שונות, קצרים, תפוזים

שמחה37

New member
הגיוני מאוד ולמרות זאת חשוב לא להתפתות לתחושה של לא לאכול כי זה הופך לנטל

להמשיך לנסות ו"לתדלק" את הגוף

זה חשוב מאוד לתהליך ולחילוף החומרים

הרעבה יוצרת מצוקה בגוף לאורך זמן והגוף זוכר את זה בעתיד

כל יום יהיה לך קל יותר ותמצאי את המזונות הטובים עבור.

בהצלחה

שמחה

ליבי3617

New member
הבעיה יכולה להיות חוסר בשתייה.
מי שלא שותה מספיק, יש לו בחילה. מי שיש לו בחילה - מוסיף לא לשתות מספיק.
ברגע שיש בחילה גם לא אוכלים ואז ההרגשה בכלל רעה.

מה עושים?
עובדים בזה.
יוצרים מרווחים לשתייה ואוכל וממלאים את החסר ואת מה שצריך. את אולי לא מרגישה שזה חסר לך, הגוף מאותת לך שכן.
אז בינתיים (עד שתוכלי לשמוע אותו ברור
) - תבצעי את הדברים כמו שכתוב בתפריט שנתנה לך הדיאטנית.

ליעד827

New member
יש תגובות חיוביות ושליליות. אבל... אני אישית מההתרשמות שלי, היא מקסים, שמעתי שהוא מנתח מעולה! והוא גם נראה כך.
כל בן אדם רואה אותו וכל מנתח בעצם בצורה אחרת. אל תהיי מושפעת מדעות של אחרים. תהיי בטוחה בזה שכאיש מקצוע הוא תותח, מזה אני אומר לך שאת יכולה להיות רגועה. כמו שקובי נוהג לומר ואני מאד מסכים איתו. "עדיף מנתח "מגעיל" מאשר "מאמי" שלא ידע לעשות את העבודה". הוא נבחן על זמן אמת אך ורק בחדר ניתוח. ואני בטוח שהביצועים שהוא יתן שם יהיו טובים. לכי בראש שקט ובטוח, המון בהצלחה ושרק נזכה לבריאות!

ליעד.

אופירA

New member
מנהל
מסכימה עם המשפט: "עדיף מנתח מקצוען "מגעיל" מאשר "מאמי" שלא ידע לעשות את העבודה".
ומוסיפה לו את המשפט: "אבל הכי עדיף מנתח גם מקצוען וגם אנושי וסבלן".

כי אם יש בעיות אחרי הניתוח, צריך מישהו שאפשר לדבר איתו בגובה העיניים, ולא טיפוס שבכלל לא הסתדרת איתו ברמה התקשורתית.

אם הסתדרת עם פרופ' רובין - על יכולתו המקצועית אין עוררין.
אם את אדם שאין לו ציפיות התנהגות מיוחדות מהמנתח, והוא לא צריך אישורים וליטופים מזולתו, רוב הסיכויים שתסתדרי איתו בלי בעיה.
אם לא הסתדרת איתו, יכול להיות שלא בטוח לעשות אצלו רביזיה פעם שנייה!

orme1

New member
מצטרפת... מה אוכלים אחרי?

אני מצטרפת לחגיגה. מועמדת לניתוח שרוול בעוד כחודשיים. רציתי לדעת אם יש דברים שאסור לאכול בכלל אחרי הניתוח (לא בימים הראשונים אלא בהמשך). הבנתי כבר שמשקאות תוססים אסור, אבל מבחינת סוגי מזון, מהן ההגבלות?
אשמח לדעת...

deymi

New member
אחרי ניתוח

שלום
אני 7 חודשים אחרי ניתוח מעקב קיבה. כבר כשבועיים שאני לא מרגישה כל כך טוב. יש לי גזים (הרבה גזים) ואני שומעת רעש מהקיבה, כמו שאנו רעבים או שמיציי הקיבה משתוללים וגם יש קצת כאבים באזור, לוקחת אומפרדקס ופרוביוטיקה פעם ביום, כעת יש פחות גזים וקצת יותר יציאות. לא יודעת מאיפה ולמה זה בא

tali268

New member
סושי

שבת שלום לכולם!
היום שבועיים אחרי הניתוח ,מחר כבר נכנסת לשבוע ה3,
מותר לאכול סושי?

polar snowflake

New member
2 שאלות לגבי ניתוח שרוול ותרופות

אני בשלב שלקראת פגישה ראשונה עם כירורג בריאטרי...ויש לי 2 שאלות (בינתיים רק 2:)) )

1. השמועה אומרת שההרדמה בזמן הניתוח כוללת גם הנשמה עם טובוס, זה נכון? נראה לי קצת מוזר שעבור ניתוח של פחות משעה לא יסתפקו בהרדמה דרך הוריד, אלא יצטרכו בהרדמה עם מכשיר הנשמה...

2. הבנתי ממה שקראתי בינתיים מהודעות קודמות, שיש קושי עצום בבליעה בימים הראשונים אחרי הניתוח, השאלה, מה עושים אנשים שלוקחים תרופות קבועות, כמו נגד ל"ד , או סוכר?
ובדוגמא שלי למשל... גלולות?

תודה:)

ליעד827

New member
המלצה דחופה על ניסים גירון.

יש מישהו שנותח אצלו בעבר? איזה ניתוח ויש המלצות?
אני עומד לקבוע פגישה יעוץ לקראת הניתוח או אצלו או אצל דוקטור סובחי, אני לא באמת צריך המלצות על סובחי כי כבר קיבלתי מספיק... שמעתי שהזמני המתנה של גירון קצרים יחסית לרופאים אחרים, ראיתי אותו גם ביוטיוב, אני לא מבין בלנתח והכל, אבל מניתוחים אחרים שראיתי, לא אהבתי את הביצוע שלו...
בכל אופן, אלך על הרופא הטוב בזמן המתנה הקצר ביותר, אשמח להמלצות עליו :)

ligal mezger

New member
קצת
- תודה לתפוז על כרטיסים לסרט

ביום רביעי שעבר הוזמתי ע"י תפוז לצפות בטרום בכורה של הסרט DELIVERY MAN , שבארץ תירגמו את השם ל"הטעות הגדולה", כפל משמעות – כי זאת באמת טעות לקרוא ככה לסרט.
אז מדובר בקומדיה חביבה של בחור אמריקאי שבעברו תרם זרע תמורת כסף, והיום הוא מגלה שיש לו 533 ילדים , כש- 142 מתוכם רוצים להכיר אותו.
כמובן שכיאה לקומדיה אמריקאית יש HAPPY END וסה"כ מדובר בשעה וחצי של פאן.
מילה קטנה למארגנים של הדבר – זה אכן כיף לקבל כרטיסים חינם ואולי אין לי זכות להתלונן, אבל להעמיד אנשים חצי שעה לפני בתור כדי לעשות רישום, ואח"כ אין חלוקת כרטיסים והסדרן לא ממש יודע את מי להכניס ואת מי לא, ולאחר שנכנסו למתחם צריך לעמוד בכניסה לקולנוע עצמו ולהמתין שהמנקים יסיימו לנקות ואז ישנה ריצת אמוק של אנשים לתפוס מקום. נראה לי שאפשר למצוא דרך יותר מכובדת לתת מתנות.

שואלת לגבי שרוול בשביל חברה

היי לכל המשרוולים :)
שואלת עבור חברה שמתלבטת בין טבעת ושרוול (ובינתיים מתחילה לקרוא בפורומים, אבל עדיין לא משתתפת פעילה)
אז על טבעת אני יודעת לספר היטב
לגבי שרוול - חוץ מהפרוצדורה עצמה שעליה אפשר לקרוא לא מעט, אשמח לדעת מה הם כללי האכילה, כלומר האם גם בשרוול חובה ללעוס רבה, לאכול בכמויות מאוד קטנות, האם יש הקאות וממה הן נגרמות? מותר לשתות ולאכול יחד? כמה זמן צריך לחכות עם השתייה אחרי האוכל?
כל מה שתוכלו לספר לי על הרגלי האכילה הנכונים אחרי הניתוח יתקבל בברכה!
תודה!!

ליעד827

New member
שאלה דחופה !

