כי היא מעצבנת נמאס !
א אנטיבס300 New member 6/11/12 #11 כלום, זו בדיוק זה, היא דמות משנית היא "הוצבה" כדי לסבך את העניינים לסנו וצ'ארמינג! חוץ מהאמפטיה אין לי כלום אליה, אם ד"ר וייל לא היה כזה ויזל היא הייתה עפה לפניך מצידי.
כלום, זו בדיוק זה, היא דמות משנית היא "הוצבה" כדי לסבך את העניינים לסנו וצ'ארמינג! חוץ מהאמפטיה אין לי כלום אליה, אם ד"ר וייל לא היה כזה ויזל היא הייתה עפה לפניך מצידי.
phoenix force Member 7/11/12 #17 למה שאני אעוף?! וסנו "הוצבה" בשביל לסבך את העניינים לרג'י ודניאל.. אני לא רואה שכתבת את טרמפ!!
א אנטיבס300 New member 7/11/12 #77 יוווו סהר עכשיו קלטתי סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה אתה סולח לי?:=]
Shiri from the block Active member 7/11/12 #1 חוץ מזה שלא ראינו אותה מאז ועכשיו אין לה שום חשיבות לסדרה
Shiri from the block Active member 7/11/12 #1 חחח מה הקשר? אני לא רוצה שלרג'ינה שלי יהיו חברות? שיהיו לה כמה חברות שהיא רוצה אבל רק אישה אחת... וזאת אני
חחח מה הקשר? אני לא רוצה שלרג'ינה שלי יהיו חברות? שיהיו לה כמה חברות שהיא רוצה אבל רק אישה אחת... וזאת אני
phoenix force Member 7/11/12 #25 מה הקשר?! קודם העפת את הדוקטור שבמקרה בטים רג'י, ועכשיו את קת'רין שבמקרה החברה הטובה של רג'י..