"עוזרות בית נואשות" נראה לי קראו לזה ביס מגוחך באותה מידה.
didalf Well-known member 17/12/14 #164 ג'ואל קינמן הולדר מדה קילינג, חמודי חיכיתי לאפרת אבל היא נעלמה, ולא חוקי שרשור חתיכים בפורום הזה בלי ג'ואל! אפרת, כשתבואי תוסיפי עוד
ג'ואל קינמן הולדר מדה קילינג, חמודי חיכיתי לאפרת אבל היא נעלמה, ולא חוקי שרשור חתיכים בפורום הזה בלי ג'ואל! אפרת, כשתבואי תוסיפי עוד
T twisted nerve1 New member 17/12/14 #166 גנבת לה גם את אידריס אלבה... אבל האמת שכייף לה, הלוואי שמישהו היה מעלה את אלו שאני רוצה...זה קשה לעלות דברים לבד...
גנבת לה גם את אידריס אלבה... אבל האמת שכייף לה, הלוואי שמישהו היה מעלה את אלו שאני רוצה...זה קשה לעלות דברים לבד...
didalf Well-known member 17/12/14 #170 אוי נכון, סליחה מצד אחד זה באמת מעייף לחפש ולהעלות, אבל יש כמה שאני רציתי לשים.
ז זה לא אני זה אתם New member 18/12/14 #256 ואת סיימון בייקר וזה באמת כיף שמעלים במקומך בגלל זה אני משגעת את עדי שתראה את סדרות שאני אוהבת יש לי מלאאאאאאאא שאני רוצה לשים ועוד לא סיימתי עם ג'ואל
ואת סיימון בייקר וזה באמת כיף שמעלים במקומך בגלל זה אני משגעת את עדי שתראה את סדרות שאני אוהבת יש לי מלאאאאאאאא שאני רוצה לשים ועוד לא סיימתי עם ג'ואל
ז זה לא אני זה אתם New member 19/12/14 #368 בסדר . לגמרי מרגיש לי שאנחנו אוהבים אותו בן אדם אבל שני אנשים שונים