תחילת השבוע

עונה.

דבר טוב שהתחלתם איתו השבוע? איזשהו אירוע חיובי..? שחזרתי לעבוד חצי משרה...שישנתי שינה נורמלית והתעוררתי ביקיצה טבעית.

תוכניות השבוע? היום ומחר לימודים, היום יוחאי (אולי הוא ידקור אותי למוות עד שאפסיק להשתעל?!) אני מתכננת ללכת ל"טעם העיר" עם חברה, אחרי הלימודים ויוחאי, אבל נראה אם אני יהיה בחיים...

תבזבזו כסף השבוע על קולנוע? אם כן איזה סרט תרצו לראות? לא!!! בקושי לבגדים יש לי כסף,אז לסרט? הרבה זמן לא הלכתי לקולנוע...ואני מאוד מאוד אוהבת!! אני בעד מפגש פורום בבית קולנוע :p אני כבר אגנוב כסף מהבנק..
משפט השבוע?

ולרגל הודעות אהבה על ''יציאות מהארון'' של בנות הפורום באהבתן,
האם גם לכם יש סודות שאתם מרגישים צורך לשתף?

כן יש לי סוד מאוד גדול...

אני לא לסבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת אדם :) תינוקות,ילדים,נשים,גברים, אבל בקטע של אהבה אינטימית רק גברים!!!!!!!!!!!!!! אז תפוז בבקשה ממכם... מאוד נחמד להיות בראשי <מרגישה מפורסמת ואהובה> אבל תעיפו את זה

Optimistic Girl

New member
חחחחח וואו

לא ידעתי שהעלו אותך בראשי!
תבקשי מההנהלה להעיף את זה!
אני יודעת שאת לא לסבית, אני כבר ראיתי את האמת בפייסבוק

כשאת מעלה הודעות, יש לך כפתור כזה ''אין לקדם בראשי'' למטה
תשתמשי בו, ואז הם מלכתחילה לא יעלו אותך לראשי !!
זה המשבצת כזאתי שנמצאת לידי ''תעדנו אותי במסר '' /''תעדכנו אותי במייל'' על עידכוני ההודעות, אז יש את זה שם !
כדאי לך להשתמש בזה, תלמדי את זה לפעם הבאה

אגב מה זה טעם העיר?
ומי זה יוחאי?

יוחאי לא סיני

הוא סטודנט שנה אחרונה בסמינר הקיבוצים,והסטודנטים שם של שנה אחרונה עושים סטאג' במחירים פצצה שווה ביותר! והם ממש טובים...

אז אני נתקעתי עם יוחאי הליצן שכל הטיפול מספר לי בדיחות ואני כל הטיפול צוחקת לו ומידי פעם מתלוננת ב"האוצי" מהמחטים...

חמוד יוחאי

Optimistic Girl

New member
ברור שהוא לא סיני

כן יודעת שיש את רפואה הסינית, בעצמי רציתי ללמוד את זה,
סוף וויתרתי כי רציתי תואר,כדי שיהיה לאן להמשיך...

kotej22

New member
באמת את לא יודעת מה זה טעם העיר ???

יש לי זוג חברים שמזכיר אותך כל כך, הם לא מכירים שום דבר שהוא מחוץ לתל אביב, כל פעם שאני גורר אותם מחוץ לעיר הם מתפלאים שאין גמלים ודיונות

טעם העיר:
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,582,209,61237,.aspx

ממליץ על קפיצה לשם רק בשביל החוויה

b0redavid

New member
את לא מפסידה שום דבר בקשר ל"טעם העיר".

אלה אם את אוהבת לדלג מעל אנשים ומהזבל שהם עושים בכל פינה והכל כדי שתוכלי לחכות בתור לאוכל לא מיוחד במחירים מופקעים. יאיי!

Purple Mushroom

New member
סיכום תחילת השבוע

דבר טוב שהתחלתם איתו השבוע? איזשהו אירוע חיובי..? השראה חדשה בפלא. ביום ראשון, מ 20:00- עד 00:15 בערך.

תוכניות השבוע? לעבוד, להתקלח, לאכול צהריים, להתגלח. עוד 2 דקות עובדת סוציאלית, פסיכיאטר, מנדלימוס, דייט, אולי הופעה, יום הולדת לחבר, מחר אי של שפיות, ובחמישי- משמרת עבודה.

תבזבזו כסף השבוע על קולנוע?לא. אם כן איזה סרט תרצו לראות? טיטאניק תלת מימד בקולנוע גת.

משפט השבוע? "ואהבת לרעך כמוך "

ולרגל הודעות אהבה על ''יציאות מהארון'' של בנות הפורום באהבתן,
האם גם לכם יש סודות שאתם מרגישים צורך לשתף? כן, ושיתפתי. העבר הפסיכיאטרי שלי, שהיה סודי בתפוז ובפורום, כ-9 שנים, עד שבסוף ספטמבר 2009, השתתפתי בסרט בטלויזיה, במסגרת עמותת אנוש.
שבוע טוב, ושבת שלום
:)...

LightMyWay

New member
גם אני

דבר טוב שהתחלתם איתו השבוע? איזשהו אירוע חיובי..?
אממ היה לי ראיון המשך בתחילת השבוע שהלך סבבה ונודע לי שבין כל המועמדים הרבים הגענו למעמד הסופי 3. אז נחמד להיות בין המועמדים הסופיים.
מקווה גם שהתקבלתי.

תוכניות השבוע?
סידורים,עוד ראיון וקצת זמן עם חברים

תבזבזו כסף השבוע על קולנוע? אם כן איזה סרט תרצו לראות?
ראיתי בשבוע שעבר את הנוקמים. לא נראה לי שאלך השבוע שוב לקולנוע.
אגב סרט חמוד, מומלץ

משפט השבוע?
אממ..עוד מחפשת את המשפט הזה..

LightMyWay

New member
אני אקבל את זה כמחמאה..

מכל הסרטים של מארוול יצא לי לראות בעבר רק את ת'ור. אז היה לי קל להתחבר לסרט הנוכחי.
חבל שגם נטלי פורטמן לא שיחקה בסרט הנוכחי.

kotej22

New member
ברור

לא ראית את בלייד? זה גם של מארוול,
האמת שראיתי את תור ואני לא זוכר אותו לטובה כל כך

b0redavid

New member
בלייד! 1/2/3 סוף סוף גיבור שחור!

זה לא נשמע גזעני אני מקווה...

b0redavid

New member
למרות שאני אוהב את הבמאי

רידלי סקוט (בעיקר מ"הנושע השמיני") סרטי מלחמה הם כנראה לא בשבילי.

למעלה