שחייה : אליפות אירופה יום 3

תודה על הוספת הידע

נלך רגע לאלמינציה מה צריך לקרות כדי שבר אור, לא יכנס לרשימת ?

האם יש סיכוי כלשהו שזה יקרה?

דורון ד

New member
מספר הכרטיסים שיחולקו כדי להשלים את

מכסת 900 השחיינים באולימפיאדה לא יהיה ידוע עד תום מועד הקריטריון.
(ראה הודעה שלי למטה בשרשור)

alonshin

New member
סיכוי תאורטי אפסי קיים,אבל זה לחלוטין לא סביר

יש קצת יותר משבוע עד התאריך האחרון לעשות קריטריון B, וצריך שלפחות 20 שחיינים חדשים (ואולי 30..) שעד עכשיו לא עשו תוצאה כזאת ישיגו אותה בדיוק בשבוע הזה, וכולם ממדינות שעוד אין להם 2 נציגים.. תרחיש דמיוני למדי, בקיצור שפירא בפנים, למרות שזה עוד לא רשמי עד שתתקבל הזמנה מפינ"א

guinnart

New member
האם גמר באליפות אירופה = קריטריון ישראלי?

או שרק גמר עם תוצאה השווה להעפלה לחצי גמר באליפות העולם?
והאם את התוצאה השווה חייבים לקבוע בחצי הגמר או שמוקדמות מספיק?
או תוצאה השווה להעפלה לחצי גמר באליפות העולם בלי קשר לתזמון?

אמרי גניאל, למשל - עלה לגמר אליפות אירופה, אך לא עשה תוצאה השווה לחצי גמר. האם עשה קריטריון ישראלי?

דרך אגב - פינא תזמין 900 שחיינים ללונדון. כשמחלקים את זה במספר המשחים האישיים שיש (26) יוצא 34.6, ואז "מנקים" שחיינים שישחו כמה משחים או שחיינים 3 ומעלה במדינותיהם, צריך להיות מדורג פחות או יותר בין 40-45 השחיינים עם התוצאות הטובות ביותר ב 2011 ו- 2012 יחד.
אמרי גניאל צפוי לעמוד בזה - יהיה בערך 35-40 ברשימה במקצה שלו.
עמית עברי לא עומדת בזה ב200 מעורב - היא בסביבות 70 בעולם כרגע בשנתיים האחרונות. ב- 100 פרפר היא דווקא כן עומדת בזה. האם יהיה מצב שיהיה לה קריטריון ישראלי במשחה אחד ובינלאומי באחר??? נקווה שבהמשך האליפות היא תפתור בתוצאות שלה את כל הספקולציות!

לגניאל, וכן לקרמר\מנדל (מי שיהיה מהיר ב- 100 פרפר) ולשפירא בראור יש סיכוי להיכנס למשלחת באופן רשמי דרך השליחים.
המדינה שבמקום ה- 16 בדירוג המעורב בינתיים היא שבדיה עם 3:38.34 והונגריה לפניה עם 3:38.24.
סימולציית תוצאה של הרביעייה הישראלית:
טומרקין 54.2
גניאל 61.0
מנדל\קרמר 53.5
שפירא 49.5
יחד יוצא 3:38.20 (כמובן שמישהו יכול להיות בכושר נחות יותר, או לחילופין בכושר שיא, ושהזינוק המרחף יגרד קצת או דווקא יפגע, וכמובן שהונגריה ו\או שבדיה או מדינה אחרת יכולות לשפר את התוצאה שלהן וכו'... אבל ישראל בהחלט עם סיכוי; דרך אגב - גם ב 4X200 חופשי ישראל פוטנציאלית מסתובבת סביב מקום 15-16 בעולם, וחבל שלא שלחו רביעייה במשחה הזה).

