שונות ושונים, תפוזים ועניינים

קוביd1

New member
שלום רזי 43

ברוכה הבאה, תשאלי כמה שאלות שבא לך,בשביל זה הפורום קיים.
לא נראה לי שלבדיקת הגסטרו יש השפעה על האישור לניתוח. לא כל הרופאים מבקשים בדיקה כזאת ,אני לא מבין למה אי אפשר לעשות צילום ושט קיבה בשתיית בריום ,רק בדיקת גסטרו פולשנית ,עם כל הסיכונים שבזה .

עדיף לבצע את הניתוח בבית חולים פרטי ,זמן ההמתנה ממש קצר ,ואין הפתעות כמו שבבית חולים ציבורי ,שיש דחיות בעשיית הניתוח .בגלל מקרים דחופים.
לא כתבת לנו איזה ניתוח את רוצה לעבור ,אם זה טבעת אני ממליץ על ד"ר אבינוח ,ניתוח שרוול אני מכיר את ד"ר סובחי ,ד"ר קוריאנסקי ,ד"ר אוסנת רזיאל.

קובי

אופירA

New member
מנהל
שיסביר לך מה הכוונה "זה קורה לפעמים"

האם יש קשר לוושט? כל מה שקשור לוושט, יכול להיות קשור לטבעת.
האם את מקיאה?
את אוכלת בריא?
שותה חופשי?

ortal30050

New member
תשובה

אז אני סגורה על 10 לשתות אין לי בעיה אוכל-אוכלת מהכל אבל מעט!! ולא מקיאה בכלל, היו כמה פעמים בתחילת הדרך אבלב3 חודשיים אחרונים אפילו לא פעם אחת, השאלה לאן אני צריכה לפנות כי הרופא משפחת אמר שאם זה לא עובר צריך לפנות לאף אוזן גרון אבל בטוח ששם גם לא יבינו אם זה וושט, אז למי לפנות?

אופירA

New member
מנהל
זה מכאיב ומציק לך?

אם לא, בשביל מה צריך רופא?
כדי שהוא יגיד כל מיני דברים במקום שהוא לא יודע?
גרון זה וושט. או לפחות הוא מחובר לוושט, אז האא"ג צריך לדעת. אבל הם לא יודעים כלום. אם לא מפריע לך אל תלכי לטפל במשהו שלא מפריע.
הגוף שלנו הוא הרופא הכי טוב שלנו. כל האחרים בד"כ רק עושים בעיות.

אופירA

New member
מנהל
יותר טוב

תגיעי לוועדה בלי הבדיקה הזו, ותשאלי אם את חייבת. תשאלי בוועדה למה את חייבת אם את חייבת.
אפשר להגיע לוועדה כשבדיקה או שתיים חסרות, ולהשלים אח"כ את התוצאה דרך הפקס.

איזה ניתוח?
את צריכה לבחור מנתח שמתאים לך. מבחינת עלויות - לשאול אצל כל מנתח, אצל המזכירה שלו (תגידי לה מה הביטוח שלך).

לי זה קרה בשבועיים שהטבעת שלי היתה סגורה מאד

שכמעט כלום לא עבר לי , אז, בגלל שהלשון לא היתה חשופה לטעמים נוצרה רגישות שכשאכלתי משהו
קצת עם טעם חזק,הרגשתי ההבלוטות התנפחו . כשפתחתי חזרה, הלשון התרגלה שוב לכל הטעמים והפסיקה להגיב ככה.

אופירA

New member
מנהל
שמות מנתחי שרוול (לפי סדר סתמי, אקראי):

קידר ושות' בבילינסון
סובחי (איכילוב)
ספיבק בתל השומר
המנתחים הערביים ברמב"ם חיפה: ד"ר עסליה, ד"ר מחג'נה
מטר בבני ציון
דוד חזן וגירון באסותא לב המפרץ
מינץ בבי"ח השרון
שוורץ במאיר
ספוזניק בקפלן
רזיאל וגוייטין (אסותא, מלב"י, פרטי)
קוריאנסקי, שמעונוב, פרופ' רובין (בתה"ש). ספיבק גם מנהל המרפאה להשמנת יתר בתל השומר.
רונית גרינבוים ונחום בגלייבטר בהדסה הר הצופים.

רוייקו

New member
זה אבזורד שמנתח יתעסק עם סגירות פתיחות

אין שום סיבה שהוא לא יכין צעירים מוכשרים שיובילו את הדור הבא של ניתוחי הרזיה. לפי חישוב שלי הוא ניתוח יותר מ 10,000

אופירA

New member
מנהל
לפני שנה היתה תקופה שצריך לקבוע תורים

אבל לא היה צורך לקבוע תור דווקא לד"ר אבינוח. היו לו מזמן רופאים ומתמחים, שסגרו/פתחו בשעות שהוא היה בחדרי הניתוח.
לפני כן היו תקופות שלא היה צריך לקבוע תורים מראש. אפשר היה לבוא ולחכות.
היום צריך להודיע, לשאול אם אפשר, אבל באים ומחכים, לא צריך תור מראש.

חמ סה

New member
בדיוק בגלל זה, אופירה

סירבתי (ואמשיך לסרב) למספר הצעות דומות.

אפשר גם בלי

למעלה