לא היה לי מספיק זמן לחפור השבוע, זה למה
(איכ, אמרתי "זה למה", לאן הגעתי
)
משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שהשבוע קצת התבלבל לי. אני מאוד פעילה לאחרונה, והרבה מחוץ לבית, אז אני לא זוכרת פתאום מה היה השבוע ומה היה בשבוע שעבר.
נראה לי משהו טוב - סידרתי את הראש מהרבה בלבול. הסדרתי עניינים חשובים שגרמו לי להרגיש הקלה.
משהו רע שקרה לך השבוע: תחושת אשם קלה שניקרה לי בראש, אפילו שידעתי שאין לי סיבה להרגיש אשמה + הרבה אמוציות שיצאו ממני והופתעתי מעצמי, לא בטוחה אם לטובה.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אני עוברת מהופעה להופעה בשבוע האחרון, אז אין משהו ספציפי. כל יום מוזיקה אחרת
התחדשות השבוע: אמון באנשים, נחשב?
פריט/לבוש השבוע: כשראיתי את השרשרת ש-Jerald_Admonds הכין, זה עשה לי חשק לענוד פתאום את השרשרת הזאת. שרשרת ישנה שהייתה פעם של אחותי ועברה אליי.
תוכנית השבוע:
סרט השבוע: "ויהי חושך ויהי אור" - סרטו של מני פליפ. סרט מטלטל על זמר חרדי שחזר בשאלה, ומתוך 11 אחים (!) - 5 אחים חזרו בשאלה במשפחה. סרט שעשוי נפלא, מומלץ בחום.
ספר השבוע: קניתי סופית את "רדוול", אחרי שהיה נמאס לי לשאול אותו כל פעם מהספריה. אפילו שקראתי אותו כבר מספר פעמים. אבל זה לא ספר, זה נכס
מאכל השבוע: מקרון!!!!!!!!!11אחדאחד
היינו היום במסעדה כל המשפחה, ובפעם הראשונה טעמתי מקרון. בטעם תות. למה אף אחד לא אזהיר אותי שזה ממש טעים?!
יציאת השבוע: יום ראשון: היה צום תשעה באב, הייתי במרתון סרטים ב-"בית אביחי" והיה פאנל דיונים דיי מרתק. ממש עזר לי להעביר את הצום (אל חשש, הלכתי לכפור אח"כ ולטחון
).
יום שני: הייתי בהופעה שחיכיתי לה זמן רב. סאן טיילור + מיכל לוטן. היה מהמם. ארנון גבר מדהים, וזה מקסים שזוכרים אותך (שני אמנים מומלצים
).
יום שלישי: עוד הופעה, של מאיה בלזיצמן. מרתקת.
ומחר במרץ לעוד הופעה, של כנסיית השכל
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כבר לא שבוע הבא, אלא השבוע.
הערב הפרשת חלה ה-מדובר אצלנו. בא לי להתאבד
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: להיות בבית
אדם שעשה לך את השבוע: הגברים שבחיי + מרווה הבכיינית
אדם שהרס לך את השבוע: חס וחלילה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בואו לירושלים, נראה אתכם
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "הדברים הנוראיים ביותר קוראים ליפות ביותר"
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: לא שבוע חדש, אלא חודש חדש!
פסטיבל "מתחת להר" בירושלים + פגישה עם חברה ושיחה על קפה + הופעה של טל כהן שליו + עוד כל מיני דברים שבטח שכחתי.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אמוציונלי.
+ מסקנת/ות השבוע: זה מצחיק פתאום לשמוע על אנשים שאתה מכיר שמתחתנים, זה אפילו דיי מרגש.