חביב לא מספיק אדג'י בשביל להיות שיר רוק מוצלח. נתקע באמצע.  
J jess r New member 18/6/15 #11 The Light אוקי, לא מצאתי גירסה נורמאלית. הגירסה המצורפת איטית מהמקור. מי שממש רוצה יכול\ה למצוא גירסה להורדה.
The Light אוקי, לא מצאתי גירסה נורמאלית. הגירסה המצורפת איטית מהמקור. מי שממש רוצה יכול\ה למצוא גירסה להורדה.
R Rider on a storm New member 19/6/15 #27 אחד האהובים עליי כתבת אחת אמרה שזה יכול להיות שיר פתיחה לברנינג מן חח זה ממש נכון, הוא נשמע מיסטי כזה
אחד האהובים עליי כתבת אחת אמרה שזה יכול להיות שיר פתיחה לברנינג מן חח זה ממש נכון, הוא נשמע מיסטי כזה
J jess r New member 25/6/15 #58 לזכותו יאמר שהפתיחה של כל השירים כמעט ממש מיוחדת גם אם ההמשך קצת בנאלי כמו במקרה הזה.  
R Rider on a storm New member 19/6/15 #24 חולה על השיר הזה המילים וההרגשה שהוא מעביר, אני ממש מתחברת לזה. אדם נשמע מדהים וממש אהבתי את ההפקה. אני מכורה לקטע שמתחיל ב1:39 עם הסלסולים האלה חח
חולה על השיר הזה המילים וההרגשה שהוא מעביר, אני ממש מתחברת לזה. אדם נשמע מדהים וממש אהבתי את ההפקה. אני מכורה לקטע שמתחיל ב1:39 עם הסלסולים האלה חח
J jess r New member 25/6/15 #59 סקסי למה זה בונוס? יכל בקלות להחליף כמה מהאחרונים.   ובהזמדנות זו אציין שהלוק האחרון ממש מחמיא לו.  
סקסי למה זה בונוס? יכל בקלות להחליף כמה מהאחרונים.   ובהזמדנות זו אציין שהלוק האחרון ממש מחמיא לו.  
H Hadar07 New member 20/6/15 #42 לגבי כל הבונוסים מתאימים לשירי בונוס לא התלהבתי משלושתם יותר מידי.   סה"כ אלבום סבבה, יש כמה שירים ממש מוצלחים, יש כמה שפחות אהבתי אבל אולי כמה שמיעות ישנו את דעתי.   תודה ג'ס על ההשקעה
לגבי כל הבונוסים מתאימים לשירי בונוס לא התלהבתי משלושתם יותר מידי.   סה"כ אלבום סבבה, יש כמה שירים ממש מוצלחים, יש כמה שפחות אהבתי אבל אולי כמה שמיעות ישנו את דעתי.   תודה ג'ס על ההשקעה
J jess r New member 25/6/15 #61 אותו כנ"ל אהבתי את הבונוסים יותר מחצי מהאלבום הרגיל   והוא גיוון יחסית בסגנונות.