‬ שרשור הכוונה ומודיעין 22/02-21/02

מצב
הנושא נעול.

olli3

New member
מנהל
קו 287 של קווים מחבר בין אם המושבות לתה"ש.

איך להגיע לתל השומר?
אני צריכה להגיע משכונת אם המושבות בפתח תקוה לביה"ח תל השומר
מה הדרך הטובה ביותר בשעות הבוקר (יום ב', לא יום א')אני צריכה להיות שם בשעה 8:00 בבוקר...
האם כדאי קודם לנסות להגיע קודם לביה"ח בילנסון ומשם לנסות להגיע לתל השומר (נאמר לי שהש/כונה קרובה יחסית לבילינסון?)
הוא מתחיל את המסלול שלו ב7:00. אם לא רוצים לנסוע איתו יש להגיע לזבוטינסקי ולעלות משם על קו 87 לתל השומר. לשם כך יש להשתמש בקו 53 של קווים אבל יותר מומלץ להשתמש בקו 38 של דן. הסיבה לכך היא ש38 מוריד אותך בקניון הגדול באותה התחנה שממנה ממשיכים עם 87 בעוד 53 מוריד בשניידר.

olli3

New member
מנהל
ההכוונה עם קו 38 תקפה לבוקר בלבד.

הוא מתחיל את המסלול שלו ב7:00. אם לא רוצים לנסוע איתו יש להגיע לזבוטינסקי ולעלות משם על קו 87 לתל השומר. לשם כך יש להשתמש בקו 53 של קווים אבל יותר מומלץ להשתמש בקו 38 של דן. הסיבה לכך היא ש38 מוריד אותך בקניון הגדול באותה התחנה שממנה ממשיכים עם 87 בעוד 53 מוריד בשניידר.
ההכוונה עם קו 38 תקפה לבוקר בלבד.
עד הנסיעה של 8:05 (כולל), קו 38 נוסע דרך בלינסון. בשאר השעות הוא נוסע קרית אריה. כמו כן, בשעות הצהרים ואחה"צ בכיוון הנסיעה לאם המושבות קו 38 גם נוסע דרך בלינסון.

מ-53 ל-87 אפשר להחליף גם בדרך רבין פינת

מ-53 ל-87 אפשר להחליף גם בדרך רבין פינת
העצמאות.
שם התחנות של שני הקווים קרובות יותר מאשר באזור בילינסון-שניידר.

מיכי 10

Member
זה פשוט לא ייאמן;

זה פשוט לא ייאמן;
עוד לפני הקמת שכונת אם המושבות, כשהשטח עליו היא בנויה היה כולו שדות מעובדים ושטחים מלאים פרחי בר, גרתי (עם ההורים והאחים שלי) קרוב לשם. ובמשך כל אותן שנים לא היה אוטובוס, ולא זכר כלשהו לתח"צ (וגם לא לטלפון). התניידנו כולנו על אופניים, ורק כעבור שנים, הגענו למכוניות פרטיות (וגם לטלפון בבית). :)
ועכשיו, יש קו אוטובוס אמיתי, ואפילו לא ידעתי זאת. :)

אם הלוז והמסלול של 38 מסתדרים לך עם

איך להגיע לתל השומר?
אני צריכה להגיע משכונת אם המושבות בפתח תקוה לביה"ח תל השומר
מה הדרך הטובה ביותר בשעות הבוקר (יום ב', לא יום א')אני צריכה להיות שם בשעה 8:00 בבוקר...
האם כדאי קודם לנסות להגיע קודם לביה"ח בילנסון ומשם לנסות להגיע לתל השומר (נאמר לי שהש/כונה קרובה יחסית לבילינסון?)
נקודת המוצא ושעת המוצא, הייתי לוקח 38 עד מחלף גהה ומחליף ל-70, 87 עד תל השומר. אפשר גם לקחת משם 69, 169 לתוך בית החולים, אבל הם עושים סיבוב בדרך. עדיף להגיע עם 70 עד מסוף קציר ולהיכנס לבית החולים ברגל או בקו נוסף.

olli3

New member
מנהל
כבר לא פרקטי. קו 87 מהיר ולא נוסע דרך גהה.

נקודת המוצא ושעת המוצא, הייתי לוקח 38 עד מחלף גהה ומחליף ל-70, 87 עד תל השומר. אפשר גם לקחת משם 69, 169 לתוך בית החולים, אבל הם עושים סיבוב בדרך. עדיף להגיע עם 70 עד מסוף קציר ולהיכנס לבית החולים ברגל או בקו נוסף.
התדירות שלו בשעה הרלוונטית טובה והוא חותך את הפקקים מכיוון שהוא נוסע בדרך יצחק רבין עד לכביש 471, שם פונה ימינה לתל השומר.

נשמע טוב, ותודה על התיקון.

התדירות שלו בשעה הרלוונטית טובה והוא חותך את הפקקים מכיוון שהוא נוסע בדרך יצחק רבין עד לכביש 471, שם פונה ימינה לתל השומר.
נשמע טוב, ותודה על התיקון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה