שחקני וואנס בפסטיבל אגדות בפריז

Macphista

New member
שחקני וואנס בפסטיבל אגדות בפריז

ובכן, מי היה בימים האחרונים בפריז מול המצלמות ואלפי המעריצים?
פשוט אכתוב את הדמויות- רג'ינה, זלינה, רובין הוד, בל, פיטר פן והנרי.

אני קצת לא מעודכנת, מי מעודכן ויכול לספר לחברי הפורום מה היה?

Rachel47

New member
בטוויטר

היו חשבונות שקצת ניסו לכתוב מה שואלים ומה ענו
אם יש כאן מישהו שעקב אחרי זה ורוצה לעשות סקירה כי נאמרו דברים מעניינים
או שאני אנסה לפחות את מה שאני ראיתי אבל אני לא מבטיחה שזה יהיה לפני הסופש

נראה שהיו שני פאנלים
אני הייתי בטוויטר בזמן השני
ביום הראשון (כשלאנה עם החולצה הזו) ראיתי תמונות של פאנל אבל לא שמעתי עליו יותר מידי
תכלס אני מקווה שצילמו את הפאנלים כי הם נשמעו שיא המעניינים!

Shiri from the block

Active member
מעריצי סוואן קווין שוב הרסו הכל כאלה מפגרים.
התעצבנו על לאנה על משהו שהיא אמרה, וזה בכלל לא בצדק (אני ארחיב בהמשך)
ואז התחילו לשלוח להם הודעות שנאה
כמובן שלא כולם, אבל חלק מהמעריצים המפגרים של סוואן קווין. ממש גורם לי להתבייש להיות חלק מהם!! מזל שיש כאלה שפויים...

ובגדול שון (רובין) אמר שהוא חשב שיהרגו אותו בסוף עונה והתפלא שהחזירו את מריאן.
וגם הוא וגם לאנה אמרו שרובין ורג'ינה הם true love וכל מיני דברים שממש ביאסו אותי.. אבל לא ברמה שתגרום לי לשנוא את לאנה או לשלוח לה הודעות שנאה.

ושאלו את ג'ראד (הנרי) איך הוא היה מרגיש אם אמה ורג'ינה יתאהבו ויהיו ביחד והוא אמר שהוא יהיה קצת מובך בהתחלה ויתרגל לזה.

וזה העידכונים מהצד שלי.

shirush3

New member
חבל שאנשים לוקחים דברים כאלה קשה

אני לא יודעת אם רג'י ורובין הם טרו לאב, אבל הם חמודים

Rachel47

New member
תרחיבי על מה שקרה עם סוואן קווין

מה היא אמרה? ולמה המעריצים כעסו כל כך?

ראיתי בטוויטר באמת שאיכשהו יצא ששניהם אמרו את זה
אותי זה שימח אבל אני מבינה למה זה יבאס אנשים שמשפפים את סוואן קווין
מצד שני..אין לדעת..אולי מתישהו
אולי הטרו לאב לא תצליח והיא תחליך צד

אני מנסה לעודד אותך קצת

מצחיק ששאלו את הנרי את זה...אני די מתה לראות את הפנאלים

Shiri from the block

Active member
מרחיבה קודם כל, התעצבנו על לאנה עוד לגבי התשובה שכתבתי לגבי רובין...

שנית, זאת השאלה שגררה עוד תגובות שנאה כלפי לאנה
https://www.youtube.com/watch?v=xJlpJ2MPpKw&feature=youtu.be

מעריצים חשבו שהתשובה שלה הייתה חוצפנית, אדישה, לא טובה והתחילו להציק ללאנה וגם לאדם בטוויטר על זה

ובתמונה הזאת זה די סיכום של מה שהיה-
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hph...7_10202137393416471_7444914976343231079_n.jpg

אני באמת לא מבינה מה רוצים ממנה, היא ענתה תשובה בצורה מעולה, וגם בעבר היא כבר הביעה תמיכה ב SQ מיליון פעם וגם בקהילה הגאה בכללי אז מה רוצים ממנה?

Rachel47

New member
אוף לא יודעת

התשובה שלה באמת הייתה מעולה
היא הייתה יכולה הרי להגיד "וואלה אתם משוגעים עזבו אותי בשקט"
מה שבעיניי גם תשובה לגיטימית לשאלה שבה היא צריכה להעלות ספקולציות על "מה יקרה אם יכתבו משהו כזה ואיך זה ישפיע בכלל על דמות אחרת"
היא באמת לא הכותבת וגם אם ההחלטה ללכת לכיוון הזה הייתה בידיים שלה (בקטע של כן או לא) עדיין לא היא הייתה כותבת את ההתרחשות עצמה..

אנשים נורא מנסים לדחוף את השיפ הזה לכל מקום..ואני משערת שאין בזה שומדבר רע..זה קורה עם המון שיפים והשחקנים דווקא מאוד מתייחסים לזה (מעניין אם כבר נמאס להם?
)
אבל אם אנחנו מגיעים למצב שבו שחקנים יפחדו לענות? מה עשיתם בזה?

אגב, בתשובה היא בכלל אמרה שאם נניח ילכו לכיוון הזה אז אחלה נשחק את זה ויהיה בסדר..לי זה נשמע כמו תשובה ממש חיובית
כאילו, בתור שחקנית, לא זאת שכותבת, זכותה המלאה להתעלם מכל דבר שלא אשכרה קרה או עומד לקרות (אני מניחה שעם כל הרעש של השיפ בטוח דיברו על זה שם..אפילו סתם בהפסקות קפה או משהו)
ובמקום זה היא לא מתעלמת ממנו
היא כן ענתה על השאלה בנוגע להנרי, אולי באופן כללי ולא כל כך קשור לשיפ (שאני חושבת שאין שום קשר בין השיפ להנרי..השאלה ששאלו את הנרי והוא אמר שיקח לו זמן להתרגל הייתה מעולה..לשאול את לאנה אם זה יהיה בנפיטיאל להנרי...שאלה מוזרה לגמרי ואיך אמורים לענות עליה?)