אני צריך לשלוח לועדת חריגים הערכה פסיכיאטרית באופן דחוף. זאת על מנת לבדוק האם הכל תקין אצלי, זה משהו שחייב בועדה. מסיבות שלא אוכל לפרט, איני יכול לעבור הערכה זו אצל פסיכיאטר שכללית מציעה, אצטרך לעשות זאת באופן פרטי. מהי העלות של הערכה חד פעמית כזו ואיפה אפשר לבצע זאת במרכז? אשמח למענה דחוף, תודה וחג שמח

debra36

New member
שלום שוב אחרי העדרות ארוכה..

לפני כשלושה חודשים הוציאו לי את הטבעת בניתוח חירום. אחרי נפילה של הטבעת .הגעתי מחוסרת הכרה לבית חולים וכו..סיפור ארוך.
רציתי לדעת האם הקופה (מכבי) מממנת ניתוח חוזר או שאני צריכה לעשות את כל הפרוצידורה מחדש?

|*|
נפתח פורום "איש משפחה"

|טי-וי|
חולים על סטואי? חולמים שיהיה לכם כלב כמו בראין? פיטר גריפין מהווה עבורכם מודל לחיקוי? אז כנראה שפורום איש משפחה הוא המקום בשבילכם
|!|
בואו לדבר על המשפחה הכי מופרעת ומיוחדת בטלוויזיה בפורום שנפתח מחדש http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=1609 שימו
|לב|
פורום סוגיות פסיכולוגיות אצל ילדים שינה את שמו ונקרא כעת פורום ייעוץ להורים. אתם מוזמנים להעזר בפורום ולהתייעץ http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2300

קוביd1

New member
מעקף קיבה ד"ר רובין מנתח מעולה ,את נמצאת בידיים טובות
יש כאלה שלא מבסוטים ממנו בתור בן אדם , יש כאלה שכן ,אבל מה זה חשוב ,החשוב ביותר זה המקצועניות שלו בחדר הניתוח .
אז עזבי חמוד לא חמוד ,חשוב רופא מקצועי.

הרבה בריאות בהצלחה!!!!

קובי

קוביd1

New member
אריק אינשטיין הלך לעולמו

מגדולי הזמרים של המדינה ,יהי זכרו ברוך

חמ סה

New member
מתחברת לדברייך מהמשפט השלישי
לא מכירה אותו אישית,
שמעתי חוות דעת אישיות ממנותיו שנעו קיצונית בין 2 קצוות - לחיוב ושלילה.

באופן אישי, כמי שעברה רביזיה אחרי 3 ניתוחים אומללים אצל מנתח מתנשא, יהיר ושגרם במו ידיו לרשלנות רפואית (ונפשית) - חיפשתי מנתח שתכונות המקצועיות והנגישות (שכוללת גם אמפטיה, דיבור בגובה העיניים וסבלני גם שנים אחרי) שלו יהיו שוות ב"עוצמתן".

אני חושבת שמנתח, מקצועי וותיק ככל שיהיה - אם לא ניתן ליצור עימו קשר בלתי אמצעי, נגיש וסבלני לטווח ארוך - מקשה על התמודדות אחרי הניתוח (ואפילו יכול להזיק מבחינת מיקסום התוצאות ממנו), במיוחד אחרי רביזיה, כשהמטופל כבר חווה קושי / בעיה בניתוח קודם.

יש מבחר מנתחים בריאטריים מנוסים ומומחים ברביזיות ב"שוק" היום - ממליצה פשוט לעשות "סקר שוק" (זה גם מה שאני עשיתי, אגב. הלכתי ל-5 מה TOP. הבחירה לא הייתה קשה).

בהצלחה.

מרים 882

New member
אסור/כדאי להמנע

שתיה מוגזת
פרות הדר
פרות טרופיים
תירס,פופקורן

קוביd1

New member
אחרי ניתוח

אני הייתי מתייעץ עם המנתח שבועיים של כאבים של הרבה גזים ,לא מוצא חן בעיני, עדיף לשאול גם בשביל השקט הנפשי שלך,
אולי לגשת לרופא המשפחה ולראות מה הוא אומר ,כי 7 חודשים אחרי ניתוח זה זמן מספיק שכל התופעות של הימים הראשונים יעלמו.

קובי

למעלה