apy ape

New member
אני חושב שאתה טועה

אמנם לא ממש הבנתי את הדירוג באתר של פינ"א, אבל הסיכוי שהתוצאה של עמית היא במקום ה-70 בעולם היא לא הגיונית. אל תשכח שיוצא שבכל מקצה יתחרו בערך 40 שחיינים כפי שאמרת, אך עם הגבלה של 2 למדינה ואחרי שתוריד את כל האמריקאיות אוסטרליות והונגריות שהם מעבר ל-2 למדינה קשה לי מאוד לראות מצב שעמית לא בפנים

guinnart

New member
ראה תוצאות 2011 + 2012 באתר swimnews

ב- 2011 תוצאה של 2:14.69 היתה מדרגת אותה במקום 64 בעולם.
ב- 2012 היא כבר מדורגת 58 בעולם עם התוצאה מהבוקר (זה כבר הספיק להתעדכן), אבל זה כשלא כולן עדיין עשו את תחרויות השיא שלהן.

http://www.swimnews.com/rank/index

לא חישבתי כמובן את הדירוג המצטבר ולא ניקיתי מעבר ל- 2 ממדינה, אבל אם באופן גס מוסיפים למקום ה- 64 משנה שעברה עוד 5-6 שבטח השתפרו השנה ולא היו לפניה שנה שעברה (צריך לזכור שהרשימה ללונדון מבוססת על שתי השניםהללו יחד) - אני מעריך שזה יוצא בערך 70.
אולי לפניה כולן אמריקאיות, הונגריות, סיניות, רוסיות ויפניות, אבל פעם כשבדקתי את המצב במשחה אחר כדי לקבל קנה מידה ראיתי שלאורך הדירוג בסביבות 30% מהשחיינים במאייה הראשונה הם מספרי 3 ומעלה בארצותיהם. לא אומר שזה כך גם במעורב נשים.

הקיצר, כרגע נראה לי שהיא לא תיכנס לרשימה של המוזמנות ב- 200 מעורב.

דורון ד

New member
למה לעשות הררי חישובים על סמך נתונים

שהם ניחוש.
קודם כל התוצאות הרלוונטיות הם מ 1.3.2011 .
דבר שני לא מחלקים 900 שחיינים ב 26 משחים.
יש שליחים שלא עשו קריטריון אישי A ונכנסים.
כל מדינה יכולה לצרף 2 מחליפים לכל נבחרת שליחים וגם הם בתוך המכסה.
יש 150 כרטיסים למדינות חלשות בלי קריטריון A או B וגם לזה לא התייחסת.
מחברים את כל אלה ביחד עם השחיינים שעשו קריטריון A ואז מה שנשאר להשלים
ל 900 יחלקו ב 26 כשהנתון לא ברור כרגע.
הכל כתוב במסמך הקריטריון הבינלאומי.

noam_ma

New member
עברי משפרת את השי מהבוקר - 2:13:77, פחות מ-4

עשיריות מקריטריון A.

alonshin

New member
עברי חתכה כמעט 2 שניות משיא ישראל היום! יפה..

יופי של תוצאה לעברי, גם גמר, גם פעמיים תוצאת חצי גמר א. עולם, גם קריטריון B משופר- מאמין שזה מכניס אותה ללונדון

yati6

New member
כל הכבוד !! משחה מצויין ויום נהדר בכלל

מקווה שזה מעיד על ההמשך, ושתעשה את קריטריון A ב-100 פרפר.

myaron

New member
100 פרפר זה מחר!

והחצי גמר הוא כמה דקות אחרי גמר ה 200.
אני מאוד מקווה שהיא תקבע את הקריטריון כבר בבוקר. חבל שתצטרך לוותר על גמר ה 200 (אני מניח שעל גמר ה 100 עם סיכוי סביר למדליה לא תוותר)

ברוכי2

New member
היא ככל הנראה החליטה לוותר על הגמר

לפי מה שמדווח באתר האיגוד

yati6

New member
תוצאות 200 מ' חזה גברים

מתחרים :

טל חנני - מקצה ראשון

אמרי גניאל, ג'ואן קופטי, גל נבו - מקצה שני

YOSIROZ1

New member