קישורים שקשורים לאיידול ולאחרים

SHTRUDIDI

New member
איזו מהן מה-25.7?

או שתיהן?
כי התלבושת שונה

&nbsp
ומה קרי הופיעה?
יש לה שיר חדש סוף סוף?

LeAnnDylan

Well-known member
רק Keep Us Safe

השניה לא רק שהיא לא מהחודש האחרון היא אפילו לא מהשנה האחרונה

זה מיולי 2013

אבל בעיקרון התלבושת השונה היא לא מה שהיה אמור להסגיר את זה כי באופן עקרוני, כשהיא מופיעה יש שתי הופעות, יש את ההופעה המוקדמת ויש את ההופעה המאוחרת, ז"א יש שני סטים של התוכנית, כל האמנים שמופיעים בסט הראשון מופיעים שוב בסט המאוחר יותר אחרי כמה שעות. כשזה אמנים חדשים הם שרים את אותה השירים. כשזה אמנים כמו קרי הם שרים בכל סט שירים אחרים. ובגלל שיש הבדל של שעתיים-שלוש בין סטים אפשר גם להחליף בגדים.
לדוגמה בשבוע הזה (25 ליולי) היא שרה בסט הראשון את Wasted
I Told You So
Leave Love Alone
Jesus, Take The Wheel
Blown Away

ובסט השני היא שרה את All American Girl
Keep Us Safe
This Time
Wine After Whiskey
Before He Cheats

וכששאלת מה קרי הופיעה אני מניחה שהתכוונת להאריסון אם לא, רשמתי לך את הסט של אנדרוונד
ואם כן, אז לצערי ידעתי רק באיחור שהיא תופיע אז לא שמעתי בלייב
מחר אמור לעלות הקובץ אודיו של התוכנית משבת לאתר, אחרי שאאזין, אגיד לך מה היא שרה אבל באופן עקרוני יש לה שירים חדשים, היא שרה אותם בהופעת סטייג' איט ששמת קישור אליה לא מזמן. השירים החדשים שלה ממש טובים. חבל שלא צפית בהופעה הזו, היא ממש טובה.

SHTRUDIDI

New member
זה נשמע יותר הגיוני

תהיתי מה היא נזכרה פתאום ב-SEE U AGAIN

&nbsp
וכן, התכוונתי לגברת האריסון.
אני שמחה שיש לה שירים חדשים אבל שונאת לשמוע לראשונה באודיו לא מוצלח.
עם כל הקונספט המגניב של סטייג' איט, זה עדיין לא היה נראה כמו משהו שאשמח בו את השיר באופן אופטימלי, אז אני מעדיפה לחכות לשמיעה ראשונה באיכות טובה.

LeAnnDylan

Well-known member
סי יו אגיין לא כזה ישן

ולגמרי לא תלוש מהמציאות שהיא תשיר אותו.
מתוך סט של 10 שירים הסבירות שהיא תבצע אותו גבוהה מאוד. למעשה, אאל"ט בפעם הקודמת שהיא הייתה באופרי היא ביצעה אותו ואם לא, היא ביצעה את וייסטד, טמפוררי הום ומאמא'ז סונג, הם יותר עתיקים ופחות רלוונטיים מסי יו אגיין.
&nbsp
גם אני לא חסידה גדולה של אודיו לא מוצלח ובדר"כ משתדלת להימנע ממנו בכלל ואם כבר אני מאזינה, לרוב אני ממש לא אוהבת שירים כאלה ואז אחרי שאני שומעת את הסטודיו פתאום הם נשמעים לי ממש טובים.
אבל במקרה שלה גם בגרסה הלא סטודיואית הזו השירים נשמעו ממש שווים. את סתם מתעצלת. זה באמת שווה כל דקה מהחצי שעה הזו. אני חושבת שאפילו את הסטייג' איט של ברנדי לא שמעתי כל כך הרבה פעמים כמו ששמעתי את זה של קרי.

SHTRUDIDI

New member
טוב טוב

אני אשתדל לשמוע בקרוב. מקווה שאתלהב כמוך.
&nbsp
&nbsp

Hadar07

New member
איכות מעולה

אני אוהבת שמעלים וידיאו מהופעה חיה באיכות כזו טובה
שאפשר לעשות ממנה MP3 אם רוצים

LeAnnDylan

Well-known member
האיכות אולי טובה

אבל ההופעה עצמה גרועה. עובר על הקול שלה משהו לא טוב. כל הסט שלה היה על הפנים

איזו הופעה?
דווקא Keep Us Safe נשמע טוב. See You Again נשמע פחות טוב.... הקול שלה נשמע מוזר, כאילו עשו משהו לסאונד.

