לגמרי חרא
דרנאל המילטון 1 סתם אחד
ג'ניפר לנזטי 1 רציתי לאהוד אותך והתחרפנת
ליז מרקהם 1 וואי אחת האכזבות
קיילב ריינולדס 6
אלישיה הולדן 1 נוראית
אנה קייט 6 אולי היא לא בהכרח היתה מתגלה כמשהו, אבל היא גם לא באמת פישלה אלא קיבלה ערבוב רע וזה קרה לטובים
פיטר באגנסטוס 1 אם כי משעשע
אבל לחלוטין אחד הגרועים שיש!
ניל גוטליב 1 הוא מציג את עצמו כאינטילגנט אבל לא עשה עליי באמת רושם בטח לא במושבעים
ניק מיוראנו 10 ממש אהבתי אותו, אחד השחצנים הכיפיים. בא לי שיחזור
דבי וונר - 2 נקודה שהיא משעשעת ומשתדלת. אבל כמובן שהיא לגמרי ..לא.
סקוט פולארד - 5 הוא מאוד אכזב אותי אבל כן אני מעריך אותו על כמה דברים שעשה ושניסה לעשות
והיה דמות משמעותית
ג'וליה סוקולבסקי - 10 חיים שלי!! ברור שהיא לא מסטרמיינד אבל בשביל העונה הזאת היא אליפות .. גם זה הסיבה שהודחה , קלטו שהיא משחקת בכולם, דבי לגמרי האמינה לה, הבנים היו איתה לגמרי.. זו הייתה טעות עבורה להדיח את ניק וגם את דבי..
קייל ג'ייסון -8 הוא קצת מעצבן אבל הוא באמת אחלה ,שחקן טוב חבל עבורו שלא יכל לקחת רק עוד 2 חסינויות כי היה מנצח (בפיינל 5 הייתה פרישה ככה שאם היה שורד את הפיינל 6 בקלות היה מגיע לגמר)
ג'ו דל קמפו- 1 בגלל הפינוי שלך אוברי הפסידה!
סידני גילון- 7 שחקנית מעניינת לא ירדתי לסוף דעתי עליה , אבל השפיעה מאוד על העונה עשתה מהלכים
תאי טראנג- 6 גם היה חלק רציני מהעונה ועשה מהלך טוב עם סקוט , לא שחקן משהו מעבר לזה
אוברי בראקו- 8 הססנית ומאוד מזליסטית, אבל החיבור שלה עם תאי הפך את העונה והיא ידעה גם די איך לפעול, היתה ראויה לנצח .
מישל פיצג'רלד- 5 חמודה. היא לא גרועה בתכלס אבל
לא עשתה שום מהלך העונה (אולי להדיח את ניק, מה שלא היה חכם ומה שגם בטח לא היה ביוזמתה) והרוויחה מ-א-ו-ד מהפינוי של ג'ו .