האגדה המסתורית- פיילוט למשחק חדש

גדול!! אני רואה את זה בלופ חצי שעה!!

ונקרעת מצחוק כל פעם....
אני אראה לבנות שלי בערב

סוף סוף הצלחתי לראות (בעיה במחשב)

זה היה סרטון מקסים!! אין אין אין על כלבים

Macphista

New member
|*הפתרון!

ובכן.
הדמות שניסיתי לכוון אליה היא הפיה הכחולה.
בסיפורי עם קלטיים הפיות הם יצורים קטנים שיש לפחד מהם. חלק חושבים שהם עובדי השטן, חלק חושבים שהם מלאכים שהפכו לרעים. בכל מקרה מספרים שהפיות גונבות ילדים ועושות מגוון רחב של תחבולות ומעשים נבזיים לבני אדם. כדי להישאר על הצד הטוב שלהן, בני אדם משאירים להן אוכל ומתרחקים מאזורים שנחשבים לאזורי המגורים של הפיות.
ואיפה הפיות גרות? במן מעגלי אבנים, או ערימות אבנים.
לפני מעל עשור כאשר נבנה כביש מהיר כלשהו באירלנד שינו את מסלול הכביש כדי לא לפגוע במעגלי האבנים האלה. כן כן, החלטה מדינית שונתה בגלל האמונה בפיות ברמה כלשהי. או כי המבנה הזה נשמר כל כך הרבה שנים (כי בני אדם פחדו מהפיות אז התרחקו) אז למה להרוס אותו עכשיו?
קיצ קיצ, הפיות הקלטיות המרושעות האלה קיבלו טוויסט בסיפור "הרפתקאות פינוקיו", ספר משנת 1883 שנכתב על ידי סופר איטלקי.
שם, הופיעה לה "הפיה עם שיער בצבע טורקיז" שהבתחלה לא עזרה לפינוקיו ונתנה ליצורים להתעלל בו ולתלות אותו על עץ, אח"כ הורידה אותו מהעץ והכניסה אותו לבית שלה אבל כשלא עשה כרצונה הביאה ארנבים שיכינו לו ארון קבורה והוא כל כך פחד שהתרצה לה. מפה לשם היא אימצה אותו וכשמתה הוא הפך לילד אמיתי.
הפיה עם השיער הטורקיז הפכה לפיה הכחולה החמודה אצל דיסני שכולנו מכירים לפיה הכחולה המטרד בוואנס.
the end!

והזוכה המאושרת היא יסמין!

ברכות לזוכה

ובהצלחה אם תחליטי להמשיך את השרשור הזה

ולכולם- בפרוייקט גוטנברג יש את הספר "The Blue Fairy Book", הראשון בסדרת ספרים של אנדרו לאנג שריכז אגדות רבות. זה נחמד ומעניין וכייפי לקריאה.
וזה חוקי, ההורדה חוקית לחלוטין מהאתר... פרוייקט גוטנברג... ספרים ישנים... חוקי זכויות התיישנו... בלה בלה בלה... ספרים חינם.
http://www.gutenberg.org/ebooks/503

למעלה