שרשור ערב
יום 100 ב

פלדי1

New member
אני פשוט מנסה למצוא סיבות מתחת לאדמה

כדי להבין מה קרה פה עם לינור.
אפשר להבין שלא מתחברים אליה, אבל מכאן ועד לומר( טל) שהיא מחפשת דם???????
משהו פה מסריח.
היום היא דיברה עם אחי בדם ליבה, אחרי חמש דקות הוא דיווח בלעג על אותה שיחה.
ילד קקה.

מנשה דן

New member
אזכיר שוב בשבוע הראשון אנה ודנית בבריכה מתלחששות על לינור שג

ודנית אומרת שלינור היא בחורה שגבר ירצה רק ללילה,עוד לא הספיקה להכירה,אמרה וקפצה למיטתו של אליאב,ראינו איך דנית התנהגה היתהה לזנב,נרמסה והושפלה.

רותי 11

New member
איך בדיוק היא התחילה את הריבים?

היא נכנסת ושומעת שטל מדברת עליה בשני המקרים
ובשניהם היא לא שתקה לה וכל הכבוד לה משום שטל
התחילה להגעיל עם ההתנהגות שלה, היא חשבה שהיא
הצליחה "לקנות" את כולם ורק את לינור היא לא הצליחה\
אז היא עושה לה מסע הכפשה

Marooner

New member
אל תתייחסי רותי - אמת ואג'נדה כנראה לא תמיד הולכים ביחד.

Marooner

New member
קשר בין ניצחון של אלדד לבין טבעונות הוא קשר שאיננו קיים

שניצל שניצל שניצל!!!!!!!!!!!!!

Marooner

New member
רק את מבינה את עצמך, איזו הפוכה ואיזה נעליים

שניצל? שניצל

שניצל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marooner

New member
LOL, גם אם כן, היא לא מייצגת "אכילת בשר",היא מייצגת את לינור

זה ההבדל בין הפנאטים הטבעוניים לאנשים עם מכלול של תכונות. זה לא כאילו שזה ימנע מהחברה שלנו מלאכול עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד בשר!

שניצלללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

what she said

New member
שוב מתמם?

כל העונה אתה מטנף על טבעונות וטבעונים בשלל כינוייך בגלל האובססיה שלך ל"לינור", אבל הפסדת. המנצח של העונה הוא בן אדם שבין השאר בהשפעתה של טל החליט לזנוח את הבשר ולבחור בדרך הצדק.
&nbsp
ושוב, למה רק שניצל? אם אתה רוצה לעשות לטבעונים דווקא, אתה יכול להתעלל קצת יותר חזק. פיתחנו עמידות לשניצל.

Marooner

New member
מאחל לאלדד מלא בהצלחה עם הטבעונות - שוב, כל קשר בין זה לאם

ינצח פשוט לא קיים - לא הטבעוני ינצח באם יזכה, אלא פשוט זה שיותר צופים חשבו שמגיע לו בגלל האישיות שלו, שכן אם היה קשר רק לטבעונות, הרי שטל "לא אכפת לי מהמשחק" גלבוע הייתה זוכה שכן היא זו שמייצגת טבעונות ולא הוא - אבל נראה שהמיתמם האמיתי כאן הוא אתה
להדביק לזכייה של אלדד את הטבעונות זה האקט הכי נמוך שהיח"צ הטבעוני יכול לרדת אליו, ולמעשה, זה פשוט מגוחך ופתטי. אין לי בעיה עם טבעונים כמו אלדד, יש לי בעיה עם טבעונים פנאטים כמו אלו שמתרבים כאן בפורום (שטבעוני מהזן שמתרבה כאן בכל שני וחמישי עם ניקים חדשים יאשים אותי בריבוי ניקים זו הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתי כאן מאז שנרשמתי לפורום, good one) ודוחפים בכוח את המסר שלהם לכל מקום, הם אלו האנשים שגורמים לי לאכול הרבה יותר...

WAIT FOR IT...

שניצלללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

what she said

New member
אתה יודע מה מעניין?

שבתור מישהו שהתעסק השנה קצת בנושאים בבלשנות, אני שם לב לסגנונות כתיבה שיש בהם מן המשותף. יום אחד הפציעה כאן בפורום מישהי בשם "פופקורן4" שהציגה את עצמה כתומכת אלדד שהתאכזבה ממנו וכעת היא הגיעה למסקנה שרק "לינור" צריכה לנצח. מיותר לציין שהיא השתלחה בטל ובטבעונות, שוב באותו סגנון נמוך ועם כל מני טיעונים פסבדו-מדעיים. יום אחד, שבוע-שבועיים אחרי שהיא נעלמה מהפורום, הגבתי לאחת ההכפשות שלך ב"מה קרה לפופוקורן4?". טק, באותו היום השתנה הפרופיל שלה כך שההודעות שלה לא יוצגו שם יותר. מעניין, לא? סתם, רציתי לשתף.
&nbsp
ועכשיו ברצינות, אם אתה חושב שמזיז למישהו השניצלים שלך, אתה טועה. הפגיעה היא אך ורק בבעלי החיים (ובבריאות שלך). אם אתה רוצה לעשות לי דווקא, אתה צריך להתעלל בצורה קצת יותר רצינית. ותעשה את זה על כלב, לא על פרה. יותר קרוב אליי רגשית. תודה.

Marooner

New member
מישהו שהתעסק קצת יותר מדיי בבלשנות הייתי אומר

אתה אחד המצחיקים אם לא ה-. מוזמן לגשת למרי ולשאול אותה אם כתובת ה-IP שלי הופיעה במהלך העונה גם אצל משתמש נוסף - הרי את הפנאט הראשי שלכם כפי שאני רואה היא מזהה כאן כל פעם מחדש ככה שאני מניח שהיא יכולה לדעת זאת, אבל משום מה בלש טוב כמוך בכלל לא שם לב למרבה הרגליים הטבעוני שחוזר שוב ושוב בניקים חדשים ומשודרגים! אולי קצת שניצל יעזור לשפר את כוחות הבלשות שלך? לשים לך את השניצל בפיתה עם חומוס, צ'יפס וסלט? אולי בכלל אתה מעדיף שווארמה טובה? או איזה סטייק טוב? מה דעתך? מה יעזור לשפר את כוחותיך כבלש?

what she said

New member
מה נלחצת?

גם את סגנון הכתיבה של דורטל אני מזהה. ההבדל הוא שהוא נרשם פה מחדש בד"כ רק כשחוסמים אותו. ושוב לצערי אתה לא מקשיב למה שאני אומר לך. אם אתה רוצה להרגיז אותי, תשפד כלב, לא כבש. ביוש.

Marooner

New member
מוזר, נראה שהיחיד שנלחץ כאן הוא אתה.תשתפר בבלשנות להבא, טוב?

בטח שאתה מזהה את סגנון הכתיבה של דורטל, בטח

ואף אחד לא רוצה לעצבן אותך, אני רק רוצה לאכול שניצל - רוצה להצטרף אליי? אני אהיה לארג' איתך, תבחר אתה את המסעדה, אבל צריך להיות שניצל טוב, אוקיי? גם סטייק טוב זה בסדר, אבל עדיף שניצל.

למעלה