ואו! העונה הזו לא מפסיקה להפתיע! כשחשבתי שהקטגוריה של הקבוצות העונה היא כל כך גרועה( כמו בעונה שעברה) פתאום מגיע הטוויסט שמביא לתחרות 3 קבוצות מדהימות ומגוונות. והופך את הקטגוריה הזו להרבה יותר רצינית ומאיימת. אני חייב להגיד שכל הקטגוריות מעולות השנה בניגוד לשנה שעברה כשקטגוריית הבנות היתה הכי טובה ובשאר הקטגוריות היה רק מתמודד אחד ששווה משהו.
אסכם כאן את דעתי על כל אחת מהקטגוריות:
גילאים 12-16:
דווקא הקטגוריה הכי צעירה היא הקטגוריה הכי טובה בתחרות לדעתי. זה לא מפתיע כשנמצאות שם שתי הענקיות
קרלי רוס ודיאמונד וויט.
גם
ביאטריס מילר טובה מאד ואני מצפה לראות את שלושת המתמודדות הנ"ל בשלב הבא. כל השאר לא מעניינים וזו תהיה טעות ענקית אם מישהו מהם יעבור שלב.
גילאים 17-24:
גם בקטגוריה הזו יש מתמודדים חזקים או יותר נכון מתמודדות חזקות.
ג'יליאן ג'נסן מרגשת ויש לה קול ממש טוב,
ג'אנל גארסייה יודעת לשיר ויודעת לזוז וזה שילוב מנצח,
סיסי פריי אמנם בעייתית אבל היא זמרת ופרפורמרית מעולה ו
פייג' תומאס שאני פחות מתחבר אליה למרות שהיא גם ממש טובה. לא אכפת לי מי השלוש שיעברו מתוך ארבעתן...
גילאים 25 ומעלה:
לדעתי היא הקטגוריה הכי חלשה כרגע. הייתי בשוק כשהם וויתרו על
ג'פרי גוט והעבירו את
טארה סיימון המעיקה
אבל יש בקטגוריה הזו אחד ומיוחד שנמצא במקום השני של הפייבוריטים שלי אחרי קרלי רוס והוא
ג'ייסון ברוק
.
שניים נוספים שאני מאוד אוהב הם
דייויד קורי ו-וינו אלן. אם שלושת הזמרים האלה יהיו בשלב הבא זה יהיה מעולה!
הקבוצות:
הקטגוריה שעברה מתיחת פנים דרסטית בפרק הזה(לטובה). שלוש הקבוצות שהורכבו כל כך טובות יותר משאר הקבוצות שזו תהיה גניבה ענקית אם לא יעברו לשלב הבא.
Lyric 145סדגש|: מעולים! הרבה סטייל וראפ אדיר! למרות שאני לא כזה אוהב ראפ, זו קבוצה שהייתי משלם כדי לראות.
Playback: יש כאן פוטנציאל גדול אבל הם צריכים לשפר הרבה בהופעה שלהם. עם סיימון אני מקווה שהבחורים האלה יצליחו.
Laylas: ההפתעה של הפרק! קבוצה כל כך מוכשרת! הפוטנציאל פה מרקיע שחקים ואני מקווה יאחז בהן חזק כמו שנאחז ב- one direction
עונה אדירה עד עכשיו!!!