אני אנסה לענות לך עניינית
פעם אחת ודי (למרות שדי ברור שלענות לך ענייני זה מיותר ואתה תשאר בשלך).
גישה הגיונית מול פאנטיות - כל מי שקורא פה יכול לראות כמה הודעות אני כתבתי בנושא ביומיים האחרונים (מעט מאד) לעומת כמו הודעות וכמה ארס אתה השקעת (לטעמי האישי פאנטיות אבל שכל אחד מחברי הפורום יחליט בעצמו).
אין ספק שניר שועלי ואורן אהרוני הם לרוב עניינים אבל גם להם יש תחומים שהם פחות שולטים בהם ופחות מבינים בהם, גם להם יש אילוצים, גם להם יש עורכים שמעוותים דברים שהם כתבו.
אני די בטוח שההבנה של ניר שועלי והעניין של ניר שועלי בהתעמלות אומנתית נמוך (זכותך וזכותו של כל אחד אחר לחשוב אחרת).
אני יודע בוודאות שאני באופן אישי עקבתי באופן יותר צמוד מניר שועלי אחרי הג'ודו הישראלי בשנה וחצי האחרונה ולכן יש לי את היכולת לשים לב כשהוא לא מדייק בנושא שקשור לג'ודו ישראלי או אם הוא כותב בנושא זה ביקורת לא עניינית (וזכותך או זכותו של כל אחד אחר לחשוב שאני טועה, ניר צודק וזה ענייני) ויש לי את היכולת להשליך מכאן על נושאים אחרים שהוא כותב אליהם ויש לי ספק לגבי רמת העניין והידע שלו בהם (וזה לא שולל אף זכות של ניר שועלי וכמובן שיש לו הרבה זכויות ואני בעצמי החמאתי לו פה בפורום לאחרונה).
רון עמיקם עשה לעצמו שם רע מאד אבל לא כל מה שהוא כותב זה שטויות גמורות. כנ"ל לגבי קופמן ופלג. יש נקודוות שהם מעלים והן נכונות מאד.
מי שרוצה לראות מה הביקורת שלי לגבי יעל ארד מוזמן לקרוא בקישור הבא (וזה כמובן לא סותר שיש הרבה דברים טובים וחיובים שיש ושניתן לומר על יעל ארד ובשום מקום לא טענתי שיעל ארד הייתה נגד הספורטאים הישראלים או רצתה שהם יפסידו, ההפך זה הנכון היא היתה מאד בעד הספורטאים בשידור בערוץ 1 ומאד רצתה שהם ינצחו כל קרב1):
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=1039&MessageId=163583587
אתה סותר את עצמך. הרי הביקורת שלי על ניר שועלי ועל יעל ארד מוכיחה שאצלי אין פרות קדושות.
זאת ביקורת עניינית ומנומקת כפי שניתן לראות בקישור שצירפתי למעלה.
אתה לכאורה מצטט אותי אבל כמובן הציטוט זה משהו שמעולם לא אמרתי אלה עוד אחד בסדרת העיוותים שלך.