נכנסת!
מ מורי לנצח New member 2/3/13 #24 נראה לי שעליתי על משהו,צריכה לבדוק אם אני מביאה את באטרקאפ אני נכנסת?!
N N o R i K o New member 2/3/13 #25 כבר נכנסת למסיבה, את לא יכולה להכנס פעמיים אבל גם ככה לא היינו מכניסים את החתול המטונף הזה
N N o R i K o New member 2/3/13 #27 יאללה חברה, זה לא באמת כזה קשה... בינתיים נכנסו קטניס, פיטה, פיניק, פוקספייס, קייטו וקלוב תנסו לחשוב מה הם הגורמים המשותפים... מזכירה לכם שיכולות להיות 2 הגבלות ולא רק אחת
יאללה חברה, זה לא באמת כזה קשה... בינתיים נכנסו קטניס, פיטה, פיניק, פוקספייס, קייטו וקלוב תנסו לחשוב מה הם הגורמים המשותפים... מזכירה לכם שיכולות להיות 2 הגבלות ולא רק אחת
N N o R i K o New member 2/3/13 #31 רמז לקטניס ולפיטה יש שתי מגבלות שונות. מה שמכניס את קטניס לא היה מכניס את פיטה, וההפך. P: אבל שתי המגבלות האלה רלוונטיות למסיבה.
רמז לקטניס ולפיטה יש שתי מגבלות שונות. מה שמכניס את קטניס לא היה מכניס את פיטה, וההפך. P: אבל שתי המגבלות האלה רלוונטיות למסיבה.
E E l S i New member 2/3/13 #28 אוקיי שכנעתי את פרים שלא יהיו רועש מדי. היא נכנסת? אני מנחשת שלא כי כבר יש לי תיאוריה, וזו הדרך לבדוק אותה
אוקיי שכנעתי את פרים שלא יהיו רועש מדי. היא נכנסת? אני מנחשת שלא כי כבר יש לי תיאוריה, וזו הדרך לבדוק אותה
N N o R i K o New member 2/3/13 #33 לשתיכן יש תיאוריות מסובכות מדי עוד רמז - גם מישהו שבכלל לא קרא את הסדרה ולא מכיר את הדמויות יכול לעשות את הסלקציה הזו P:
לשתיכן יש תיאוריות מסובכות מדי עוד רמז - גם מישהו שבכלל לא קרא את הסדרה ולא מכיר את הדמויות יכול לעשות את הסלקציה הזו P:
נ ניקי ווייר New member 3/3/13 #34 אני קורא פה לעיתים רחוקות אבל בא לי להיכנס למסיבה אז אני מביא את "קשמיר"
S Sexy Darren New member 3/3/13 #38 אני מביאה את פאפא אוורדין, נכנס? ואם הוא נכנס, רק שתדעו שהוא מביא פאי קינמון (;