שרשור של כל מיני דברים

את יודעת פרח...

ראיתי היום בפעם האלף את הסרט "דמדומים" (הראשון).... למרות שהוא מוגדר כנראה לטינייג'ריות, אני אוהבת את הסרט הזה....

אני ראיתי אותו פעם אחת, סרט נחמד

ראיתי "משחקי הרעב" שבוע שעבר, לדעתי זה גם סרט די לצעירים.

גם סרטי הארי פוטר לדעתי לא מתאימים

לילדים.... (נוער זה משהו אחר) אולי הראשונים כן מתאימים לילדים כי הם תמימים, אבל ככל שהסדרה מתקדמת יש שם דברים שאם הייתי ילדה בטח הייתי ממש מפחדת מהם, אז לא ברור לי למה חשבו לדבב את הסרטים האלה

גם לי יש נטיה להיפטר מדברים ואז להתחרט.

מס' דוגמאות להלן
:

לפני כמה זמן החלטתי שלא בא לי על איזה צמיד אז פשוט נתתי אותו, אפילו לא זוכרת למי. לפני כמה ימים חיפשתי אותו (כי נזכרתי שהוא דווקא ממש יפה) ואז נזכרתי שהוא כבר לא אצלי.

אני מוחקת אנשים (לא משמעותיים) מהסקייפ, ואז מתחרטת שמחקתי כי בעצם בא לי להמשיך להתכתב איתם.

קרה לי פעם בעבודה שזרקתי מסמך כלשהו, כי הייתי בטוחה שאני כבר לא אצטרך אותו במהלך היום. ולא רק שזרקתי- קרעתי אותו לגזרים
..מי ישמע כמה מקום תופס מסמך אחד קטן. בסוף זה עלה לי ביוקר- הייתי צריכה להתקשר למוקד כלשהו, לחכות שעה עד שיענו, לשלוח להם פקס ואז שוב להתקשר ולחכות שעה עד שיענו. גאונה שכמוני!

ועוד ועוד
...אני פשוט נהנית לזרוק ולמחוק דברים.

אני לפעמים אפילו לא הייתי מוסרת דברים אלא פשוט משאירה אותם באיזו פינה ברחוב שמישהו יקח....

כן...העיקר להיפטר מהם

אם נגיד אני מזהה באיזו גרב חור אפילו ממש קטן, אני מיד דואגת לקרוע כבר את כל הגרב ולהשליך אותה לפח מיד ! שאני אפספס הזדמנות לזרוק משהו?
השבוע זרקתי חולצה שדווקא היתה במצב טוב, אבל לא יודעת...היא כבר 10 שנים אצלי ונמאס לי ממנה. אז זרקתי! במחשבה שניה זה חבל, כי זה דוגמה למשהו שאפשר היה לתרום. לא נורא.

טוב פרשתי... נראה... אולי אצליח לישון קצת

לילה טוב פרח
נחמד לפגוש אותך פה בשעה לא סבירה!

פריאל12

New member
אין..אם לא הייתי סתומה,היו חייבים להמציא אותי

זה השרשור שבא ישר לאחר השרשור הנעוץ... לאן בדיוק חשבתי להקפיץ אותו?!
אין שכל - אין דאגות

למעלה