ניתוחים חוזרים

אופירA

New member
מנהל
בפורום "משורוולים" כרגע כותבים כמה מנותחי שרוול אחרי טבעת

פה לא כדאי לחפש, כנראה שלא נכנסים לכאן.
סביר, כי הניתוח שלהם כרגע הוא שרוול, ושם יש קהילה תומכת בניתוח זה.
כדאי לך לבדוק שם איזה מידע תוכלי לקבל.

revital601

New member
החלפת ניתוח טבעת בשרוול

היי גיל-גולה אני רוצה להמליץ לך על רופא מדהים בשם ד"ר עופר לנדאו הוא מבצע ניתוחי שרוול לאנשים שנותחו בעבר בניתוח טבעת
אשמח אם תיכנסי לאתר שלו ותתרשמי ממנו

בברכה,
רויטל

רונה2299

New member
פסיכולוג להפרעות אכילה

הי, אני יודעת על דר' ציפי העצני. מטפלת בבעיות התמכרות שונות וביניהן בעיות אכילה. היא אמנם מירושלים אבל מניחה שעובדת גם במרכז.
יש סדנאות של מכבי לשינוי הרגלי אכילה, אני השתתפתי בסדנא כזאת בירושלים וזה היה מצויין

שלום לך, גם אני מעוקפת קיבה אחרי SRVG מ 1998

את מעקף הקיבה עברתי לפני 6.5 שנים, גם בגישה הפתוחה (לא היה צורך בהוצאת כיס מרה אצלי, ואת הטבעת של הSRVG הוציאו לי כבר ב 1998...).
מזמינה אותך לקבוצת הפייסבוק שלי המיועדת למנותחים (מעקף ולא רק) שם תוכלי להכיר חברים חדשים במצבך

לגבי שאלתך - יכולה להמליץ על אופיר תשובה, *פסיכותרפיסט* מומחה לאחר ניתוחים בריאטריים.
חפשי אותו בפייסבוק ובגוגל, עובד במלב"י (אסותא רמת החייל) ודרך מכבי.
http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?articleID=862

בהצלחה ואם את רוצה להצטרף לקבוצתי אנא שילחי אליי מסר אישי.

בהצלחה רבה !

אני לא יודעת לגבי מכבי

אבל במרפאה הבריאטרית עצמה בתל השומר יש פסיכולוגית להפרעות אכילה וצוות דיאטניות. זה עולה כסף, אבל אם את רוכשת חבילה מראש של כמה פגישות זה יוצא הרבה יותר זול מפגישה פרטית.

alchemist3

New member
אכן, דיברתי עם גוייטין

וזה מה שיצא מהפגישה איתו:
1. מבחינה ניתוחית, כל האופציות פתוחות משרוול חוזר ועד למעקף תריסריון, כולל וריאציות כאלו ואחרות. הוא לא נלהב מכל אחת מהן באותה מידה אבל הוא בהחלט שם את כל האפשרויות על השולחן.
2. מבחינתו הוא לא רוצה לנתח אותי כל עוד אין לו מושג מה המצב של השרוול כיום ומה המצב, הוא טוען שיתכן מאוד שהניתוח נכשל בגלל שילוב של שרוול רחב ומנותח לא משהו...
3. עכשיו אני תקוע בסבך בריוקרטי של הפניות למלב"י, חילוץ הצילומים שלי מאיכילוב ועוד צרות מטופשות .

ובינתיים תאריך היציאה לחו"ל מתקרב, ואני כבר שואל את עצמי, אם לא אעשה את הניתוח שם. מי יודע...

מבטיח לעדכן :)

מחכה לעדכון הבא

1. מעקף קיבה - שביל הזהב עבורך.
2. צודק הד"ר.
3. מה זה "סבך בירוקרטי של הפניות למלב"י" ? מלב"י הוא מרכז פרטי השייך לאסיא מדיקל (פרטי גם כן) שיושב בתוך אסותא רמת החייל. לא אמורה להיות בירוקרטיה. מה מסרבל את העניינים ?
4. "חילוץ הצילומים מאיכילוב" ? גש לשם וקח את מה ששלך (ולהבא תשאיר מקור אצלך).
5. לא הייתי ממהרת להתנהתח (ועוד רוויזיה!) בחו"ל. אלא אם אתה מכיר את המנתח וניסיונו כמובן.
בהצלחה ותמשיך לעדכן

alchemist3

New member
אז איך אני ממשיך מכאן...

