות האהובה עלי

איכ דיוויד. וכשאני חושבת על זה עכשיו, שקוראים לו דיוויד, זה נוראי! הוא מבייש את השם

אני תמיד טוענץ שהוא היה צריך להשאר בקומה

ממתי רג׳י היא הדמות האהובה עלייך?!

רג׳י
הולכת לפי הרגש, בניגוד למאסטר שהולך לפי הראש ומרת׳ה הסתומה הזאת שאמרה לו על השעון.. חתיכת דפוקה מטומטמת חבל שהאת׳ הזה הציל אותה..

מה קרה ל״שלגיה מושלמת ולא משנה מה היא תעשה וכמה אנשים ימותו באשמתה היא עדיין שלגייה?!״

מה שיותר מוזר זה שקוראים לו צ׳ארמינג.. הוא הבנאדם הכי לא צ׳ארמינג בסדרה זאת. רמפל יותר צ׳רמינג ממנו, עזבי רמפל גרמפי יותר צ׳ארמינג ממנו..
חבל שהוא לא התפגר שנייה לפני שהקללה הגיעה..

shirush3

New member
אתה שואל את זה ברצינות?

עוד מלפני שהתחלת לראות את הסדרה היא הדמות האהובה עלי

ואל תדאג לא קרה למשפט הזה של שלגיה כלום
פשוט MM היא לא שלגיה מבחינתי

וצריכים לקרוא לצ'ארמינג בלונדי

Shiri from the block

Active member
ראמפל באמת יותר צ'רמינג ממנו
אני באמת כמעט ולא נתקלת באנשים שאוהבים אותו. ממש ליהוק מעפן.
אין ספק שיש לו כמה מעריצים הזויים איפשהו בעולם, אבל אני בקושי מסוגלת להסתכל עליו חח

זה לא רק הליהוק,

רואים שבחרו בו בגלל איך שהוא נראה ולא לפי ה״יכולות משחק האדירים שלו״.. הוא גם כתוב בצורה גרועה..

Shiri from the block

Active member
מה זה איך שהוא נראה?? איך הוא נראה?? חחחח
הוא גבר נאה אולי אבל הוא לא חתיך או יפיוף במיוחד לדעתי.
שון ופטריק היו יותר חתיכים ממנו

אבל הם יודעים לשחק..

חוץ מזה הוא בלונדי עם עיניים כחולות ואני בטוח שהמון אהבו אותו בהתחלה רק בגלל איך שהוא נראה..

shoham95

New member
אולי זאת הבעיה שלי עם רג'ינה

שהיא רעה אנושית כזאת... היא ממש מעצבנת אותי! אני לא מוצאת בה שום דבר טוב! את המאסטר אני ממש אוהבת, אבל היא... לא. אני אוהבת דמויות רעות שהן מרושעות באופן משעשע כזה. שהן שנונות ומגניבות. ורג'ינה היא לא, היא סתם רעה מעצבנת.

חח לגבי דיוויד, גם אני חשבתי על זה! בפעם הראשונה שאמרו את השם שלו (כלומר, עכשיו, כשחזרתי לצפות) הדבר הראשון שעלה לי בראש זה... וול, דיוויד

וכן, ברור שהוא מבייש את השם. כל מי שקוראים לו דיוויד והוא לא טננט מבייש את השם

אבל הוא בסדר. לא אוהבת, גם לא שונאת. בסדר.

Shiri from the block

Active member
אכן תיהיה עונה שלישית
זה לא אושר רשמית מבחינת החברה ABC, אבל התסריטאים והשחקנים כבר מתחילים לדבר על הסיפורים שיהיו בעונה השלישית אז נראה שאין ספק בזה שהם ממשיכים לעוד עונה :)

אני יותר אוהבת את מיסטר גולד מאשר ראמפל שמעצבן אותי קצת

ורואים אותו מלא! ואם לא רואים אותו עדיין מספיק, אז תאמיני לי שכמעט בכל פרק מעכשיו והלאה את תראי אותו חח

ומה מעצבן אותך ברג'ינה שלי??!?!?! הלו הלו! תזהרי שלא תקבלי איזה
מורעל כלשהו

היא הדמות הכי מושלמת שם
!!!!
אני דווקא יותר מעדיפה את רג'ינה מילס ראש העיר מאשר את רג'ינה המכשפה, אבל כך או כך היא הדמות המועדפת עלי שם!

את דיויד אני שונאת
אני לא מבינה מה מוצאים בו בכלל. הוא לא חתיך, הוא בהחלט לא צ'רמינג והוא גם ממש לא מעניין. אין בו שום כריזמה או שום דבר שמושך אותי לדמות שלו... היו צריכים ללהק מישהו אחר במקומו!

לי אישית יש דעות חלוקות לגבי עונה 2... היו פרקים טובים אין ספק, אבל נראה לי שעוד לא היה פרק שנהנתי ממנו כמו שנהנתי מרוב הפרקים בעונה הראשונה.

shirush3

New member
זה בגלל ספוילרים

תפסיקי איתם

את לא מבינה איך זה משפר את האיכות צפיה בסדרות האלה גם הפרומואים(ממשיכה מהדיון הקודם)
לפעמים הפרומו יותר מושך מהפרק ומעלה את הציפיות לגבי הפרק, שלמעשה את רוב ההילייטס והרגעי "OMG" את מאבדת מהפרק עצמו וזה פוגם בחווית צפיה

את העונה הראשונה ראית במרתון בלי ספוילרים באמצע, נכון?

Shiri from the block

Active member
נכון כשצפיתי בעונה הראשונה לא ידעתי כלום, פשוט ראיתי פרק אחרי פרק אחרי פרק.. אבל ככה אני תמיד עם סדרות חדשות.
למשל כשהתחלתי לראות משחקי הכס, היו לי 2 עונות לראות, ואת שניהם ראיתי ישר אחד אחרי השני בלי לקרוא שום דבר. כנ"ל לסמולוויל עכשיו..
אבל סדרות שאני צופה בהם לייב, כמו יומני הערפד, 30 רוק, גוסיפ גירל, אז קשה לי להתעלם מספויילרים חח כי אני תמיד חברה בקבוצות מסויימות כי אני אוהבת לראות את השחקנים ועידכונים מעבר אז זה דופק אותי מבחינת ספויילרים.

בכל אופן, אני עכשיו באמת לקחתי את עניין הספויילרים ברצינות ואני לא מסתכלת עליהם יותר (למעט תמונות פה ושם)
למרות שמה שאני יודעת עד עכשיו כבר הרס לי לגמרי לגבי דמויות מסויימות
אבל בסדר נו.. נקווה לטוב!

shirush3

New member
משחקי הכס לא רואים
משחקי הכס קוראים!

זה ארוך, אבל שווה כל מילה והסדרה כ"כ כלום ביחס לספר

אולי תהיה לך תקווה אם תהיה עונה 3

למעלה