חרדה, דיכאון
אני מפחדת נורא. היה קטע, בעצם שני קטעים, עם השותפה שלי. אנחנו בערך לא מדברות כבר כמה ימים. טוב, היא לא הייתה פה, אז זה לא ביג דיל, אבל עכשיו אנחנו שתינו עם דלתות סגורות ומתחמקות, והרי מתישהו ניפגש. אני כל כך פוחדת. לא יכולה כשכועסים עליי. ואני בעצמי כועסת, אבל לא מרשה לעצמי לבטא את זה כדי שהיא לא תכעס בחזרה ותעזוב. לעזאזל עם הדפיקות הזאת שלי, ההתרפסות הזאת, הבכי שאני בוכה מולה במקום לעמוד על שלי, ומוותרת על הכול, על מה שמגיע לי בצדק! ואני מפחדת מזה שלא נדבר או שהיא תעזוב...
מוסרת שאני זקוקה נואשות לרופאה שלי שמרגיעה אותי ולא זמינה לי ואני לא יכולה עם חוסר הוודאות הזה של מתי אפגש אתה, מתי יהיה לה זמן לראות אותי... הכול כל כך נזיל... אילו רק יכולתי להיפגש איתה פעם בשבוע לשיחה, אפילו קצרה, אבל משהו קבוע ולא ארעי ומזדמן, זה היה מרגיע אותי מאוד.
משחררת גם מחשבות של פגיעה עצמית ומחשבות על המוות. דווקא היום, עם כל הסבל, היה קצת יותר טוב מהבחינה הזאת, אבל מרוב חרדה זה חוזר לי עכשיו.
משחררת גם את זה שאסור לי לקחת משהו להרגעה בשעות הערב/לילה מעבר למה שאני כבר לוקחת, בגלל בעיה רפואית חדשה.
משחררת את הבעיות הרפואיות שלי כולן, גם החדשות.
מקטרת גם על זה שאין לי מדריכה, שוב אין לי מדריכה, אף אחת לא מצליחה להסתנכרן אתי, ואני גם לא.
משגעים אותי בעבודה השיקומית, אין לי זמן לזה, אין לי כוח לזה, ואני זקוקה לזה למען השפיות שלי. ואני מתחילה ללמוד השבוע (שזה דווקא דבר טוב) וזה מלחיץ אותי, שוב, איך אתמודד עם כל המטלות, עם העבודה השנייה שלי, שגם שם יש לי דדליינים, ואכניס גם ליווי שיקומי לכל העסק?
פוחדת שאצטרך שוב לשקול לעבור לגור בהוסטל.
מוסרת את זה שהשלט של הממיר (עידן פלוס) לא עובד והטכנאי לא רוצה או לא יכול לפתור לי את זה וזה מעצבן כל הזמן לגשת לממיר ולהפעיל אותו פיזית מהכפתור.
מקטרת גם על זה שהחתולה שלי פסיכית.
רע לי עכשיו