שני נושאים בקשר למאבק בין צוברי ומשיח

alonshin

New member
עכשיו זה גמור- צוברי בלונדון
מזל טוב!

עוד שיוט רע של משיח וטוב של צוברי, וצוברי יהיה נציגנו בלונדון. אותי זה משמח. מזל טוב!

BentzWatchJudo

New member
גמור עד כדי ערעורים. בנתיים מזל טוב לשחר

בכל מקרה בנתיים ועד הודעה אחרת מזל טוב לשחר צוברי.
אני מסמפט את שחר, הוא עשה אלי רושם של בחור טוב בראיונות האחרונים שהתפרסמו איתו.
למרות זאת ולמרות הנטיה שלי לטובת צוברי מאז החסימה שביצע משיח אני מרגיש חובה לציין שמה שאנחנו כאוהדים פשוטים נחשפים אליו בתקשורת זה לא כל התמונה בד"כ. הרבה פעמים אנחנו מקבלים תמונה מעוותת ואני בטוח שגם משיח הוא בחור מצויין וזה לא מקרה של שחור ולבן שאחד רע והשני טוב.

alonshin

New member
לא מאמין שישנו את ההחלטה יותר,יש גבול לברדק..

בטח יוגשו ערעורים כאלו ואחרים, אבל אם אחרי כל זה יחליטו לשנות את הכרעת 4 התחרויות שנקבעו מראש, זאת כבר באמת תהיה בדיחה. זהו, צוברי נוסע.

מסכים איתך שאנחנו לא חשופים להכל אלא רק לדיווחי ה"תשקורת", ובניגוד לענפים אחרים בשייט אני לא מכיר אישית אף אחד מהספורטאים ואין לי מקור מבפנים שיספר לי מה קורה שם באמת- ולכן אני כל הזמן מסייג ורושם "לדעתי", "לתחושתי"- בהחלט יכול להיות שמשיח בחור נפלא וכולי אמפטיה לדרך האכזרית שבה ראה את חלומו עומד להתגשם וברגע האחרון זה נמנע, הוא ספורטאי מצוין.

ועדיין אני מחבב יותר את צוברי.. שיהיה לו המון
בלונדון, עם רוחות חזקות או חלשות..

BentzWatchJudo

New member
מסכים עם מה שכתבת אבל יש לי מה להוסיף

כמובן שאסור לשנות את השיטה של 4 התחרויות.
האפשרות היחידה לשינוי היא אם יתברר שצוברי או השייטים האחרים מאילת או שייטים אחרים מהעולם שלכאורה עזרו לצוברי עברו על חוקי השייט ואז יתכן שצוברי יענש כמו שנמרוד נענש בזמנו.
כמובן שהסיכוי לכך לא גבוהה (קשה מאד להוכיח שבוצעו כאן עבירות, משיח ערער בימים הקודמים והערעור שלו נדחה) למרות שדי ברור שלא היה פה הפעם משחק הוגן לגמרי וזאת בלשון המעטה.

למעלה