שרשור שאלות לשבוע חדש! 17.2

youngG

New member
שאלות של מתחילה #3

מה זה סילר? האם הוא מיועד למקצועניות בלבד או שאפשר לעשות בו שימוש ביתי?

הציפורניים שלי נוטות להתפצל (קטע גנטי) ולכן אני לא ממש מצליחה להאריך אותן. בעבר השתמשתי במחזק של אקטי לק שהיה מעולה, אבל לצערי גם איתו לא יכלתי להביא את הציפורניים להשאר ארוכות לאורך זמן (ברגע שהייתי נותנת מנוחה ומשאירה אותן נקיות אפילו ליום, הן ישרות היו מתקמטות ואח"כ נשברות). אז השאלה היא כזו: האם יש לכן עצות/טיפים מה לעשות? מכירות מוצרים שיכולים לפתור לי את הבעיה?
בעבר עשיתי בניה אבל גם זה לא נראה עלי יפה וגם השיעבוד הזה (שלא לדבר על ההוצאה הכספית) פוסל את האפשרות הזו.

שאלה נוספת הנובעת מהקודמת: האם שמן הזנה הוא פיקציה בלבד שנועדה לחלוב מאיתנו כסף? או שזה אשכרה עושה משהו?

אחרי שימוש בחותמת, איך מנקים אותה? לכמה שימושים היא אמורה להחזיק מעמד?

yaelsn

New member
תשובות

היי

אין לי מושג לגבי השאלה הראשונה, וגם לגבי השאלה השנייה אין לי תשובה בשבילך, כי הציפורניים שלי די חזקות באופן טבעי. אולי כדאי ללכת לרופא ולבדוק אם חסרים לך ויטמינים כלשהם?

שמן הזנה - לא פיקציה, אבל זה לא ישמש אותך לחיזוק הציפורניים. זה שמן שמורחים על הקוטיקלות (העור שמסביב לציפורניים). אני מניחה שקרם ידיים שמנוני במיוחד, או אפילו שמן זית, יוכלו להשיג תוצאות דומות

מנקים את החותמת עם אציטון. זה לא משהו חד פעמי, אפשר להשתמש בה לנצח

denush

New member
לגבי המחזקים

יש פה דעות שונות לגבי מחזקים, וכל אחת ומה שמתאים לה.
אני השתמשתי בתקופה במחזק של תפוח, והוא היה סבבה לציפורניים, אבל הלקים היו לי ממש לא עמידים איתו.
עכשיו אני משמשת במחזק של נייל-טק ובנתיים אני מרוצה ממנו. האמת שלפני ששמתי אותו הציפורניים שלי היו נוטות להישבר יותר, כך שאני רואה שיפור כלשהו.
אני יודעת שיש הרבה שמשתמשות בסאלי הנסן.
ממליצה לך לשמוע עוד המלצות ולהרשם מה מתאים לך.
בהצלחה

אני אענה רק על המחזקים

לי יש את כל הבעיות האפשריות בציפורניים.
חלשות. מתפצלות. נשברות. יו ניים איט.
התחלתי להשתמש במחזק הזהב של סאלי הנסן. תאמת? אני רואה שיפור. אולי אני רק מדמיינת,א בל..

הן באמת ארוכות פתאום. (הוא מיועד להארכה)
יש לה גם כחול נגד התפצלויות, וסגול שמעבה את הציפורן, בהם לא התנסיתי, אבל אני די מאמינה לסאלי, אז אני חושבת ששווה לנסות.

בהצלחה

MyRun

New member
למיטב הבנתי סילר קשור לבניה

או לג'ל, לא משהו שעושים בבית.
אני חושבת שאם הפיצולים שלך הם תכופים ולא קשורים למשהו חיצוני שאת עושה (משתמשת באציטון, משייפת לא נכון, מחליפה לקים בתדירות מאוד גבוהה...) זה לגמרי בתזונה ובאורח חיים.
כדאי לעשות בדיקות דם, אני יודעת שיש בנות שלוקחות תוספי תזונה- אבץ ומגנזיום כדי לחזק את הציפורניים והשיער... אבל לא יודעת כמה זה עוזר, לא ניסיתי.

סילר

מיועד לציפורניים בנויות, זה בעצם משהו שמורחים ואז מכניסים את היד מתחת לנורת UV אם אני לא טועה. זה לא מיועד לציפורן טבעית.

היחיד, אבל היחיד שממש עזר לי ובזכותו לראשונה בחיי יש לי ציפורניים זה מחזק של הזית. אפשר לקנות אותו בכל חנות פושטית ועולה בסביבות 30 ש"ח אבל השתמשתי בו לפי ההוראות ומאז יש לי ציפורניים. לפעמים כשאני מרגישה שהציפורניים שלי על הפנים (כמו עכשיו) אני מורידה לק ומורחת אותו לבד יום-יומיים.
אישית, לא שמה מחזק או בסיס מתחת ללק בעיקר מטעמי זמן שאין לי (אני גם אימא לשני שובבים קטנים וגם סטודנטית).
בניה זה לא בשבילי גם כי זה בעיניי כסף מיותר וגם כי אני פשוט אוהבת להחליף לק כל יומיים בערך וגם חייבת שיתאים לבגד אז אם הייתי עם בנייה הייתי לנצח עם פרנץ' קלאסי

שמן הזנה יש לי, לא ממש משתמשת אז אין לי דעה אבל מצטרפת להצעה למרוח קרם ידיים טוב.

