Adam Lambert - The Original High ביקורת אלבום! תיכף אשרשר לכאן כל שיר בנפרד.
J jess r New member 18/6/15 #1 Adam Lambert - The Original High ביקורת אלבום! תיכף אשרשר לכאן כל שיר בנפרד.
H Hadar07 New member 20/6/15 #31 בחירה טובה לסינגל בהתחלה פחות אהבתי את הפזמון אבל הוא באמת לא יוצא מהראש אחרי כמה שמיעות.
נ ניר אלפחורס New member 23/6/15 #44 שיר חמוד אני לא יכול להגיד שהוא ממש סוחף, אבל הוא נחמד לשמיעה ודי רגוע ומשרה אווירה טובה סה"כ
R Rider on a storm New member 19/6/15 #28 השיר האהוב עליי באלבום לדעתי צריך להיות הסינגל הבא, הוא נשמע לי כמו להיט. יש בו משהו אופורי והרגשה נוסטלגית, שזה ממש מתחבר לרעיון מאחורי השיר. להשיג את הoriginal high.
השיר האהוב עליי באלבום לדעתי צריך להיות הסינגל הבא, הוא נשמע לי כמו להיט. יש בו משהו אופורי והרגשה נוסטלגית, שזה ממש מתחבר לרעיון מאחורי השיר. להשיג את הoriginal high.
H Hadar07 New member 20/6/15 #32 אחרי כמה שמיעות מתחבב עליי יותר, לא מהכי אהובים עליי אבל שיר סבבה סה"כ
J jess r New member 25/6/15 #51 דווקא נחמד בין ה"בלדות" יותר אהבתי את זה. יש לו גם קצב טוב. הקצב נחמד ואני אוהבת את הקול שלו בשיר הזה. הפזמון קצת מאכזב.  
דווקא נחמד בין ה"בלדות" יותר אהבתי את זה. יש לו גם קצב טוב. הקצב נחמד ואני אוהבת את הקול שלו בשיר הזה. הפזמון קצת מאכזב.  
S snirf Active member 19/6/15 #16 השיר הכי אהוב עליי באלבום הוא בחרישות אצלי בשבועות האחרונים...מאוד אוהב את האווירה והפרייזינג בשיר