יססס
אדם - 10 לא מקבל מספיק קרדיט אבל מדובר בנסיך אמיתי! אנשים שם אוהבים אותו וסומכים עליו וזה לא סתם, והוא יודע לדבר ממש יפה וכל זה עזר לו להפוך את הקערה
אית'ן - 9 זה נראה שהוא ביחסים טובים עם כולם, נמצא בכל פעם שיש שיחות חשובות, ואני לגמרי מצפה לראות מה הוא הולך להביא לעונה הזאת
אמבר - 1 אם היה אפשר הייתי נותן גם 0. סורי, היא הוכיחה הפעם כמה שהיא לא באמת שחקנית, או לפחות לא מתאימה לדור החדש של המשחק. לא היה לה מושג מה קורה בהצבעה והיא גם לא ניסתה ממש להיות מעורבת. בזמן שקים הרגישה והבינה שמשהו מתרחש מאחורי הגב שלה ושהיא בסכנת הדחה, אמבר השתזפה איפשהו על החוף כנראה. אגב אני גם לא בונה על זה שהיא תמצא ייתרונות באי ההכחדה, מצפים לה 36 ימי השתזפות
בן - 10 עוד אחד שלא מקבל מספיק קרדיט, ואולי זה שהכי לא מקבל פה קרדיט! בן היה היול של השבט הכחול, נמצא בכל מקום, מעורב בכל דבר, מקושר לכל הקאסט, ובסופו של דבר מי שהוא הכי רצה שתעוף עפה, ועל מי שהוא רצה לשמור הוא שמר, וקיבל על זה את הקרדיט מאותם שורדים שהוא שמר עליהם. אני משוכנע שהוא במצב הכי טוב בשבט וכנראה שפרק הבא נראה אותו מעלה הילוך.
ג'רמי - 1 כולם מאוד עדינים איתו פה בדירוג, בתכלס הוא היה לגמרי לגמרי לא בעניינים, שאנן, מנותק, התנהל בצורה מאוד טיפשית, ולא מגיע לו שום קרדיט על הפרק הזה. מרגיש לי גם שבפרק הבא הוא יחזור לזרועותיו של רוב
דני - 1 מרגיש לי גם שאין לה מושג לאיפה הגיעה ומה קורה מסביבה, הרימה קצת את הראש והורידו לה אותו, ומאז נהפכה לשוקיסטית שפשוט הצביעה מה שאמרו לה. לא ברור לי למה מחמיאים לה על השיחה עם רוב, הקרדיט בשיחה הזו שייכת לרוב בלבד שהתנהל מולה בצורה מושלמת והפך אותה לבת ברית(מי שלפני שניה קראה להדיח אותו). בעונה אחרת היא הייתה המודחת הראשונה וזה ברור לכולם
דניס - 7 איזה כיף שחזרת, ואיזה כיף שיצאת מהר מהבלוק, ואני מצפה ממך להמון
וונדל - 6 חמוד, וזה נראה שמצבו טוב והוא די אהוב, לא היה צריך לעשות משהו יותר מדי משמעותי הפרק
טוני - 10 קינג קינג קינג
מעבר לזה שבידר אותי הפרק, הוא הצליח לשמור על עצמו, אם זה מלהשתולל ולחפש אלילים ואם זה בלקחת צעד אחורה, לא להיות אגרסיבי וביותר מדי שליטה, ולתת ליול להוביל את ההדחה הזו, למרות שהוא היה מעדיף שטייסון יעוף
טייסון- 2 סורי הוא מקבל כאן יותר מדי פרגון(מעבר למי שטוענים את השטות שהוא סיפר על ברית הפוקר-לא נכון), הבן אדם היה שאנן ועשה שטויות כמו לדבר עם סנדרה על להדיח את טוני(מה?!
), הסיבה היחידה שהוא ניצל זה כי יול רצה לשמור עליו כדי להצליח לנצח במשימת החסינות הבאה, אחרת לא היה לו מושג מה קורה והוא היה מודח בפעם השלישית מבליינדסייד.
יול - 10 הקינג הבלתי מעורער של הפרק, עשה שיעורי בית ושלט ביד רמה על השבט שלו, והוא וסופי נמצאים במרכז השבט מלהטטים בין 2 בריתות שונות + 2 שחקנים חופשיים
מישל - שוקיסטית של החיים
נטלי - 1 סורי נטלי עצוב לי ממש לעשות את זה
אבל באמת שלא מגיע לך יותר מ1 הפעם
הייתה לי תחושה שזה מה שיקרה, לא הייתי מאמין שזה יגמר כלכך מהר על ההתחלה. מאחל לך בהצלחה רבה באי ההכחדה!
ניק - 5 כנ"ל בדיוק לוונדל, רק שלגביו מרגיש לי שהוא פחות מעורבב חברתית
סופי - 8 כשצריך לפרגן מפרגנים, הימרתי עליה שתעוף מוקדם וכרגע זה נראה שהמצב שלה מצויין והדרך סלולה לסוף, מקווה שתמשיך להפתיע אותי העונה ותגרום לי לאהוב אותה
סנדרה - 8 אחח סנדרה סנדרה סנדרה... תמשיכי ככה ואולי נסגור מעגל יחד
פארווטי - 10 קווין קווין קווין, וכל מילה נוספת מיותרת
קים - 10 לכל ה"מצננים" - נכון קים התחילה את המשחק במצב לא טוב, היא במיעוט, ברית הפוקר נחשפה והתארגן מאחורי הגב שלהם בליינדסייד. לעומת טייסון שמקבל פה פירגונים על זה שיול החליט לחוס עליו ולספר לו את זה - קים הרגישה את זה לבד, וניסתה לעשות את הכל בשביל להתנער מזה ולגרום לאנשים לערב אותה. היא הרגישה שהיא בסכנת הדחה ונלחמה על זה בשיניים שלה. מעבר לזה, לא הראו לנו אבל יול רשם בטוויטר, הוא וסופי לקחו את קים הצידה לפני המועצה וסיפרו לה על התוכנית הדחה, וסיכמו איתה שאחרי המועצה הם הולכים לשחק ביחד. מגיע לה הרבה יותר קרדיט ממה שהרבה אחרים כאן קיבלו בדירוגים על כלום.
רוב - 9 אהבתי אותו בפרק הבודד הזה יותר ממה שאהבתי אותו בכל העונות שהשתתף בהם ביחד. התנהל בצורה מושלמת, התנהג בצורה מושלמת, התאים את עצמו לקאסט ולעונה ולאווירה. מקווה שההדחה של אמבר לא תסובב לו את הראש
שרה - 6 לא הייתה ממש מורגשת בפרק, נראה שהמצב שלה בסדר יחסית למי שלפני המשחק הרבה סימנו כמסוכנת. מקווה לראות ממנה יותר בפרק הבא