שנציין איכשהו את פינלת החורף המתקרבת?

Macphista

New member
ציפיות לפינלה

יש שני דברים שלדעתי חשוב שיתרחשו בפינלה.
אלה ציפיות רציונאליות לחלוטין ולא הזיות (לא, למרות רצוני העז להיפטר מהנרי אני יודעת שהוא ישאר...) שחשוב שיתרחשו בפינלה:
1. שנבין מה קרה לפיטר פן. מה קרה בין הזמן שהוא נפרד מרפל הקטן ונשאר על נוורלנד ועד הרגע שנפגשנו בו שוב כשרמפל כבר היה אבא לביילפייר.
הרי זה לא יתכן שהוא סתם יהפוך להיות כזה. יש הבדל בין אבא גרוע ועלוב שרוצה להיות ילד בעצמו לנצח ונוטש את הילד שלו לבין איש מלא שנאה רוצח ומתעלל בהמונים כולל בבן שלו עצמו. צריך להבין מה הפך אותו לכזה.
2. אני רוצה לראות בצורה ברורה את ה- undoing של רמפל. מבחינתי שימות ויחזור לתחייה עוד כמה פרקים בדרך מונפצת כלשהי. אבל ה- undoing צריך להתרחש בצורה ברורה ומפורשת. כבר מאמצע העונה הקודמת העניין הזה מהדהד ברקע והגיע הזמן שזו יוסדר

מה אתם מצפים שיתרחש בפינלה?

אני מצפה גם לראות את העבר של פיטר פן

ומצפה לסוף לעימותים של אמה ורג'ינה בעניין הנרי, קצתי מכך.

Jimmy Kane

New member
מצפה לראות גם את העבר של פיטר פן

וגם מקווה שלא יזנחו מהר את וונדי ושיספרו על ההגעה שלה לנברלנד

וגם מצד שני שיראו את בלפייר הצעיר (לא מת על ניל) כשהוא בנברלנד
וגם אולי שטינקרבל תקבל את הכוחות שלה בחזרה ושהיא תחליף את הפיה הכחולה (הפיה הכחולה בלתי נסבלת לדעתי....)

Shiri from the block

Active member
וכרגיל..
שוב הכל נופל על רג'ינה...
רג'ינה עשתה את הקללה הקודמת אז היא תוכל לעצור את זאת... שוב צריכה להקריב את עצמה?

Macphista

New member
ממש

ממש הכל נופל על רג'ינה.
תסלחי לי, אבל אל מי כולם פונים כשמשהו משתבש? מול מי כולם עומדים שיסביר להם מה לעשות? מי נלחם עם פיטר פן אחד על אחד?
עלק הכל נופל על רג'ינה.

Shiri from the block

Active member
ומי בעצם מבצע את הפעולות?
מי הציל את סטוריברוק בסוף עונה 2? ומי סירב לעזור?
ומי לקח את הלב של פיטר? ומי עשה את הליקוי חמה?
ומי עכשיו גם צריך לעשות משהו כדי לבטל את הקללה הזאת?

רג'ינה.

Macphista

New member
מי מנצח במלחמה?

החייל שמבצע הוראות או המפקד שנותן אותן?
חוץ מזה שגם רמפל מלכלך את הידיים והתכוון להקריב את עצמו ונאבק אחד על אחד עם פיטר.
כתבת שרג׳ינה מקריבה את עצמה. הא?

חחח מזמן לא התווכחנו מי יותר שולט- רמפל או רג׳ינה.

Shiri from the block

Active member
ראמפל לא תמיד מפקד על רג'ינה הדרך להציל את סטוריברוק בעונה השנייה עד כמה שזכור לי היה רעיון של רג'ינה..

לא אמרתי שראמפל לא עושה כלום... אבל בדר"כ ההקרבות הרציניות נופלות על רג'ינה כי כאילו היא עוד צריכה להוכיח את עצמה.. וזה מעצבןן

Macphista

New member
איזה הקרבות רציניות נופלות על רג'ינה?

