אענה לכולכם על קלואי
לא ידעתי מי היא לפני ולכן אין לי איזו דעה קדומה עליה.
אבלללל אני חושבת שהיא צריכה להשתחרר ואז היא תמלא את התפקיד שלה כמו שציפו ממנה (סיימון חשב שהיא תהיה מצחיקה ושערורייתית, לא צפויה, כמו שהוא אוהב, ע"ע דמי לובאטו). אני חושבת שהיא לא משוחררת כי ראיתי אותה מראיינת לפני שבועיים בערך, באיזו מסיבה של האקס פקטור, ששידרו בחדשות אי, היא ראיינה את סיימון והיתה כזאת חמודה וקולית (הם דיברו על הניפל-גייט והיא סיימה את הראיון בלהניף את הידיים באוויר ולצעוק- next time my vagina!!!
)
בקיצור, מה שאני אומרת, זה שלה יש תקנה, יש לה פוטנציאל, אם היא תשתחרר, לא תהיה כל כך לחוצה ותצליח לחשוב על שאלות יותר מעניינות למתמודדים מאשר what's going on in your head.
למריו, לעומת זאת, אין תקנה. הוא הולך כמו ערס, כל פעם שהוא הולך מצד שמאל של הבמה למרכז כמו שהם עושים בתחילת הפרקים, זה פשוט מביך
דבר שני, הוא כזה רובוטי, הצחוק המאולץ הזה כל פעם מחדש, החיוך המטופש שדבוק לו לפרצוף (ורואים שתוך כדי שהוא קורא מהמוניטור הוא מבין שהוא לא אמור לחייך, זה פשוט הזוי). מריו בלתי נסבל, הוא גם לא נותן לקלואי לדבר, "גונב" לה שורות (זה כבר נהיה פארסה מה שקורה ביניהם) וכל מה שיש לו להגיד זה amazing comments.
אני הייתי מעדיפה שיביאו מישהו קצת יותר קול, פחות רובוטי להיות מנחה על הבמה, שיודע ליצור מתח ולא מפספס את הקיואים שלו. ובנוסף, לתת לקלואי להנחות את האודישנים, יותר את האינטראקציה עם המתמודדים, שזה פחות רשמי וכבד.