שרשור שאלות לשבוע חדש! 17.2

denush

New member
שרשור שאלות לשבוע חדש! 17.2

שיהיה שבוע טוב לכולן! :)

youngG

New member
שאלה של מתחילה

ראיתי כאן באחת ההודעות ואח"כ בחיפוש בגוגל שילוב של שני לקים שמתמזגים אחד בשני עם אפקט של כמו דהיה... אני מצרפת תמונה כדי להסביר את עצמי טוב יותר.
השאלה היא איך אני עושה את זה לבד בבית?

youngG

New member
עוד שאלה של מתחילה

מאז שנכנסתי לפורום אני ממש נכנסת לכל אתר שקשור לציפורניים...
שמתי לב שיש חברות שמוכרות לק מיוחד לחותמות. מה בעצם ההבדל?

זה לק פיגמנטי יותר

שנותן כיסוי אטום יותר בשכבה אחת, ככה במקרה ואת שמה שכבה אחת בלבד (כמו בחותמת) הוא עושה עבודה טובה יותר

denush

New member
מסיר לק (ללא אציטון) VS אציטון

באיזה מהם אתן משתמשות?
אני משתמשת באציטון כל הזמן, גם להסיר לק וגם לנקות את הנייל ארט.

אני תוהה האם זה הורס את הציפורן? מצהיב אותה אולי?.
במידה ואתן לא משתמשות באציטון - באיזה מסיר לק אתם משתמשות?.

yaelsn

New member
בדיוק נגמר לי

מסיר לק ללא אציטון של שופרסל, והוא היה ממש מעולה

בד"כ זה לא כזה משנה לי. אני פשוט קונה מה שבמבצע באותו רגע. עכשיו התחלתי להשתמש במסיר לק עם אציטון של שיק והוא ממש לא משהו
הוא משאיר את הציפורן שמנונית וגם ההסרה שלו פחות יסודית. נראה לי שאני אקנה שוב את זה של שופרסל

אין לי מושג אם זה אמיתי או הנפצה, אבל פעם קראתי איפשהו שבגלל שהמסיר בלי האציטון הוא איטי יותר, יוצא שהוא נמצא יותר זמן על הציפורן ואז כמות הנזק שהוא עושה זהה לנזק שהאציטון עושה בזמן הקצר שהוא נמצא על הציפורניים שלנו

youngG

New member
לגבי השמנוניות

שטיפת הידיים אחרי הסרת הלק לא פותרת את העניין?

yaelsn

New member
פותרת

אבל זה בכל זאת מעצבן אותי, כי התחושה באצבעות קצת מגעילה, וזה משהו שלא קרה לי עם המסיר הקודם

אצטון

היחיד שמוריד לי מהר לקים
עם מסירי הלק למיניהם אני מאבדת את הסבלנות והורסת את הציפורנים וצובעת את כל העור מסביב.
וגם, שמתי לב שאם אני מנקה עם אצטון את הציפורניים לפני שאני מורחת לק הוא נמרח יותר טוב וגם עמיד יותר.
וגם, זה זול - פשוט קונה בקבוק ענק.

MyRun

New member
משתדלת כמה שפחות באצטון

מאז שנכנסתי לעניין ועד לא מזמן הייתי משתמשת באצטון, הכי זול והכי נוח... אבל דיי מהר הציפורניים התחילו להתפצל לי בצורה משוגעת! ובחיים לא היו לי פיצולים עד אז.
אז קניתי קיוטקס במחיר שערורייתי ואני משתדלת להסיר לקים רק איתו, כמובן שבגליטרים אני ישר אפרוש לאצטון... למרות שהוא מצויין.
אבל לפני שאני מורחת לק חדש (בדר"כ לא באותו יום שהסרתי, נותנת לציפורניים להתאוורר) אני כן אעביר צמר גפן עם קצת אציטון כדי לנקות את השטח.

trilliane

Well-known member
מנהל
אצטון. לא מצאתי שום יתרון בנטולי האצטון

וגם המניקוריסט של שאנל בעד:
http://youtu.be/MVoYKTDETp8

אחרי שניסיתי את כל מסירי הלק שנמכרים בארץ (טוב, כמעט) הגעתי למסקנה שכולם בסדר גמור ועושים את העבודה, אבל אני נהנית יותר מזה של לייף (עם אצטון). יש בו גליצרין, והוא אמנם לא היחיד, אבל בניגוד לאחרים הוא משאיר לי תחושה נעימה ולחה (שמנונית אבל מאד עדינה) על הציפורניים ולא מייבש אותן. יתרונו הוא גם במחיר הזול (ותמיד יש מבצעים בסופרפארם כל כמה זמן) ובכמות המכובדת. החיסרון הוא בפתח הגדול, אז אני מעבירה אותו לבקבוק ריק של אורלי.

לי יש בסביבת הבית

חנות שמוכרת 3 לקים ב10, פעם קניתי מהם שקופים כדי לערבב נצנצים כמוך.

קודם כל הנצנצים שוקעים בתחתית הבקבוק, דבר שני, הם משאירים צבע בנוזל והוא כבר לא שקוף.
האלטרנטיבה היא פשוט לשים שכבה שקופה ולטבול בנצנצים..

חיפוש עצל באי ביי הביא אותי לתוצאה הבאה
http://www.ebay.com/itm/CB05-1-Pc-2...Manicure_Pedicure_CA&var=&hash=item257af09670

בהצלחה, מחכה לשמוע עדכונים!!

yaelsn

New member
אה, זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה?

אני אחפש אם יש טוטוריאלס וטיפים לפני שאקנה

yaelsn

New member
חחח אני מדברת על זה שהצבע יורד מהנצנצים

דווקא הלערבב לא נראה לי כזה בעייה
לוקחים איזה מקל ארוך ומערבבים איתו

והכדוריות נראה לי בשביל שהלק לא ישקע ויידבק לתחתית או משהו כזה

למעלה