שרשור תירגולים

מיכי 10

Member
המון תודה, צחי. :)

עזרת לי להבין עוד קצת.
תודה, אני מרגישה היום הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאתמול. בדרכי הפסימית, כשכואב לי איפשהו נורא, בפעם הראשונה בחיים, תמיד אני לא מאמינה שזה יעבור בכלל
. וכשהכאב נחלש או עובר, אני רואה בזה ממש נס.
גם לי נראֶה שזאת דלקת, ולכן כדאי לנוח. אבל אני לא בבית ולא נחתי... נסעתי לחפש מזרנים חדשים, כדי שלא יהיו כאבי גב, צוואר וכד', ובינתיים נשארתי קצת אצל בתי הצעירה ומשפחתה. :)
מה שכתבת על החסימה וכיו"ב, נשמע לי תיאור נכון ומדוייק.
צ'י קונג - לא מכירה עדיין.

לגבי המורה שלי - מסתבר שאני בזיכרון של הפלאפון שלו עדיין, כך שהוא ענה לי בלבביות רבה. שאלתי אם אני מפריעה, והוא היה בארוחת צהריים, וביקש שאחזור כעבור רבע שעה. הוא היה בסדר, רק שקיבלתי את הרושם שאולי לא בא לו לשלוח לי את מה שביקשתי, והעדיף שאבוא לטיפול מסודר. אבל אני רציתי רק עזרה ראשונה מרחוק. אולי באמת הציפיות שלי לא התאימו לו. ניחא.

כיוון שעדיין כואב לי לא מעט, אקבל את ההצעה שלך, וכשאהיה בבית, במחשב שלי, אפנה אליך במסר.

תודה.

מיכי 10

Member
תודה, צחי.

היום אני מרגישה כבר עוד יותר טוב מאתמול, אפילו.
היתה לי גם חוויה מעניינת בצהריים, שקצת טלטלה אותי, אבל היתה בה רוח טובה.
אז כרגע אני בסדר.

שבת שלום ולהשתמע. :)

הי שרונה. הנה הצ'י קונג כפי שהוא באתרי

יש איזה עניין שלא מסתדר עם הקבצים כרגע, לכן אני שם קישור לדף ההורדות באתרי.
התרגול מופיע תחת הכותרת - צ'י קונג לניקוי אנרגטי מהיר.
הוא הקובץ האחרון להורדה בדף ההורדות.
אם יש לך שאלות את מוזמנת בשמחה.
תהני.
שבוע נפלא.

מיכי 10

Member
תמיר, לקח לי יותר משבוע כדי להגיע אל

ההצעה הזאת שלך. איך לקרוא לה? דמיון מודרך?

רשמתי לעצמי את ההוראות על דף, כדי שזה יעזור לי לשנן ולזכור אותן.
ניתקתי את הטלפון הקרוב, הדלקתי נר ריחני (שמכיל שמנים ארומתיים), ישבתי בנוחות, עד כמה שיכולתי, ודמיינתי את הבועה הצבעונית (למעשה דמיינתי בועת סבון צבעונית שקופה וענקית) עם האור הלבן וכל השאר.
היה נחמד, אבל לא הגעתי לראות את כדור האור. בכל זאת עשיתי תנועות של מקרבת אותו אלי ומדמיינת שהוא עובר כמו שכתוב.

אני חושבת שאולַי אם אנסה עוד כמה פעמים, יתכן שזה יתחיל לעבוד; שאתחיל לראות. כי אולי צריך להתרגל לתרגל. :)

המשך..

* יש לי בעיה עם המחשב הוא פתאום מחליט לפרסם

בהמשך למה שאמרתי:

לגבי הכלי - את צריכה לזמן אותו
יהיה לך יותר קל אם יהיה לו כינוי בעל משמעות
לדוגמא תקראי במחשבתך "כדור האור השמיימי" (זאת רק דוגמא - את יכולה לבחור כל שם שאת מתחברת אליו)

אם יש לך שאלות תכתבי לי אפילו בפרטי

המשך ערב נעים

למעלה