אה אז כנראה הם שידרו פרק כל יום
ז זה לא אני זה אתם New member 18/12/14 #266 מושיקו בן הרוש מהמפצחת סתם אין לי מושג מה שמו ואין לי כוח לחפש וזה מה שומר לי במחשב
גם ברוטוס Member 18/12/14 #268 Guillaume Cramoisan לקח לי עשר שניות לגלות את שמו וזה אפילו בלי לדעת איך לכתוב את שם התוכנית בצרפתית
ז זה לא אני זה אתם New member 18/12/14 #269 חתיכי בן פורת יוסף מהמפצחת לצערי יש לי רק תמונה אחת שלו שמורה ועד שאני אזכר איך רושמים את המפצחת במקור אז יגיע 2015 שכחתי את תמונה ויופי ניק אני ממש מרגישה את רוח של אלמוג עם השלמות שלך
חתיכי בן פורת יוסף מהמפצחת לצערי יש לי רק תמונה אחת שלו שמורה ועד שאני אזכר איך רושמים את המפצחת במקור אז יגיע 2015 שכחתי את תמונה ויופי ניק אני ממש מרגישה את רוח של אלמוג עם השלמות שלך
גם ברוטוס Member 18/12/14 #274 Raphael Ferret ונתת לי השראה למדריך למציאת שמות לפי תמונות ואל תכעסי, לכל אחד מאיתנו יש את הדברים שמציקים לו.
Raphael Ferret ונתת לי השראה למדריך למציאת שמות לפי תמונות ואל תכעסי, לכל אחד מאיתנו יש את הדברים שמציקים לו.
T twisted nerve1 New member 18/12/14 #278 חחחח למה שהיא תכעס- שאתה מוצא לה את השמות? וואו, אתה ממש אוהב להעלות תמונות ולעשות מדריכים...
גם ברוטוס Member 18/12/14 #291 כן, יש מצב שאני קצת מטורף את קולטת שאני עבדתי איזה שעה לפחות ביצירת הקולאג' בחורים בהודעה הראשית. וזה לא שאין לי דברים לעשות
כן, יש מצב שאני קצת מטורף את קולטת שאני עבדתי איזה שעה לפחות ביצירת הקולאג' בחורים בהודעה הראשית. וזה לא שאין לי דברים לעשות
T twisted nerve1 New member 19/12/14 #324 חחחח.. אבל בגלל זה אנחנו אוהבים אותך ואני בשוק, שנכנסתי עכשיו ואני רואה עוד איזה 20 חתיכים שהוספת... כמ חתיכים יש לך ניק?? נראה שעמלת על השרשור הזה שנה שלמה.... אתה כמו השפן של אנרג'ייזר
חחחח.. אבל בגלל זה אנחנו אוהבים אותך ואני בשוק, שנכנסתי עכשיו ואני רואה עוד איזה 20 חתיכים שהוספת... כמ חתיכים יש לך ניק?? נראה שעמלת על השרשור הזה שנה שלמה.... אתה כמו השפן של אנרג'ייזר
ז זה לא אני זה אתם New member 19/12/14 #342 אני מקווה שאני מגיבה במקום תפוז לא נותן לראות רציתי להגיד שגם לי יש מלא אבל אין לי כוח לשמור תמונות (אבל כן בא לכתוב את שמות שלהם) נראה בשנה הבאה נעשה כלל שרק שחקנים מ2015 יהיו ברשימה ויש שחקן אחד שאני אוהבת משחקי הכס ולצערי לא שמת אותו
אני מקווה שאני מגיבה במקום תפוז לא נותן לראות רציתי להגיד שגם לי יש מלא אבל אין לי כוח לשמור תמונות (אבל כן בא לכתוב את שמות שלהם) נראה בשנה הבאה נעשה כלל שרק שחקנים מ2015 יהיו ברשימה ויש שחקן אחד שאני אוהבת משחקי הכס ולצערי לא שמת אותו
ז זה לא אני זה אתם New member 19/12/14 #346 אני לא מבינה לא עברו 15 דקות בכל אופן כמו שאמרתי אין לי כוח לשמור תמונות אז בחור השלישי בקישור http://amusedkaro.tumblr.com/tagged/50_men_I_adore
אני לא מבינה לא עברו 15 דקות בכל אופן כמו שאמרתי אין לי כוח לשמור תמונות אז בחור השלישי בקישור http://amusedkaro.tumblr.com/tagged/50_men_I_adore