מדרג
אדם 10 משחק ממש טוב, וכמו שספיר רשמה, דומה למשחק של אית'ן. אולי זה כי אני לא זוכר כל כך את העונה שלו, אבל אני לא זוכר שהוא היה כזה אסטרטג. הקטע עם הלפיד במועצת השבט היה ענק
אית'ן 10 הסתגל ממש טוב לקצב המשחק העכשווי, וכמו אדם, נמצא כמעט בכל השיחות. אמנם זה רק הפרק השני, אבל הוא לגמרי מוכיח את עצמו כשחקן. אני רק מקווה שאיכשהו הברית שלו עם פארווטי ורוב תשאר עוד כמה פרקים.
אמבר 1 אני לא מאמין שהיא הגיעה למסקנה שהרמז שהיה באי הכחדה בסוף לא הוביל לכלום. וואו.
בן 4 מצד אחד יש לו רעיונות טובים, כמו לעזור לדניס למצוא פסלון חסינות, אבל המשחק שלו ממש מבולגן, ואית'ן, פארווטי ורוב די עשו לו בית-ספר במועצת השבט. אני כן אגיד שאני ממש מרגיש רע בשבילו עם כל השנאה שהוא מקבל מהצופים. הוא נראה בנאדם ממש נחמד ולא מגיע לו לעבור את זה.
ג'רמי 5 זה למה אני מתלונן על אי ההכחדה חחח.
דני 1 אף פעם לא חשבתי שאדרג אותה כזה נמוך, אבל היא נתנה על הפרנויה להשתלט עליה והביאה את ההדחה שלה על עצמה.
דניס 10 יצאה תותחית עם פסלון החסינות במועצת השבט.
וונדל 4 לא הראו אותו הפרק.
טוני 9 טוב, אני שמח שהוא לא נפל מהסולם! הברית שלו עם שרה יכולה להיות מעניינת, לאור ההיסטוריה שלהם.
טייסון 4 הוא התבגר כאדם, אבל די מרגיש לי מחוץ למשחק כרגע.
יול 8 רק כי לא הראו אותו כל-כך הפרק. הוא היה צריך להיות במקום הראשון בדירוג של הפרק הראשון לפי דעתי.
מישל 6 היא כן הייתה מודעת יותר הפרק מהבחינה האסטרטגית, אני מתכוון על השיחה שניהלה עם אדם וג'רמי.
נטלי 6 האדישות שלה הביאה להדחתה, אבל הראש שלה עדיין במשחק.
ניק 3 בכלל לא מראים אותו.
סופי 10 שוב, זה רק פרק שני ומוקדם מדי להגיד, אבל עוד פרק שסופי עקבית במשחק שלה ומפגינה את חוכמתה.
סנדרה 7 אני מופתע שהיא לא קיבלה אפילו וידוי אחד. אבל היא הפתיעה אותה במשימת החסינות, היא וסופי היו מעולות.
פארווטי 10 אני לא חושב שהיא עשתה משהו לא נכון, הפרנויה פשוט השתלטה על דני. יצאה מהמצב יפה במועצת השבט, ונראה שרוב הוא די מגן שלה, אבל אני חושש שזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן.
קים 8 אני רוצה להאמין שהפסלון חסינות שהיא מצאה, ונתנה את חציו השני לסופי, יבוא לבסוף לטובתה. העיקר שהיא רגועה אך מחושבת.
רוב 10 הוא גרם לכולם לרוקן את התיקים במועצת השבט כדי לראות למי יש פסלון חסינות, אין הפגנת דומננטיות יותר ברורה מזה.
שרה 8 ממשיכה לשחק טוב, נראה לאן הברית עם טוני תוביל אותה.
יכול להיות שהגזמתי עם העשריות חחח, אבל זה מה שמרגיש לי לנכון כרגע... כרגע הכי חושש לאית'ן, פארווטי ורוב, מקווה שהם ימצאו דרך להישאר במשחק.