את הדיסקות מנקים עם אצטון (אני מגלגלת קצת צמר גפן ותופסת אותו עם אטב אוזניים כדי לא להרוס את הלק), חשוב לנקות את החותמת עצמה אחרי כל ציפורן.
וזה רב שימושי כמובן.

trilliane

Well-known member
מנהל
הציפורניים שלי מתפצלות ולצערי אין לי בשורות

ניסיתי הכול: סרום של שיק, מחזק זהב של סאלי הנסן, מחזק כחול של סאלי הנסן, מחזק של ניילטק, קרם פלקסיטול לציפורניים... כלום לא עזר (הסרום והקרם עזרו לעור מסביב להיות רך ונחמד, אבל לא לציפורניים עצמן).
אני בריאה, בדיקות הדם שלי בסדר, למיטב ידיעתי לא חסרים לי ויטמינים ומינרליים (ואני אוכלת לא מעט ירקות ופירות), שוטפת כלים עם כפפות, לא עושה עבודות ניקיון רציניות, לא עושה שום דבר מיוחד עם הידיים... ואני יודעת איך לשייף נכון.
אחרי שקראתי ויישמתי את כל העצות והטיפים, השלמתי עם העובדה שכשהציפורניים שלי מתארכות הן מתפצלות (וזה קורה גם כשאני לא מורחת לקים) ומכיוון שאני לא אוהבת ציפורניים ארוכות אז לא נורא. זה לא נוח, אבל אני קוצצת, משייפת, מחליקה עם באפר ומורחת לק, כשיש לי כוח... זהו. זה מה יש ועם זה ננצח.

youngG

New member
נשמע בדיוק כמוני

השבוע רכשתי את המחזק של תפוח, נראה אם מפה תבוא הגאולה.
בנוסף רכשתי גם מחזק של Life, יעני רפואי כזה (רכשתי דרך הרוקחים)... אנסה גם אותו, מקווה לחדשות טובות...

trilliane

Well-known member
מנהל
מחזקים לא יכולים למנוע פיצולים לדעתי

זה בסה"כ לק שמורחים מעל, הציפורן היא כבר עור קרני מת... אני לא רואה איך מחזק יכול לשנות משהו.

RC153

New member
2 שאלות

1) מישהי הדביקה פעם פימו (אפוי כבר) על הציפורניים? זה אפשרי ? או שתרכובת של פימו עם לק (נגיד, לק שקוף) עלולה ליצור תגובה כלשהי ? אני רוצה להכין קישוטי פימו ולהדביק על הציפורניים, אם כן, באיזה דבק אתן ממליצות לי להשתמש?

2) אני מדביקה תמונות על הציפורניים(כלומר, מדפיסה על דף ואת הדף ומדביקה על הציפורן שלי..) עד עכשיו השתמשתי בסוג של דבק 3 שניות (שקניתי מWOW) שהדביק לי את כל העור
, יש אפשרות להשיג דבק לציפורניים? דבק איכותי? לא יקר מידי ? אם כן, איפה? יש משהו שמאושר ע"י משרד הבריאות, בסופר פארם למשל?, על מה אתן יכולות להמליץ לי ?

תודה רבה רבהההה

yaelsn

New member
היי

קישוטי פימו לציפורניים זה דבר שקיים ואפשר גם לקנות בגרושים באינטרנט
פשוט מדביקים את זה ללק ומחזיקים קצת עד שזה מתקבע

יש כזה דבר דבק לציפורניים אבל אני לא מכירה אישית אז לא יכולה להמליץ לך. אם אני מדביקה דברים לציפורניים אני עושה את זה עם לק שקוף וזה מחזיק יופי:)

ולגבי התמונות שאת מדביקה - יכול להיות שיהיה לך יותר קל אם תשתמשי בשיטת האלכוהול: טובלים את הציור המודפס באלכוהול 70%-90% (אם אין, אז אפשר גם וודקה) ואז מניחים את הנייר הלח על הציפורן ומהדקים. אחרי כמה שניות מסירים את הנייר והציור הועתק לציפורן:))

מצרפת לך סרטוני הדרכה מיוטיוב לגבי הפימו והאלכוהול. תהני!
http://www.youtube.com/watch?v=B4FaidUlSbA
http://www.youtube.com/watch?v=AdHvQVmYH7Q (דלגי ל5:10)

RC153

New member
יוווווו, תודה

איזה תגובה מהירה

אמממ האלכוהול לא מוציא את הצבע מהדף ? אני מדפיסה את התמונות בבית דפוס, התמונות מלאות צבע , ניסיתי בעבר למרוח עליהן לק שקוף - הכול נמרח והיה מגעיל

השאלה שלי היא, אלכוהול נוזלי לא אמור למרוח את כל הצבע ?

זו נשמעת לי שיטה טובה

בעיקרון אני הדבקתי עליהן חתיכת סלוטייפ, הידקתי חזק, עיגלתי לצורה של הציפורן, ואז הדבקתי עם הדבק, חייבת לציין שהתוצאה הייתה מצויינת ונשארה 4-5 ימים לפחות

תודה רבה על הטיפ ועל המדריכים

yaelsn

New member
זה מוציא את הצבע מהדף ומעביר אותו לציפורן:)

אבל אם השיטה שלך עובדת לך טוב את יכולה להמשיך ככה, ורק להחליף את הדבק בלק שקוף או מייבש לק

RC153

New member
זה עובד טוב לגבי עיתונים

אבל נגיד אם זה תמונה של בן אדם ? של פנים? כל התמונה לא מתחרבשת מכל העניין של הטבילה באלכוהול?

תודה על התשובות

yaelsn

New member
עדיין לא ניסיתי

אבל ראיתי סרטונים באינטרנט וזה נראה טוב

למעלה