שוויץ בניינטיז..

VickyRosti

New member
גם לי הייתה חולצת ג'ינס בסגנון סמנתה פוקס

אבל קניתי אותה בכלל ב-2001 ב"בון מארט" (מישהו זוכר שהייתה רשת כזאת אצלנו?), כמה שנים טובות לפני שהחל הקאמבק (המצומצם, למזלי) של אופנת שנות ה-80. מאוד התלהבתי כשראיתי את החולצה, אבל בסופו של דבר לבשתי אותה ממש מעט, עד שלפני כמה שנים מסרתי אותה ל"ויצ"ו" שיתנו לנזקקים.

ניצנץ63

Well-known member
אגב סמנטה פוקס
קראתי רק השבוע שהיא

מופיעה בישראל, ביחד עם פול יאנג, אך באילת!

ואני שואלת עצמי מי הגאון שמביא שני אמנים כאלה ונותן להם להופיע דווקא באילת. אני מניחה שהרבה אנשים היו שמחים לרוץ להופעה כזו אבל לא עד אילת!

ואת סמנטה אני לא זוכרת כ"כ עם חולצות ג'ינס, אני זוכרת את חולצות הבטן והגופיות שכיסו בקושי רב את החזה שלה

ולהזכר בסמנטה זה תמיד כיף - http://www.youtube.com/watch?v=K-j5GOsRtlk

VickyRosti

New member
באמת מי ייסע לאילת?

הרי אלו שזוכרים את סמנתה פוקס ופול יאנג מנעוריהם כולם אנשים בני 37 מינימום, אנשים עובדים, רובם בעלי משפחות, לא בני נוער או סטודנטים שבשבילם אין בעייה לעלות על אוטובוס ולנסוע לאילת. הם לא יכלו לבוא להופיע בת"א, כמו רוד סטיוארט לפני שנתיים?

חולצת הג'ינס שקניתי בזמנו הייתה חולצת ג'ינס רחבה שהיו קושרים למטה מעל הפופיק, שסמנתה פוקס הייתה לובשת לפעמים, כמו בתמונה. החולצה שלי הייתה דומה, אבל ללא שרוולים.

nit li

New member
גם שלי בלי שרוולים

ויותר תכלת. בעקרון היא מאוד דומה, רק שיש עליה כוכבים ולא קושרים אותה. אני מאמינה שאפשר, אבל זה יראה פחות טוב (וגם לא אוכל להשמין לתוכה).

VickyRosti

New member
שלי הייתה עם רצועות מיוחדות לקשירה

באותו צבע ג'ינס כמו של שאר החולצה, שיצרו רושם כאילו קשרו את החולצה עצמה. מוזר שמכרו חולצה כזו בתחילת האלפיימז, עוד הרבה לפני שהחל הקאמבק של שנות ה-80, אבל אסור לשכוח שזו הייתה רשת אמריקאית, והאופנה בארה"ב תמיד הייתה קצת שונה מזו של ישראל ואירופה.

VickyRosti

New member
כמובן שאזרביי'גאן 2008

אחת הזוועות הכי גדולות בתולדות האירוויזיון, שאפילו יותר גרוע מהסוס מאלבניה!

daniel 18

New member
במרחק שנות אור, הכי טוב בשנות שלהם בשנות ה-90

שוויץ 98 האדיר

Eurogirl

New member
גם אתה אוהב אותו??

בשנת 1998, כשצפיתי באירוויזיון, זה היה הפייבוריט שלי. הייתי ממש בשוק כשהוא הגיע אחרון!

daniel 18

New member
ב-ר-ו-ר

שיר מעולה, אבל ההופעה הייתה גרועה (על גבול המבישה), תנועות ריקוד דביליות, בגדים מזעזעים ומלווים נוראיים...

python 4

New member
שוויץ אדירה בשמונימז

ואני מתכוון ל- 81 המרגש, 84 המופלא, 86 האדיר, 88 הענק, וגם את 91 אני אצרף לפה אם אפשר. משם שוויץ רק הלכה והתדרדרה עד לישות המדינית/אירוויזיונית הבלתי רלוונטית שהיא היום.

aSongForX 3

New member
ההצבעה שלי:

12 - 1993
10 - 1991

זהו. שאר השירים פשוט בלתי נסבלים. יחד עם זאת שמורה לי פינה חמה בלב לשיר השוויצרי מ-1990 עם מילים קלות להבנה.

Itzik200

New member
אפרופו שוויץ - סלין דיון מדברת על האירוויזיון

פעם ראשונה שאני רואה התייחסות של סלין דיון על האירוויזיון...

חשבתי לשתף

והתיחסות חיובוית משהו...

אמנם היא ענתב בלאקויות והיה נראה שהיא לא ממש רוצה להרחיב בעניין אך זה בהחלט מעניין...

תודה על השיתוף!

nit li

New member
חחח חשבתי שהיא תהיה טיפה יותר שלילית

במילים אחרות היא אמרה שהיא עשתה לשוויצרים טובה? שתגיד תודה, בזכות התחרות הזאת היא התפרסמה!

למעלה