סורי נדי אבל לדעתי אתה מגזים איתה
קודם כל אני לא יודע מה עם האחרים ולא יכול לדבר בשמם,
אבל מבחינתי בעונה כזו אני מתייחס לכולם כדף חלק
ברור שאני רוצה שהפייבוריטים שלי יצליחו, אבל אני לא אתרץ ואשבח סתם ללא סיבה
נטלי המנצחת הכי אהובה עלי, והיא פישלה מאוד בפרק הראשון, והיא קיבלה ממני 1
קטלתי אותה אפילו יותר מאחרים שיש זוכים שיותר אוהבים ממנה, לא ניסיתי לייפות את הדברים

בכל אופן, זה נכון קים לא השליטה של המשחק כרגע כמו שהייתה ב24, אבל מצד שני צריך לזכור שאין שום סיכוי בעונה שכזו שתהיה שלטון של שורד אחד. אפילו יול-סופי ורוב-פארווטי שכרגע שולטים על 2 השבטים עלולים לסיים כל רגע את המשחק שלהם
מעבר לזה גם מזכיר לך שבכל הראיונות השם שעלה הכי הרבה פעמים בתור האיום הגדול במשחק זה השם של קים.

הגדולה של קים, לעומת האחרים שעד עכשיו היו בתחתית וחסרי מודעות למה שקורה מאחורי הגב שלהם, זה שהיא הצליחה להבין לבד שדברים מתרחשים מאחורי הגב שלה
היא הבינה את המקום שהיא נמצאת בו כרגע במשחק, ובמקום להתחרפן ולנסות לעשות שטויות או לשחק חזק, היא שומרת על צ'יל ומקטינה את עצמה
בעוד טייסון לא מפסיק לזרוק שמות גדולים לאוויר, וכמו שרואים בפרומו זה הולך וממשיך, היא מבינה שזה לא הזמן שלה כרגע להרים את הראש.

בפרק הקודם אתה נתת לטייסון 6 ופירגנת לו ש"הצליח להוציא את עצמו מהבוץ"
אז לא, הוא לא הצליח להוציא את עצמו מהבוץ, הוא עשה שטויות וכבר התחילה להתנהל מאחורי הגב שלו תוכנית להדיח אותו בבליינדסייד
הסיבה האחת והיחידה שהתוכנית לא יצאה לפועל זה כי יול החליט שהוא רוצה לשמור עליו בגלל שהוא יתרון פיזי במשימות, ולכן העביר את המטרה לאמבר
לטייסון יש 0 קרדיט בדבר. אוקיי, אולי מגיע לו 0.5% קרדיט על שעשה את הברור מאליו והסכים להדיח את אמבר (לא ציפינו באמת שיהיה אדיוט גמור ויגיד ליול "לא! היא בת ברית שלי!" נכון?)
קים לעומתו כמו שרשמתי למעלה באמת הצליחה "להוציא את עצמה מהבוץ" בכוחות עצמה, ולמצב יותר את המקום שלה במשחק.

וכמו שספיר רשמה, זה לא שודר, אבל יול רשם בטוויטר שלו שהוא וסופי באו אליה לפני ההצבעה וכרתו איתה ברית!
הם הסבירו לה שהם מתכננים להצביע לאמבר, ולפצל עליה קולות, אבל שלא תדאג היא לא המטרה והם רוצים לעבוד איתה.
הסיבה שהוא נגע בה במועצה אחרי ההצבעה זה לא כדי להרגיע אותה, זה כדי להגיד לה בלי מילים "אמרתי לך, תסמכי עלי, בואי נעבוד ביחד"

ואומנם סופי נתנה וידוי שהיא לא הייתה צריכה לסמוך עליה, אבל אני ממש לא מייחס לזה חשיבות כי זה הדבר הכי חכם שהיא יכלה לעשות, ואני משוכנע שהן עוד יעבדו ביחד בהמשך (כאילו זו פעם ראשונה שראינו וידוי שסותר את עצמו, גם שרה אמרה בתחילת 34 שהיא לא באמת הולכת לעבוד עם סירי ובלהבלהלבה והן עבדו יחד במיזוג)

ואני אוסיף עוד ספקולציה קטנה משלי-
קים חברה מאוד טובה של טרויזן
שרה חברה מאוד טובה של טרויזן
אני משוכנע שיש משהו בינהן ואנחנו לא רואים את זה
גם מה ששרה אמרה לה בהצבעה הדליק לי נורה שיש בינהן קשר