, הגיגים, קישורים ושאלות

Im All That

New member
עונות טובות שהן לא אל סטארס:

6
7
12
13
15
18
24

וכן האול סטארס מצויינות - 8, 20 והעונה הכי טובה לדעתי - 16

תודה

שאלה, בעצם שתיים..

היו רק 3 עונות אול סטארס?
ו- עונות האול סטארס שציינת כוללות את המשתתפים מהעונות הרגילות שציינת? (סתם שיהיה לי נחמד לזהות את המשתתפים)

תודה מראש

Im All That

New member
תשובה...

בעיקרון יש את עונות 11, 22, 23 שהחזירו 2 משתתפים קודמים בכל עונה, אבל אין לא משהו - במיוחד שבעונות 22 ו-23 יש את אי הגאולה
עונות 8 ו-20 הן אול סטארס מלאות
עונה 8 יש בה מתמודדים מעונות 1-7, אבל אני נהנתי ממנה גם בלי לראות את עונות 1-5, אם בכל זאת את רוצה לראות את העונות הראשונות אז 2 ואני מניח ש-4 הן סבבה - אף על פי שאני פחות מתחבר כי הדגש בעונות הראשונות היה יותר על התמודדות עם הטבע ופחות משחק חברתי-אסטרטגי.
בעונה 20 יש אנשים מעונות 7,8,10,12,13,15,17,18,19 - אבל אני לא חושב שיש צורך לראות את עונה 17(גאבון) בשביל עונה 20 ואני כן חושב שצריך לראות את עונה 16 בשביל לראות את עונה 20.
עונה 16 היא חצי אולסטארס - מעריצים נגד פייבוריטים (כמו עונה 4 הישראלית רק עם מעריצים אמיתיים) - זו העונה הכי טובה לדעתי.
המתמודדים הם מעונות 7(לא חובה בשביל העונה הזו, אבל בכל זאת עונה מצויינת), 9 (עונה סבבה, אני לא הכי התלהבתי ממנה, אני מניח שגם היא לא ממש חשובה בשביל העונה הזו), 14(עונה לא משהו בכלל וגם עונה לא חשובה לעונה הזו), 12, 13,15 - שרוב המתמודדים הם משם וכן כדאי לראות את העונות האלה לפני עונה 16.

אורישקי

New member
עונה 8 מזעזעת!!!

עונה כל כך מאכזבת. וגם 13 לא רעה אבל אוברייטד
תחליף את 4,9,11 ואולי גם 2 בהן ואני איתך.

אוקיי

6
7
15
16 (זהירות - חצי אולסטאר, אבל עונת הריאליטי הכי טובה אי פעם)
20 (זהירות - אולסטאר)
24

כל השש האלה הן חובה.

בנוסף אני ממליץ גם על:

2
4
9
12

אורישקי

New member
24 חובה ו12 לא? על מה בדיוק?

24 עונה כל כך אוברייטד בעיני חלק מהפורום. 12 לא רואה אותה ממטר.

survivortvk3

New member
מה חובה ב24?

אם כבר 9 ו12 הם חובה, יש שם כמה מהאולסטרים הבולטים בעונה 16

survivortvk3

New member
קודם כל

בעונה 7 אני מסכים היא שיחקה אחלה והייתה ראויה
בעונה 20 היא כשלה בטירוף, לא עשתה שום מהלך ודיי נגררה-גם לא באמת גרמה לכך שתגיע לגמר...הייתה מזליסטית בטירוף
היא אחת מהנגררות המעפנות האלה שמריצים לגמר, רק שפה נפלה על מושבעים ממורמרים אחושילינג אז התמזל מזלה וניצחה...אין קשר בין הניצחון שלה בעונה 7 לניצחון שלה בעונה 20, מאיפה ראסל יכל לדעת שהם יצאו כלכך מעפנים ולא יעריכו את המשחק שלו?או אפילו פארווטי...אין קשר אגב בין משחק חברתי וצריך להבין את זה, אם לא היה לו משחק חברתי לא היה מעביר את קואוץ וג'רי צד, אפילו הגיבורים סמכו עליו בשלב מסוים במשחק! לזה קוראים משחק חברתי?כן
מה שאתה צריך להבין זה שהגיבורים היו כלכך ממורמרים על פארווטי וראסל שהחליטו לתת ניצחון לסנדרה, שהייתה שם במזל...אתה באמת חושב שהם העריכו את המשחק שלה?נו באמת אורי
מעבר לכך שהיא באמת משעשממת ואני לא מבין איך אנשים יכולים לאהוב אותה, תגיד שאתה אוהב אותה כדמות אבל כשחקנית?אני מופתע ממך כי אתה מעריץ של המשחק

רגע רק רגע

Active member
מזל של מנצחים.

המהלך שהעניק לסנדרה ת'נצחון בוילנס, למרבה האירוניה, היה מהלך שבעצם לא הצליח לה בזמן אמת.
היא ממש התחננה ל"גיבורים" לא להאמין לראסל.
לאחר שהודחו בזה אחר זה... צמח לו המרמור וכך ראסל הפסיד ת'נצחון.

survivortvk3

New member
ראסל האנץ

אני חושב שהוא השחקן האהוב עליי אי פעם, שחקן אסטרטגי וחברתי, כן כן אורי בין הטובים אי פעם אם לא ה-
הטעות היחידה שלו הייתה שהמושבעים היו מספיק לוזרים בשביל לתת ניצחון לעציצי נוי כמו נטלי וסנדרה(למרות שסנדרה גם זה לא), וכן ההדחות שלו היו דיי גאוניות
מה גם שאני מת על נבלים בכללי, ביחד עם ראסל פיירפלייי,ריצ' וקולטון הם מהאהובים עליי אי פעם

אורישקי

New member
תנוח. אני אומר שראסל

הוא אחד השחקנים הטובים אי פעם אבל הוא רחוק מלהיות ה-שחקן המושלם, את ההפסדים שלו הביא על עצמו. ותפסיקו להאשים את כל העולם. אם הוא פעם אחת הפסיד אז וואלה אולי יש דברים בגו וזה באמת ממרמור, אבל פעמיים? ולאנשים שגם לא הכירו אותו לפני המשחק פעמיים.
אסטרטגית הוא מעולה, חברתית - הוא יודע לשחק משחק חברתי טוב במובן האסטרטגי שלו חח, הוא כן יודע ליצור קשרים בזמן הנכון ועם האנשים הנכונים (ג'רי ושאמבו) אבל הוא לא יודע איך להתנהג לאנשים כשהוא מדיח אותם.

אורישקי

New member
סירי מתנשאת?

סירי היא אחד הגיבורים הכי גדולים שידע המשחק. היא אמנם שחקנית אסטרטגית חזקה אבל חברתית אין בן אדם אחד שלא עמד בקסמיה. היא כל כך לבבית,אמהית,מצחיקה ופופולארית ויש לה את אחד הstoryline הגדולים של הישרדות - בטטת ספה שיועדה לעוף ראשונה, עשתה את כל הדרך עד לשלבים האחרונים ב2/3 מהעונות שבהן השתתפה, וגרמה לכמה מההדחות הגדולות ביותר שידע המשחק.

X יו יו S

New member
אוקי גרמת לי להיזכר למה אין לי מושג מי היא

כי ראיתי את עונה הזאת מפרק שגל היה בבית חולים

למעלה