מה היא כבר הקריבה?
מלבד את אבא שלה היא לא הקריבה דבר. ובכלל, להרוג את אבא שלך בשביל לקבל נקמה ולא להתחרט על זה בכלל? הנה מודל חיקוי...

רג'ינה לא צריכה להוכיח שום דבר.
היא אותה מלכה רעה שהיא הייתה בעבר- כמו שהיא אמרה בעצמה- אין לה שום טיפת חרטה על כל האנשים שהיא הרגה ואלו שהתעללה בהם.
אין בינה לבין רמפל בכלל נקודת השוואה הולמת מלבד זו ששניהם נחשבים לרעים.
המניע של רמפל היה להגן על הבן שלו ואח"כ למצוא את הבן שלו, המניע של רג'ינה היה נקמה.
וזה אלמנט שעדיין קיים- רג'ינה רוצה הוקרה- לשתות עם טינקרבל ואחרים במסיבה אצל גראני (=הוקרה ממעגל חברתי) ושידעו שהיא אמא טובה (=הוקרה על בסיס משפחתי). היא רוצה להוכיח את עצמה ולהראות לכולם ולעשות שואו עם כל האיומים הרפטטיביים שלה וההצטדקויות.
וזה מה שהופך אותה לדמות צבעונית ומעניינת. עכשיו אני תוהה אם יש כאן טיפת גזענות בבחירת שחקנית לטינית לתפקיד הזה.

לרמפל לא אכפת מזה. לא לאיים, לא להצטדק ולא לחגוג.
הבן שלו חי והם השלימו, יש לו את בל, הוא אפילו לא טרח להגיע למסיבה אצל גראני ולא רוצה שום התעסקות נוספות עם תסביכי הצ'רמינגס.
במילים אחרות- רג'ינה רוצה את העולם בדרך כזו או אחרת- לגרום לכולם לסבול, או לגרום לכולם לסגוד לה (ובגלל זה היא מנסה להוכיח את עצמה), רמפל רוצה את הבן שלו ובת הזוג שלו.

ולהפוך את רג'ינה כל פעם לקורבן- יאללה, עייפתי.

Shiri from the block

Active member
גם אני עייפתי, לכן זה מעצבן אותי שוב יכול להיות גם שאנחנו טועים, צריך לראות מה בכלל יהיה בפרק לפני שאנחנו מדברים על הקרבות וכאלה חח
אבל בכללי יותר מרגיש לי שרג'ינה עושה יותר מאשר ראמפלון

יסמין@

New member
נראה לי שיש איזה

בלגאן באשר לקשרי סיבה ותוצאה...
רג'ינה התחילה את הכל עם הקללה שלה - היא רצתה לקחת לכוווווולם/ן את הסוף הטוב.
היא הסיבה לכל מה שהתרחש אחר כך.
היא והרשעות האדירה שלה, והקנאה הקטנונית שלה וההתקרבנות הילדותית (במובן הרע) שלה.
היא התחילה את מעגל הרוע והסבל והקללה.
היא האשמה.
היא.

Jimmy Kane

New member
קצת באיחור אבל ראיתי את 2 הפרקים

הפרק שחזרת מפגרת שבוע היה קצת משעמם יחסית.. כלומר נפילה
אבל נחמד שסוף סוף היה פלאשבק על הנרי ורג'ינה
צפיתי למשהו יותר מזה אבל..

הפרק שבוע שעבר היה ממש מעולה, נהניתי ממנו
אבל השחקן של הנרי משחק גרוע גם את פיטר פן

ועכשיו יהיה מעניין כי אולי פיטר פן יצליח להטיל קללה ואם כן
אולי היוצרים הקשיבו לקהל כי הקסם נעלם קצת אחרי שהסירו את הקללה בסוף עונה 1... אבל גם אם יחזירו את הקללה זה ייראה מאולץ ולא אותו דבר..

אבל בגדול עד כה עונה 3 מעולה ואני נהנה ממנה...

למעלה