5 דברים שאהבתם העונה

snirf

Active member
קלואי לא מנחה מוצלחת...

היות וניכר עלייה שהיא קוראת מהמוניטור כמו בובה...לעומת זאת אצל מריו זה בא ביתר טבעיות, לטעמי.

Moses The Fish

New member
אענה לכולכם על קלואי

לא ידעתי מי היא לפני ולכן אין לי איזו דעה קדומה עליה.
אבלללל אני חושבת שהיא צריכה להשתחרר ואז היא תמלא את התפקיד שלה כמו שציפו ממנה (סיימון חשב שהיא תהיה מצחיקה ושערורייתית, לא צפויה, כמו שהוא אוהב, ע"ע דמי לובאטו). אני חושבת שהיא לא משוחררת כי ראיתי אותה מראיינת לפני שבועיים בערך, באיזו מסיבה של האקס פקטור, ששידרו בחדשות אי, היא ראיינה את סיימון והיתה כזאת חמודה וקולית (הם דיברו על הניפל-גייט והיא סיימה את הראיון בלהניף את הידיים באוויר ולצעוק- next time my vagina!!!
)
בקיצור, מה שאני אומרת, זה שלה יש תקנה, יש לה פוטנציאל, אם היא תשתחרר, לא תהיה כל כך לחוצה ותצליח לחשוב על שאלות יותר מעניינות למתמודדים מאשר what's going on in your head.

למריו, לעומת זאת, אין תקנה. הוא הולך כמו ערס, כל פעם שהוא הולך מצד שמאל של הבמה למרכז כמו שהם עושים בתחילת הפרקים, זה פשוט מביך
דבר שני, הוא כזה רובוטי, הצחוק המאולץ הזה כל פעם מחדש, החיוך המטופש שדבוק לו לפרצוף (ורואים שתוך כדי שהוא קורא מהמוניטור הוא מבין שהוא לא אמור לחייך, זה פשוט הזוי). מריו בלתי נסבל, הוא גם לא נותן לקלואי לדבר, "גונב" לה שורות (זה כבר נהיה פארסה מה שקורה ביניהם) וכל מה שיש לו להגיד זה amazing comments.

אני הייתי מעדיפה שיביאו מישהו קצת יותר קול, פחות רובוטי להיות מנחה על הבמה, שיודע ליצור מתח ולא מפספס את הקיואים שלו. ובנוסף, לתת לקלואי להנחות את האודישנים, יותר את האינטראקציה עם המתמודדים, שזה פחות רשמי וכבד.

carly fan

New member
מה עם רייאן סיקרסט ??

תכלס קלואי מלכה בעיניי .שום לחוצה ושום בטיח .זה טבעי עונה ראשונה שלה זרקו אותה ישר למים העמוקים ובהתחשב בכך שזו עונתה הראשונה היא עשתה עבודה פנטסטית .מצאתי את עצמי נקרע מצחוק מול המסך מהשטויות שלה מהפלרטוטים מהזרימה
עדיין מדובר בבת למשפחת קרדשייאן היא לא אמורה להיות חכמה ולחשוב על שאלות אינטלגנטיות .
שתישאר כמו שהיא בעיניי
לגבי סופר מריו .גם לו אני נותן ציון גבוהה .רק חסרה לי יותר אינטרקציה עם קלואי .הוא נשוי טרי אז כנראה מפחד להתעסק איתה משום שקלואי לא רואה בעיניים חחח אגב גם היא נשואה לכדורסלן מה-NBA העונה לשם למאר אודום (לשעבר בקבוצה האהובה שלי לייקרס)
בוא נאמר שאני לא אתאבל אם יחליפו את מריו ..בקלואי שלא יעיזו לגעת
אגב .מה דעתכם על שילוב בין קלואי לאחות המושלמת שלה קים ??

נוש14

New member
שילוב בין קים לקלואי בהנחיה??

אימאל'ה לא רוצה לחשוב על זה בכלל, זה יותר מדי.
אבל גם אני חשבתי על זה שהיא הרבה יותר חופשיה ומשוחררת ממריו. מריו באמת רובוטי מאד ואין ביניהם שום כימיה. גם חשבתי שמדי פעם היו לה יציאות טובות ושהיא גם זורמת בצורה יפה בראיונות. מבחינתי הייתי משאירה אותה להנחות לבד את העונה הבאה. השילוב הזה בין מריו לקלואי היה משונה מאד.

carly fan

New member
אולי קניה ווסט כשופט וקים קרדשייאן כמנחה

לגבי קלואי כל מילה בסלע .אין מה לדבר בכלל אחלה קלואי שבעולם
מקבל את הרעיון שלך של להשאיר אותה לבד שנה הבאה .
לא יהיה משעמם זה בטוח .אני חולה על ההופעות שהיא דופקת

shaharEB

New member
הנחיה באודישנים,למה ? והאמת שבהתחלה לא חיבבתי

את מריו בכלל.. אבל כששמתי לב כמה שקלואי גרוע התחלתי לחבב אותו XD
שהיא תעוף כבר

Uri04

New member
הממ...

5. ההפסד הקולוסלי של קרלי רוז זוננקלר.
4. ההדחות הכפולות בכל שבוע.
3. ההפסד של למלם3.
2. פנדה

1. בריטני הורסת בקטע אחר

andre93

New member
5 הדברים שאהבתי

1. הגילוי של קרלי רוז שאני צופה לה עתיד ורוד( או לפחות מקווה)
2. הרכבת הקבוצות- פיפת' הרמוני וליריק 145

3. הפרצופים של בריטני

4. המריבות המשעשעות של סיימון עם דמי, למרות שלפעמים זה סתם היה מעיק.
5. האודישנים המצחיקים במיוחד וגם את האודישן של פנדה כמובן

dilan angel

New member
ה-5 שלי...

דמי - עשתה לי את כל העונה. מלכה!

בריטני- אין צורך להוסיף במילים..

הפרפורמריות בתחרות ( שהיו פי מליון על הגברים) - פיפת הרמוני, גאנל, סיסי וקרלי

האודישנים

Mrs Brightside

New member
משהו שלא כתבו פה..

הפרצופים של אל איי! גם לו לא חסר

(חיפשתי תמונה שתמחיש את זה, אבל לא מצאתי
)

carly fan

New member
תפתחו את התמונה ותראו פרצופים מצחיקים

ובעיקר סקסים של דמי

such an angel

New member
הטופ 5 שלי

אני אתחיל מהמקום הראשון
1. ההערות הרעות של סיימון, באיזושהי תוכנית אודישנים עשו רצף של הערות רעות ואני נקרעתי מצחוק ובעצם - סיימון בכללי !!!!

2. אמבלם 3

3. הריבים הקטנים של סיימון ודמי שהרגו אותיייייי
4. וינו

5. המוח הגאוני שייצר את ליריק 145

מה שלא אהבתי
1. המנחים המזעזים להחריד שהביאו
2. שאמבלם לא היו בגמר
3. שליריק עפו בשלב מוקדם כל כך מוקדם
4. שדמי הרסה כל מתמודד אפשרי שהיה בקבוצה שלה
5. שקרלי לא זכתה בסופו של דבר כי הכי הגיע לה בעולם !

למעלה