LeAnnDylan

Well-known member
שתיהן

אבל בעיקרון דיברתי על ההופעות מלפני שבוע+
שמעתי את כל 10 השירים שהיא שרה באותו יום והיא נשמעה מקרטעת בצורה מביכה בכולם.
היא הופיעה באותו יום אחרי דה בנד פרי והיא קישקשה כזה ״וואו דה בנד פרי, שמעתי אותם מאחורי הקלעים וחשבתי לעצמי הולי קראפ אני צריכה לעלות להופיע אחרי זה?!״ וחשבתי לעצמי שהיא לקקנית גרועה כי זה ידוע שהיא שמה את קימברלי פרי בכיס הקטן אבל אחרי ההופעה המביכה שלה, הבנתי למה היא אמרה את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא התלהבתי מההופעות

אבל אולי אתה כן.
אם אתה רוצה לשמוע ולא לחכות לראות מה יעלו ליוטיוב אתה יכול להאזין באתר של האופרי - http://www.wsmonline.com/watch-listen/opry/
בתוכנית - 07/25/14 - Friday Night Opry - Second Show
וגם ב - 07/25/14 - Friday Night Opry - First Show
הם הופיעו לקראת הסוף (לפני קרי שהופיעה אחרונה) בשתי התוכניות אז תריץ קדימה, לא רשום זמן אבל תחשוב שזו תוכנית של שעתיים והם הופיעו אחרי שעה ו-20 דקות אז תריץ פחות או יותר לשם. הם התחילו עם Better Dig Two
המשיכו עם Chainsaw וסגרו עם If I Die Young (בשני סטים)

אני מעדיף לראות בוידאו באמת
יותר מגניב. הם גם מופיעים יפה בד"כ.
נקווה שלא יקח להם שנים

SHTRUDIDI

New member
טריילר לאקס פקטור UK

עוד מעט זה חוזר

ובנוסף, גם ראיון קצר עם השופטים לקראת העונה החדשה.

is00

New member
דבר אחד הם שכחו - לתת את תאריך החזרה.

נו אני אהיה פה להתעדכן. אני בטוח שתעדכנו אותנו כשתדעו.

SHTRUDIDI

New member
ממש מבאסים

לעשות טריילר ולא להוסיף בסוף תאריך זה מוזר

Hadar07

New member
אני מניחה

שהתכנית תתחיל בסביבות ספטמבר כמו כל שנה לא? אם אני זוכרת נכון.
אוף אבל בלי גארי זה לא יהיה אותו דבר

מממ אין לי כח אליהם, אבל אנסה.
ושריל שינתה את השם?
|בודק| רציני שקוראים לה עכשיו שריל פרננדז-ורסיני?!

דברים ששמעתי על העונה:
1. הורידו את מגבלת הגיל מ-16 ל-14
כאילו לא הרסנו מספיק ילדים.
2. משאירים את הפורמט שבו האודישן הראשון יהיה בחדר סגור ולא מול קהל. לדעתי ממש חבל, עונה קודמת זה היה סתם מיותר, פעם ראשונה מול קהל זה מוצלח פי כמה.
3. משאירים את "שלב ה-6 כיסאות" - גם כן זכור לי כמטומטם, ניסיון ליצור דרמה אבל לתחרות זה לא יעיל...
4. יש שמועות על כך שהולך להיות שופט חמישי, שהולך להיות אחראי על "קבוצת ווילדקארד". לא ברור ממש איך זה יעבוד. למיטב הבנתי, פשוט קבוצה שתיהיה מורכבת מ'שאריות' של הקבוצות האחרות, שכמעט נבחרו, אבל בסוף לא.
השמועות מעלות כאפשרות את: ריטה אורה, מרי ג'יי בלייג' ואבריל לאבין. במידה וזה נכון אז לא יהיה יותר Deadlock.... השופטים לא יוכלו להתחמק מלהחליט

snirf

Active member
אוי נשמע שסיימון הביא איתו את הכשלון מUSA

כ"כ חבל להרוס את הפורמט הבריטי עם שינויים כמו "שלב 6 הכסאות" שהיה מעפן באמריקאי עם האובר-דרמטיות שלו

מקווה אגב שלא ייפגעו ההופעות המושקעות והגרנדוזיות שמאפיינות את הגרסא הבריטית (בשונה מהאמריקאית הידועה לשמצה).

למעלה