‬ שרשור הכוונה ומודיעין 01/05

מצב
הנושא נעול.
מרעננה לת"א זה לא 3.5 אלא 5 ומשהו אחרי הנחה.

היי תודה....
אני לא בדיוק יודע איזו תחנה. אבל זו התחנה של איפה שהייתה התחנת משטרה פעם. אחת התחנות הראשונות מכיוון כפר סבא.
בעיקרון אני עם סטודן אז אני אמור לשלם 3 וחצי שקל מרעננה לתל אביב. זה יהיה גם התשלום אם אני מחליף קו מתחנה מרכזית כ"ס לאוניברסיטה?
3.5 ש"ח הם חצי מ-6.90, שהוא מחיר הנסיעה בתוך איזור 21 (השרון) או בתוך איזור 1 (ת"א והסביבה). בין האזורים המחיר גבוה יותר.
וזה לא משנה אם תחליף בכפר סבא או בתל אביב, כל עוד ההחלפה היא בתוך שעה וחצי תשלם רק פעם אחת.

law and order

New member
יש לי חופשי סטודנט

3.5 ש"ח הם חצי מ-6.90, שהוא מחיר הנסיעה בתוך איזור 21 (השרון) או בתוך איזור 1 (ת"א והסביבה). בין האזורים המחיר גבוה יותר.
וזה לא משנה אם תחליף בכפר סבא או בתל אביב, כל עוד ההחלפה היא בתוך שעה וחצי תשלם רק פעם אחת.
יש לי חופשי סטודנט
אז אני משלם לי מה שהבנתי עד גלילות ומגלילות עם החופשי סטודנט

טנק2

New member
347 רק מהתחנה שאחרי...

היי תודה....
אני לא בדיוק יודע איזו תחנה. אבל זו התחנה של איפה שהייתה התחנת משטרה פעם. אחת התחנות הראשונות מכיוון כפר סבא.
בעיקרון אני עם סטודן אז אני אמור לשלם 3 וחצי שקל מרעננה לתל אביב. זה יהיה גם התשלום אם אני מחליף קו מתחנה מרכזית כ"ס לאוניברסיטה?
347 רק מהתחנה שאחרי...
התחנה שמול המשטרה הישנה היא מרכז אליהב. אתה צריך ללכת עוד תחנה קדימה באחוזה מערב.

nitsansh

New member
אין בעיה לעבור לאוטובוס אחר. רק תזכור להגיד

הגעה לאוניברסיטת תל אביב מרעננה
איך אני לעזאזל מגיע מאחוזה לאוניברסיטה? זה כשעה וחצי נסיעה לכיוון :(
איןי דרכים קצרות יותר?

אם אני מגיע מאחוזה לכפר סבא, ומכפר סבא 575 ב-2 אוטובוסים, אני אמור לשלם פעמיים? יש את ההנחיה הזאת של שעה וחצי מעבר. זה תופס?
אין בעיה לעבור לאוטובוס אחר. רק תזכור להגיד
לנהג הראשון שהיעד שלך הוא תל אביב ותשים לב שחויבת בקוד 44.

טנק2

New member
347 אוסף כמעט מכל התחנות באחוזה מערב

איןי דרכים קצרות יותר?

אם אני מגיע מאחוזה לכפר סבא, ומכפר סבא 575 ב-2 אוטובוסים, אני אמור לשלם פעמיים? יש את ההנחיה הזאת של שעה וחצי מעבר. זה תופס?
347 אוסף כמעט מכל התחנות באחוזה מערב
חוץ ממרכז אליהב, פינת רשי והרב ניסים.
הוא קו אקספרס-מאסף ברעננה, מאסף ומוריד בכפר שמריהו ובבין תחומי ומשם לסמינר הקיבוצים. יש לקחת בחשבון שלקו הזה יש ביקוש, ויש סיכוי שהוא יהיה מלא (לא בטוח). התדירות היא אחת לחצי שעה. בבוקר יש קצת נסיעות נוספות (אחת ל20 דקות).
אם אתה קרוב יותר למסוף רעננה ורוצה לנסוע דרך גהה, אז 575 לאוניברסיטה או 149 לסמינר הקיבוצים+קו נוסף לאוניברסיטה יביאו אותך ליעד.

ככל הידוע לי, 149 הוא קו עמוס במיוחד, ויתכן שהוא יהיה מלא עד כדי כך שהוא לא יאסוף אותך בתחנה (ב347 נכון לעכשיו צפוף קצת פחות).

אם פספסת את 347, ישנו גם 147 אוסף בהרצליה ורמת השרון (6 תחנות בלבד בשתי הערים יחד) ואחרי גלילות הוא עוצר בסמינר הקיבוצים. (משם אוטובוס נוסף לאוניברסיטה)
הוא אופציה פחות מועדפת, כי יש מעבר דרך רמת השרון, אז בכל מקרה 347 עדיף, אבל 147 הוא אפשרות טובה למקרה שאין אחרת.

אוהדא11

New member
למה לעזאזל ? אפשר גם להתבטא אחרת

איןי דרכים קצרות יותר?

למה לעזאזל ? אפשר גם להתבטא אחרת

מיפו (יפת או שדרות ירושליים)

אין להתיחס להמלצות שנמסרות במסר אישי אלא רק מסרים פומביים - ישנם גורמים שמנסים להטעות את השואלים ביודעין.

הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.

אין צורך להשתמש באייקון
- זה פשוט מיותר.

נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
מיפו (יפת או שדרות ירושליים)
לדב הוז 1 תל נורדאו תל אביב

law and order

New member
תחנות עלייה לקווי הצפון

אין להתיחס להמלצות שנמסרות במסר אישי אלא רק מסרים פומביים - ישנם גורמים שמנסים להטעות את השואלים ביודעין.

הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.

אין צורך להשתמש באייקון
- זה פשוט מיותר.

נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
תחנות עלייה לקווי הצפון
האם הוסיפו תחנות בתל אביב לקווים לעפולה ו\או טבריה. הכוונה לתחנות שאחרי סמינר הקיבוצים. אם אני לא טועה היתה תחנה בסמינר ואז בגלילות.

olli3

New member
מנהל
הוסיפו תחנה בנמיר פינת איינשטיין לטבריה.

תחנות עלייה לקווי הצפון
האם הוסיפו תחנות בתל אביב לקווים לעפולה ו\או טבריה. הכוונה לתחנות שאחרי סמינר הקיבוצים. אם אני לא טועה היתה תחנה בסמינר ואז בגלילות.
הוסיפו תחנה בנמיר פינת איינשטיין לטבריה.

olli3

New member
מנהל
וגם ל825 לעפולה יש תחנה בנמיר פינת איינשטיין

תחנות עלייה לקווי הצפון
וגם ל825 לעפולה יש תחנה בנמיר פינת איינשטיין

מצב
הנושא נעול.
למעלה