ההיי לייט היה ללא ספק הפרצופים של בריטני
מריו לופז לטעמי עשה עבודה פנטסטית .מה גם שהוא CARLIS ANGELS בדם (עדיין לא סלחתי לו על העיוות בשם משפחה של קרלי באחת התוכניות)
קלואי הייתה הברקה מעולה של סיימון .קרעה אותי מצחוק עם כל הפלרטוטים עם סימון ועם שאר המתמודדים .בהתחלה הרמתי גבה אבל בהמשך מאוד התחבבה עליי ואשמח עם הצמד הזה ימשיך לעונה 3
לא יפריע לי אם קימי האחות המושלמת תשתלב במערכת איכשהו
לגבי הTEENS הגיע הזמן שיפסיקו להתייחס לזה כגימיק .יש זמרות בגיל הזה שהן פנומניות (ראו רייצ'ל וקרלי) תנו לכשרון לנצח .תפסיקו לעשות חישובים מטופשים של מי צריך יותר את הזכייה .לצערי השיקולים הולכים יותר בעיקר בגלל סיפורים ופחות כישורי שירה נטו
לגבי השופטים באמת שכולם היו עשרר למעט LA ריד המאוס .טוב שהוא עוזב .מיצינו
דמי הפתיעה לטובה -חצופה סקסית דעתנית (והקעקועים שלה.שאני אמות
).סימון זה סימון ובריטני היא הליהוק המושלם
הלכה ונפתחה ככל שהתוכנית התקדמה .צריכה קצת להיות יותר חצופה כמו שהייתה בגמר(שאמרה לסימון רק השיר הזה שווה 5 מ .סימון תכין צ'ק) קצת להאריך בתגובות .לא למחזר את אותן תגובות כל פעם .הכי חשוב לא לוותר על הפרצופים האותנטים ההורסים שלה
אהבתי את החיבור שלה עם קרלי .
תכלס גם הבן אדם הכי קר לא יכול לעמוד בקסם הזה שנקרא קרלי רוז סוננקלר
חשיפת הדירוג כל שבוע .יש לזה יתרונות וחסרונות כמו בכל דבר
אני חשבתי שזה היה נחמד לגמרי רק שלטעמי השיטה החדשנית הזו פגעה בעיקר בקרלי .יכול מאוד להיות שאילולא השיטה קרלי הייתה לוקחת
אני עדיין מתלבט אם כדי להמשיך את השיטה לעונה הבאה .
בסה'כ עונה 2 הרבה יותר טובה מעונה 1 מכל הבחינות .שופטים כשרון של מתמודדים רק חבל שלא היה סיום הולם וצודק עם זכייתה של קרלי .
למשל כריס רנה ומלאני אמארו .לא בטוח שיש להם מקום בגמר של העונה הנוכחית .כריס בטוח שלא .מלאני זה גבולי
אני מוכן לשקול לצפות בעונה 3 רק אם סימון יסכים שקרלי תשתתף גם בעונה 3
מקווה שקרלי תעבוד מהררררר על איזה סינגל או אלבום .מת כבר שתוציא משהו .צופה לה עתיד גדול מאוד .עוד נשמע רבות על ילדת הפלא .