את צודקת שלא אמורה להיות בירוקרטיה, בעיקר אם כשאני מבקר שם, אני משלם מכיסי 800-1200 ש"ח לביקור ואז מתקזז מול קופת החולים. אבל יש גם דרך אחרת. קופת החולים (במקרה שלי מאוחדת) צריכה לאשר ולשלם מראש את הביקור, כרגע, זה קצת תקוע כי גם אני לא לחצתי וגם בסניף שלי לא יודעים כרגע איך לעשות את זה, העניין פתיר, זה כנראה תלוי בזה שאגש לשם פיזית, אחכה בתור, אשב בדלפק, אהיה נחמד...ואז כבר יסדרו לי את זה.
מכיוון שאני צריך להיפגש עם ''אנשי התמיכה'' במלב"י מאוד יכול להיות שהשאיפה שלי להיות מנותח בקרוב מאוד, הולכת ומתרחקת לטובת בירור יותר מעמיק, לכן גם האופציה להיות מנותח אחרי שנעזוב קיימת. אבל זו לא באמת השאיפה שלי.
גויטין רצה פרטים מלאים ולכן ה-US יבוצע בקרוב והרנטגן כבר מאחוריי. גם הצילומים מאיכילוב יגיעו אלי בימים הקרובים וזו גם התקדמות.
נשארו בדיקות דם ואז להיפגש איתו שוב, כדי לדבר על הפרטים האינסטלטוריים עצמם, איזה ניתוח, למה, סיכונים, סיכויים וכו'.

מבטיח לעדכן.

אופירA

New member
מנהל
אם הייתי במקומך, הייתי מפחדת להסתבך עם תריסריון

יש כמה סוגים של מעקף תריסריון, וצריך ללמוד הרבה, מה טוב בשבילך, ולעשות אצל מומחה בלבד (קידר), ואתה מוגבל בזמן.
גם במעקף קיבה עלולים להיות סיבוכים, אבל יש לזה יותר רופאים (חשוב - מיומנים בניתוח חוזר), והוא הרבה יותר ותיק ברפואה - עשרות שנים.
עם סיבוכים חס ושלום אפשר להתמודד גם בבתי חולים בחו"ל. בארה"ב בכלל מומחים מאוד לניתוח הזה.
יש בזה הרבה פחות סיכון לשלשולים מאשר בתריסריון.

alchemist3

New member
גויטין מאוד הסתייג ממעקף תריסריון במקרה שלי.

הוא נימק זאת בכך שמצד אחד ה-BMI איננו מאוד גבוה ומצד שני, הוא עצמו איננו אוהב את ההשלכות הבריאותיות בעתיד הרחוק של הניתוח ולכן ככה"נ זה לא הניתוח שיעמוד במרכז ההתלבטות שלי. אני עצמי מסתייג מהניתוח בשל הפגיעה באיכות החיים שעבורי היא מאוד משמעותית. נראה מה יהיה...

elladoo

New member
קבוצות תמיכה / מטפלים מומלצים לאחר ניתוח שרוול

היי, היום שבוע לניתוח השרוול שעברתי אצל דר 'רזיאל המדהימה, אשמח לדעת האם יש לכם המלצות לקבוצת תמיכה, מטפלים מומלצים למשרוולים, באזור אשדוד גדרה (אין לי בעיה להרחיק אם קיימת קבוצה ומטפל מומלצים).
המפגש הראשון לפני הניתוח עם העו"ס הבריאטרית מאשדוד היתה חוויה מאוד לא נעימה בשבילי.
אודה לכל המלצה לשלב בו אני נמצאת.

למעלה