צפיתי בעונה הזו ממש לפני שבועיים אז יש לי דעות
טריות וכל מיני אבחנות חדשות
ג'סיקה "שוגר" קיפר 1 וואי היא הייתה פשוט מזעזעת בפרק שהייתה בו
סטפני לה גרוסה 5 מת עליה, היה עצוב הלינץ' שג'יימס עשה לה אבל יש בה כנראה משהו מעצבן באופי ואי אפשר לתת לה יותר בעונה הזו לצערי
רנדי ביילי 1 roll it on Rupert's toe
שחקן גרוע
סירי פילדס 9
אשכרה גם בעונה שעפה בה רביעית היא הייתה מלכה אמיתית
טום ווסטמן 7 מאד אהבתי אותו בעונה הזו. הוא ראוי קצת אבל שיחק טוב
טייסון אפוסטול 2 בגלל שהיו לו כמה וידויים ממש מצחיקים שם. באופן כללי אין מתמודד שיותר הדיח את עצמו ממנו אין! ובגללו בוסטון רוב עף
ג'יימס קלמנט 1 הוא גם הצחיק אותי לפעמים אבל בגדול הוא היה ממש ממש ממש דוחה
רוב מריאנו 10
כמה שאהבתי אותו בעונה הזו.... יותר מבכל העונות שלו. הוא אמנם פישל בפרק ההדחה שלו אבל הוא מלך
בנג'מין "קואוץ'" ווייד 2 גם כן נקודה על אספקט בידורי, אבל הוא פשוט שחקן גרוע
קורטני ייטס 7 מת על הבחורה הזו
למרות שהראו אותה הרבה פחות אבל כל פעם שהראו אותה זה היה זהב. אם הייתה מצליחה להגיע למיזוג כנראה גם הייתה מגיעה די רחוק
ג'יי טי תומאס 8 עשה מהלך אמיץ, מטומטם, תמים... אבל הוא שלט בשבט שלו והוסיף לעונה
אמנדה קימל 8
!!! אני הרבה יותר מעריך את המשחק שלה בעונה הזו אחרי שצפיתי שוב. היא גם די שלטה רוב הזמן בשבט הגיבורים, והנפילה שלה הייתה בגלל שלא ידעה לשקר לפארווטי ובגלל שויתרה לדניאל על הרמז.
קנדיס וודקוק 2 וואי היא פשוט הייתה לא נסבלת גם בנאום שלה בגמר וגם בהתנהגות שלה במיזוג. ולפני המיזוג עודדתי אותה אבל איכס עופי!!!
דניאל דילורנזו 7 שחקנית אגרסיבית, תרמה לעונה הזו, די אנדרייטד. הפילה את עצמה בסוף. רוב העונה הייתה די מעצבנת אבל מגיע לה כבוד.
רופרט בונהם 6 הוא מעצבן בדיבור ובמימיקות שלו אבל דווקא בצפיה חוזרת הבנתי שבשלב המיזוג הוא שיחק לא רע והיה הכי פחות עיוור מהגיבורים דווקא.
קולבי דונלדסון 1 וואי לא חושב שאי פעם השתנתה לי ככה הדעה כלפי מישהו מעונה לעונה... וכל כך שמחתי שהוא חזר לעונה הזו, היה פייבוריט ענק שלי אבל התבגר ונהיה עלוב.
ג'רי מנת'י 8 מותק אמיתית, מעריך גם את המשחק שלה למרות שהיא לא שיחקה מושלם. שמח שקיבלה הזדמנות לגאולה בעונה הזו.
ראסל האנץ 9 שיחק משחק די מטורף, שלט בעונה הזו בדרך שלו, עשה כמה משחקים פסיכולוגיים מטורפים. נקודה יורדת על זה שלקראת הסוף הוא קצת איבד את זה, היה קצת מעצבן בחלקים מסוימים של העונה ולא ידע איך להתנהל נכון מבחינת הגמר והמושבעים לאורך כל העונה. אסטרטגית הכי הגיע לו לנצח אבל
פארווטי שאלו 10 מלכה
גם את המשחק שלה הערכתי אפילו יותר בעונה הזו בצפייה השניה.
סנדרה דיאז-טווין 10
אמנם היא שיחקה אסטרטגית פחות טוב מהשניים האחרים אבל היא עדיין מלכה גם כדמות וגם כשחקנית לדעתי.