~
~
סיכום שבועי
~
~

מה את בוכה? שנה הבאה יש לך חופש ממני!

תבואי אליי ותשכחי מכל הצרות בחייך!
(פחחחח, ממש
)

svety

New member
סכמ"ש, בערך.

טוב האמת היא שנצח לא סיכמשתי, או כתבתי בפורום, אבל אני מנסה לעשות לי קצת סדר בראש ובחיים כי החודש וחצי האחרונים היו שואה לא אנושית וכולי בבלאגן, אז אני מנסה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי, בפעם הראשונה בחיי, בטיפול. זה היה טיפול קבוצתי וזה היה נפלא. מדהים ומהמם. לא נאמרו דברים שהם חדשים לקבוצה, אבל עצם הקונספט, עצם זה שמישהו הנחה אותנו, עצם זה שלא התפרצנו לדברים אחד של השני כמו תמיד... היה מרגש ומדהים.
הארגון שאני עובדת בהקמה שלו תופס תאוצה וזה מהמם - היום אנחנו עורכים ישיבה ראשונה במשרדים שלנו!
בחיים האישיים שלי הכל מהמם, מצאנו דירה! אנחנו עוברים ביום רביעי הקרוב לפלורנטין
וברביעי האחרון יצאתי לרוק בר והיה שיכור ומטורף וכיף. היה מפגש ממש נחמד ומצומצם של פורום היפה והחנון.
משהו רע שקרה לך השבוע: האנגאובר. ההורים שלי משגעים אותי. יש לי נקע ברגל וזה כאבי תופת. השינה שלי לא סדירה ועדיין יש לי חלומות על אש ושריפה ואימה.
אני שונאת לארוז.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: רחוב סומסום! אגב, אם קראתן בסטטוסים מצייצים על הבנות באוטו ששמו שירי ילדים... הייוש.
התחדשות השבוע: דירה

פריט/לבוש השבוע: לאחרונה אני בעיקר עם ג'ינס וטי שירט ונעלי ספורט.
תוכנית השבוע: אה. לא חושבת שראיתי משהו שראוי לציון. רק היפה והחנון היה מגניב לאללה.
סרט השבוע: ראיתי דוקו ממש מעניין בשם "ג'אז, ילדה שמשנה את מינה", וראיתי שלושה סרטים אתמול בעבודה - סאקר פאנץ', שהיה מגניב, ואז הגיעה פולי, שהיה נחמד, ואיזה משהו עם מת'יו פרי, שהוא מורה ויאדה יאדה, שהיה מרגש למרות שהיה דיי בנאלי.
ספר השבוע: no logo של נעמי קליין. אני רק בהתחלה והוא פשוט מדהים.
מאכל השבוע: אה. כלום? בירה זה אוכל?
יציאת השבוע: רביעי לרוק בר.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה!!
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה.
אדם שעשה לך את השבוע: מלבד החשודים הרגילים, כמה חבר'ה שהיה ממש נחמד לשבת איתם על בירה ביום רביעי האחרון. והחברים מהארגון.
אדם שהרס לך את השבוע: האנגאובר.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אה. לא יודעת.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "אייל!!! יד!!!"
תמונת השבוע: אין.
התוכניות לשבוע החדש: עבודה-אריזה-עבודה-אריזה-מעבר דירה-פריקה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: טירוף.
+ מסקנת/ות השבוע: אסור להתייאש.

לא היה לי מספיק זמן לחפור השבוע, זה למה

(איכ, אמרתי "זה למה", לאן הגעתי
)

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שהשבוע קצת התבלבל לי. אני מאוד פעילה לאחרונה, והרבה מחוץ לבית, אז אני לא זוכרת פתאום מה היה השבוע ומה היה בשבוע שעבר.
נראה לי משהו טוב - סידרתי את הראש מהרבה בלבול. הסדרתי עניינים חשובים שגרמו לי להרגיש הקלה.
משהו רע שקרה לך השבוע: תחושת אשם קלה שניקרה לי בראש, אפילו שידעתי שאין לי סיבה להרגיש אשמה + הרבה אמוציות שיצאו ממני והופתעתי מעצמי, לא בטוחה אם לטובה.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אני עוברת מהופעה להופעה בשבוע האחרון, אז אין משהו ספציפי. כל יום מוזיקה אחרת

התחדשות השבוע: אמון באנשים, נחשב?
פריט/לבוש השבוע: כשראיתי את השרשרת ש-Jerald_Admonds הכין, זה עשה לי חשק לענוד פתאום את השרשרת הזאת. שרשרת ישנה שהייתה פעם של אחותי ועברה אליי.
תוכנית השבוע:

סרט השבוע: "ויהי חושך ויהי אור" - סרטו של מני פליפ. סרט מטלטל על זמר חרדי שחזר בשאלה, ומתוך 11 אחים (!) - 5 אחים חזרו בשאלה במשפחה. סרט שעשוי נפלא, מומלץ בחום.
ספר השבוע: קניתי סופית את "רדוול", אחרי שהיה נמאס לי לשאול אותו כל פעם מהספריה. אפילו שקראתי אותו כבר מספר פעמים. אבל זה לא ספר, זה נכס

מאכל השבוע: מקרון!!!!!!!!!11אחדאחד
היינו היום במסעדה כל המשפחה, ובפעם הראשונה טעמתי מקרון. בטעם תות. למה אף אחד לא אזהיר אותי שזה ממש טעים?!
יציאת השבוע: יום ראשון: היה צום תשעה באב, הייתי במרתון סרטים ב-"בית אביחי" והיה פאנל דיונים דיי מרתק. ממש עזר לי להעביר את הצום (אל חשש, הלכתי לכפור אח"כ ולטחון
).
יום שני: הייתי בהופעה שחיכיתי לה זמן רב. סאן טיילור + מיכל לוטן. היה מהמם. ארנון גבר מדהים, וזה מקסים שזוכרים אותך (שני אמנים מומלצים
).
יום שלישי: עוד הופעה, של מאיה בלזיצמן. מרתקת.
ומחר במרץ לעוד הופעה, של כנסיית השכל

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כבר לא שבוע הבא, אלא השבוע.

הערב הפרשת חלה ה-מדובר אצלנו. בא לי להתאבד

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: להיות בבית

אדם שעשה לך את השבוע: הגברים שבחיי + מרווה הבכיינית

אדם שהרס לך את השבוע: חס וחלילה

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בואו לירושלים, נראה אתכם

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "הדברים הנוראיים ביותר קוראים ליפות ביותר"
תמונת השבוע:

התוכניות לשבוע החדש: לא שבוע חדש, אלא חודש חדש!
פסטיבל "מתחת להר" בירושלים + פגישה עם חברה ושיחה על קפה + הופעה של טל כהן שליו + עוד כל מיני דברים שבטח שכחתי.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אמוציונלי.
+ מסקנת/ות השבוע: זה מצחיק פתאום לשמוע על אנשים שאתה מכיר שמתחתנים, זה אפילו דיי מרגש.

למעלה