אוף לא יודעת
התשובה שלה באמת הייתה מעולה
היא הייתה יכולה הרי להגיד "וואלה אתם משוגעים עזבו אותי בשקט"
מה שבעיניי גם תשובה לגיטימית לשאלה שבה היא צריכה להעלות ספקולציות על "מה יקרה אם יכתבו משהו כזה ואיך זה ישפיע בכלל על דמות אחרת"
היא באמת לא הכותבת וגם אם ההחלטה ללכת לכיוון הזה הייתה בידיים שלה (בקטע של כן או לא) עדיין לא היא הייתה כותבת את ההתרחשות עצמה..
אנשים נורא מנסים לדחוף את השיפ הזה לכל מקום..ואני משערת שאין בזה שומדבר רע..זה קורה עם המון שיפים והשחקנים דווקא מאוד מתייחסים לזה (מעניין אם כבר נמאס להם?
)
אבל אם אנחנו מגיעים למצב שבו שחקנים יפחדו לענות? מה עשיתם בזה?
אגב, בתשובה היא בכלל אמרה שאם נניח ילכו לכיוון הזה אז אחלה נשחק את זה ויהיה בסדר..לי זה נשמע כמו תשובה ממש חיובית
כאילו, בתור שחקנית, לא זאת שכותבת, זכותה המלאה להתעלם מכל דבר שלא אשכרה קרה או עומד לקרות (אני מניחה שעם כל הרעש של השיפ בטוח דיברו על זה שם..אפילו סתם בהפסקות קפה או משהו)
ובמקום זה היא לא מתעלמת ממנו
היא כן ענתה על השאלה בנוגע להנרי, אולי באופן כללי ולא כל כך קשור לשיפ (שאני חושבת שאין שום קשר בין השיפ להנרי..השאלה ששאלו את הנרי והוא אמר שיקח לו זמן להתרגל הייתה מעולה..לשאול את לאנה אם זה יהיה בנפיטיאל להנרי...שאלה מוזרה לגמרי ואיך אמורים לענות עליה?)
אניווי
לאנשים תמיד יהיו סיבות לכעוס
וזה די נוראי
ואוף מסכנה
והתמונה שהעלית, קראתי וזה ממש מקסים
והקטע שהיא פחדה מהתרגום- לא חשבתי על זה בכלל...מסכנה שלי..
בקשר ללכעוס על התגובה עם רובין
אמממ
היא לא קיבלה תסריט עדיין
היא יודעת רק מה שאמרו לה..שזה בערך כלום
אבל אמרו לה דבר אחד "את הולכת לפאנלים...ראיונות..תדעי את זה- הוא הטרו לאב של רג'ינה"
וזה הדבר היחיד שהיא אשכרה יכולה להגיד
למה שהמעריצים יכעסו כאילו היא זו שהמציאה את זה שהוא הטרו לאב שלה?!
את יודעת מה זה מזכיר לי...כל הקטע של שאלות מפגרות
בכנס הקודם שהם היו
שהיו 3 לא חשובים ורובין-רג'ינה-זלינה
אז היו שאלות מהקהל
ואחת ניגשה למיקרופון ואמרה "טוב, אז בפרק האחרון היו מלא נשיקות של מלא שיפים, אבל רג'ינה ורובין היו היחידים שהתנשקו עם לשון..ואז ראיתם מה קרה..האם אתם חושבים שזה מסר נגד להתנשק עם לשון?"
עכשיו
אני ישבתי ככה-
בחיי...אני עד עכשיו לא לגמרי יודעת להסביר במילים מה הקטע עם השאלה הזו
אבל אני אגיד דבר אחד- היא לא לגיטימית
בכלל!
עכשיו את פשוט נכנסת לפה של הבחורה הזו..שכל חטאה הוא שהיא שחקנית מעולה...חייב להיות איזשהו גבול שנחצה פה
בכל מקרה לאנה נדהמה קצת וענתה "אני לא זוכרת שהייתה שם לשון"
בשלב הזה אני הייתי בהלם שלאנה בכלל לוקחת את הזמן והרצינות לענות לדבר כזה..אני הייתי אומרת לה "פאק דה הל אוף"
סירייסלי...זה קצת מטריד
ואז הבחורה ענתה לזה "תמונות לא משקרות!" (כאילו, תמונות, וידאו של הנשיקה..הפרק עצמו נו)
ופה כבר הרגשתי- אייייככככככככ קריפי
ולאנה חזרה ואמרה "אני בטוחה שלא הייתה שם לשון"
וגם רובין התערב ומלמל משהו כזה
כאילו...גבולות!!! אנשים!!!
ג'יזס!!!