מדרג
אדם - 1 וגם זה יותר מדי עבור הלוזר הזה.
אית'ן - 1 מיצה מבחינתי, לא רואה אותו חוזר למשחק, זה ממש לא האית'ן חיית המשימות שהכרנו בעבר, אית'ן של אחרי המחלה זה אית'ן מוכה וחבול שבקושי מסוגל לסחוב.
אמבר - 1 מיצתה מבחינתי, אין סיכוי שתחזור למשחק.
בן - 1 ליצן מעצבן, לפחות היה מוצא אלילים מה שהוא הראה שהוא טוב בו בעונה שבה הוא זכה.
ג'רמי - 5 עדיין אמביוולנטי לגביו, מצד אחד רוצה לשלוט מבין הצללים, אך מצד שני שקוף מדי.
דני - 1 מיצתה מזמן מבחינתי, אין סיכוי שתחזור למשחק.
דניס - 2 אחרי שחשפה את כל הקלפים במקום להשאיר את המידע הזה למושבעים במועצת השבט של הגמר אם תגיע אליו, ואם לא החסינות שזכתה בה כי למזלה היתה חסינות כפולה, רוב הסיכויים שהיתה מודחת, לא רואה אותה מגיעה רחוק.
וונדל - 1 וגם זה יותר מדי עבורו. מקווה שלא יחזור למשחק יותר.
טוני - 8 עצם זה שאיום כמוהו אפילו לא הועלה כאופציה להדחה בפרק האיחוד אומר המון.
טייסון - 2 זה לא סוד שאני לא סובל אותו והיתי מעדיף שלא הוא יחזור מאי ההכחדה, אך מגיעה לו עוד נקודה על הזכייה מול רוב, שכפי שחששתי לא ניצח אותו, ולדעתי ההפקה ערכה את הפער ביניהם קצת קרוב מדי. מקווה שהוא המודח הבא, כי עדיין מדובר באולדסקולר ורוב המושבעים על אי ההכחדה הם אולדסקולרז, כף שקשה לי להאמין שחעזבו אותו להיכנס עמוק חזרה למשחק, כי כמו שהוא עצמו אמר אם יעזבו אותי להיכנס בין הסדקים אני אקים פה בית. אגב, שמתם לב שביגוד לעונה 38 העונה המודחים החוזרים מאי ההכחדה לא מקבלים אליל חסינות? אולי בגלל כל הביקורות על כך בעונה 38.
יול - 1 אם הוא היה חוזר מאי ההכחדה היה מקבל הרבה יותר, אך הפרק לא הגיע לו יותר מזה.
מישל - 6 עדיין חושב שהיא הזוכה של העונה, למרות שבפרק האיחוד העריכה שלה לא משהו והיא גם לא היתה מודעת כלל לבליינסייד של וונדל שתפסה אותה בהפתעה, אבל לא לשכוח שיש לה עדיין הכי הרבה מטבעות אש וגם בני ברית שיכולים למצוא ולשלוח לה אלילים ויתרונות על אי ההכחדה. כי אם אני מנסה לחשוב למי רוב ישלח זה למישל, פארווטי כנ"ל, אמבר תשלח למי שרוב יגיד לה, דני גם תשלח למישל, ולמעשה חוץ מנטלי שתשלח לג'רמי רובם ישלחו למישל, ובעיקר שיש בתפריט את המכתב בקשה מאי ההכחדה, מישל הכי יכולה לנצל אותו לטובתה, וגם יש לה בינתיים מספיק מטבעות אש בשביל זה.
נטלי - 1 מהרגע שהבנים הגיעו לאי ההכחדה לא מקבלת יותר אף וידוי ובקושי אם בכלל זמן מסך. בכל אופן, העריכה שלה בפרקים הבאים יראו אם עוד יש לה סיכוי לחזור למשחק או לא...
ניק - 5 הייתי ונשארתי אמביוולנטי לגביו, והפרק אם לא סופי שקלטה את הברית המתהווה בין ג'רמי לוונדל הוא היה מודח.
סופי - 5 הייתי ונשארתי אמביוולנטי גם לגביה, אז נכון שהרבה בגללה הודח וונדל, אבל היא עדיין טיפוס מעצבן. ומה שהכי מעניין זה איך בעריכה הראו לנו אותה רועדת מקור עד כדי נקישת שיניים ואז היא מחזיקה מעמד על העמוד בגשם זלעפות כשאחרים מחליקים למטה לפניה.
פארווטי - 1 עם כל אהבתי אליה הפרק לא מגיע לה יותר מזה, ולמרות שרציתי שהיא זו שתחזור מאי ההכחדה, כפי שחששתי, פארווטי כבר לא מה שהיתה בצעירותה. ואת זה יכולתי לראות היטב כבר במשימה של הקפיצה למפתח, מה שהיא לא הצליחה לעשות 3 פעמים רצופות, בעוד שבעונה הראשונה שלה בהישרדות היא עשתה את זה לפחות פעמיים בלי שום בעיות.
קים - 3 הפרק הזה היא פשוט נעלמה כליל ונהפכה לרוח רפאים, לא יודע מה זה אומר לגבי המשך העונה, מקווה שנראה אותה יותר בפרקים הבאים, כי אם לא אני לא רואה אותה מגיעה רחוק.
רוב - 7 על פי העריכה היה קרוב מאוד לזכות במשימת החזרה למשחק הראשונה ולחזור מאי ההכחדה, אך למרבה הצער טייסון העצבן ניצח אותו בשבריר השנייה האחרונה. אך עדיין יש סיכוי שיחזור במשחק החזרה למשחק השני.
שרה - 8 למרות שרואים בפרומו את ניק מתכנן להדיחה בבליינסייד, מצבה במשחק בינתיים לא רע בכלל, כי מצד אחד יש לה את הברית של יארה, ומצד שני יש לה את "ברית השוטרים" הסודית עם טוני, מה שלדעתי נותן לה מרחב תמרון שיכול להביא אותה רחוק במשחק, לא יודע אם לגמר כי כולם שם יודעים עד כמה היא מסוכנת ולא אמינה, אך לפחות לשישייה האחרונה. בכל אופן אני לא חושב שברית השוטרים מיצתה את עצמה, אל אם כן הם ינסו להדיח אחד את השנייה, למרות שאני לא מוצא שום טעם מצד אף אחד מהם לעשות זאת. ראינו איך בעונת האולסטארס האוסטרלית איך ברית סודית הביאה את דייויד רחוק מאוד. רק שלא יהיו שקופים מדי שהאחרים יתחילו לחשוד...