רוצה טיפ?
לאכול משהו קטן כל 3 שעות!
לא להגיע למצב של רעב כזה שאת מתנפלת על המקרר.
להעלים חטיפים, שוקולדים, וכל החטאים האחרים.
תפריט סביר יכול להיות:
ארוחת בוקר (בטווח של שעה מההתעוררות): כריך עם גבינה לבנה עד 5% (קצת בעייתי בגלל פסח - אלתרי חלופה - אולי מצה קלה).
ארוחת ביניים (בסביבות 10 - 11): יוגורט ופרי.
ארוחת צהריים (13 - 14): חתיכת בשר עם 3 - 4 כפות שטוחות אורז, סלט ירקות.
ארוחת ביניים (בסביבות 17): פרי
ארוחת ערב: כריך עם גבינה, ביצה, סלט ירקות.
כל התפריט הזה הוא בסביבות 1,100 - 1,200 קלוריות! (לגבי המצה אני לא יודע בוודאות מה ה"קנס" שלה).
חלק מאוד חשוב בדיאטה הוא לשתות הרבה מים, ממגוון סיבות, האחת היא שחלק מתחושת הרעב היא בכלל - צמא! מים חיוניים לחילוף החומרים ופינוי הפסולת מהגוף וכו'.