שרשור ערב
יום 100 ב

כתבה ממאקו על התכניות של קארין לאחרי הגמר

http://www.mako.co.il/entertainment...741006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=769885919

חייבת להודות, עם כל כמה שהייתי אמביוולנטית לגביי הקשר שלהם בזמן שהייתה בבית, זה ממש יפה לראות איך שניהם מלאי תקווה לעתיד של הזוגיות הזו, וזה גורם לי לרצות שיצליח להם.
בכל מקרה, מחכה לרגע המרגש אחרי שאלדד ייצא מהבית (אחרון!
) ויתאחד איתה מחדש. תכלס זה יהיה סיום ממש יפה והולם לעונה הזו - לראות אותו זוכה גם במיליון וגם באהבה.

ronsil

New member
יודעת מה צורב בעין בכתבה הזו? שלא ראינו מספיק מאלדד המצחיק

כנראה שמלחמות ההשרדות והטינופת ששפכו עליו דיכאו את הליצן שבו, מאחל לו שיצליח להגשים את החלומות שלו.

angelinthesky

New member
נכון, אותו הדבר לגבי לינור, מלחמת ההישרדות שלה, לא פתחו

בפנינו הרבה פנים-צדדים, טיב ותכונות, בחלקים היותר טובים, שבאישיותה ובהוויתה.

noya8410

New member
אני עדיין ספקנית לגביה..בכל אופן אני כמובן מאחלת לו רק טוב

94a

New member
הפקה תעשה הכל ליצור יש מאין סצינות לדנית ולהשפיל את נופר

בהמשך לשבוע האחרון והפרק האחרון, לא מספיק כנראה הסיכול שעשו לנופר בפרק, צריכים עוד סצינות בשביל המסכניקה שלהם דנית. איזה שפלות , מה שהם עושים לנופר , רוצים שהיא תהיה באשליות להגחיך אותה , לשחק לה על האגו . . . .
ואז להשפיל אותה בעריכה. זילזול כזה כמו בפרק האחרון בכאב אמיתי לאור מה שעברה כזה דוחה , בכוח רצו להשפילה ולהסיט את אוהדי אלדד נגדה , מי מצופה ערוץ 2 יודע בכלל טיפה על אינטרקציות של נופר עם אלדד, מי מהם יודע את הסיבה שהיא בכתה ההיקשרות , ממנה נמנע כל הסבר רגשי או סצינה טובה, אם צרגשית אם מצחיקה קלילה וכו

ornass2

New member
הן כל-כך לא מעניינות, שימרטו שערות אחת לשניה בחצר.

94a

New member
השפלה ממניעים אינטרסנטים זה שפלות . זה רדוד ביותר

לא מעניין. אבל להשפיל כדי לקדם בחורה שקיבלה הכל מההפקה ובעריכה ולהשלות בחורה שיצאה ממשהו ממש מורכב זה דוחה

katam

New member
אליאב שולח מסוק רק לנופר אהובתו.

לא יודעת מי שולח לדנית אבל לא אליאב

למעלה