אניווי
לאנשים תמיד יהיו סיבות לכעוס
וזה די נוראי
ואוף מסכנה

והתמונה שהעלית, קראתי וזה ממש מקסים
והקטע שהיא פחדה מהתרגום- לא חשבתי על זה בכלל...מסכנה שלי..

בקשר ללכעוס על התגובה עם רובין
אמממ
היא לא קיבלה תסריט עדיין
היא יודעת רק מה שאמרו לה..שזה בערך כלום
אבל אמרו לה דבר אחד "את הולכת לפאנלים...ראיונות..תדעי את זה- הוא הטרו לאב של רג'ינה"
וזה הדבר היחיד שהיא אשכרה יכולה להגיד
למה שהמעריצים יכעסו כאילו היא זו שהמציאה את זה שהוא הטרו לאב שלה?!

את יודעת מה זה מזכיר לי...כל הקטע של שאלות מפגרות
בכנס הקודם שהם היו
שהיו 3 לא חשובים ורובין-רג'ינה-זלינה
אז היו שאלות מהקהל
ואחת ניגשה למיקרופון ואמרה "טוב, אז בפרק האחרון היו מלא נשיקות של מלא שיפים, אבל רג'ינה ורובין היו היחידים שהתנשקו עם לשון..ואז ראיתם מה קרה..האם אתם חושבים שזה מסר נגד להתנשק עם לשון?"

עכשיו
אני ישבתי ככה-

בחיי...אני עד עכשיו לא לגמרי יודעת להסביר במילים מה הקטע עם השאלה הזו
אבל אני אגיד דבר אחד- היא לא לגיטימית
בכלל!
עכשיו את פשוט נכנסת לפה של הבחורה הזו..שכל חטאה הוא שהיא שחקנית מעולה...חייב להיות איזשהו גבול שנחצה פה
בכל מקרה לאנה נדהמה קצת וענתה "אני לא זוכרת שהייתה שם לשון"
בשלב הזה אני הייתי בהלם שלאנה בכלל לוקחת את הזמן והרצינות לענות לדבר כזה..אני הייתי אומרת לה "פאק דה הל אוף"
סירייסלי...זה קצת מטריד
ואז הבחורה ענתה לזה "תמונות לא משקרות!" (כאילו, תמונות, וידאו של הנשיקה..הפרק עצמו נו)
ופה כבר הרגשתי- אייייככככככככ קריפי
ולאנה חזרה ואמרה "אני בטוחה שלא הייתה שם לשון"
וגם רובין התערב ומלמל משהו כזה

כאילו...גבולות!!! אנשים!!!
ג'יזס!!!

Shiri from the block

Active member
כן המעריצים של הסדרה באינטרנט נוראיים בכלל שמתי לב שבפייסבוק ובטוויטר יש לסדרה מעריצים מאוד מאוד צעירים שהם גם מתנהגים בצורה מאוד לא בוגרת. אני מאמינה שהם אלה שעושים את כל הבעיות והרעש באינטרנט (לא רק לגבי SQ גם לגבי שיפים אחרים היו תקיפות נגד השחקנים)

"השאלה ששאלו את הנרי והוא אמר שיקח לו זמן להתרגל הייתה מעולה..לשאול את לאנה אם זה יהיה בנפיטיאל להנרי...שאלה מוזרה לגמרי ואיך אמורים לענות עליה?" בדיוק מה שאמרת! איזו שאלה מוזרה! אין שום תשובה נורמלית לנושא ולאנה נתנה את התשובה הכי מקסימה ומעולה שאפשר לענות!

ולמה שלשחקנים ימאס מהעניין של השיפים? זה חלק מהסדרה.
וואנס זה לא הסדרה היחידה שיש שיפים ויש זוגות מועדפים. למשל אני אומנם לא רואה את הסדרה אבל בעל טבעי יש שיפ של דין ועוד בחור, ולפי מה שאני מבינה הם תמיד צוחקים על זה בכנסים עם המעריצים ובטוויטר ומשתעשעים עם הרעיון. אז למה לא?
גם רוברט (גולד) וג'וש (דיויד) השתעשעו ביניהם וצחקו שהם יוצאים ביחד ואז יעני אמילי (בל) קינאה...
הכל תלוי איך לוקחים את זה.
סוואן קווין משום מה ניהיה שיפ ממש רגיש שגם לאנה וגם ג'ניפר לא יודעות לצחוק ולקחת בהומור והן לא ממש משוחררות אז נראה לי שזה מה שמפריע למעריצים בעיקר.. כי בכנסים אחרים בסדרות אחרות עושים המון צחוקים על שיפים בין 2 דמויות בן ובן, בת ובת או סתם זוג לא קשור.

לגבי הכנס הקודם והשאלה של הנשיקה בין רג'ינה לרובין הייתי בהלםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!
איזה.חוצפה!!
זה בדיוק מראה את החוסר בגרות שיש למעריצים של וואנס. ואו.
מצד אחד די שמחתי ששיפ אחר יצא מפגר וכולם כעסו עליו
אבל מסכנה לאנה יואו. איזה שאלות מפגרות!
יש וידיאו של זה??

Rachel47

New member
לא ימאס מהעניין של השיפים

אבל תחשבי, על כל שאלה כזו, היו עוד מיליון וחצי
למרות שבתכלס אפשר להגיד את זה על כל שאלה אחרת
אפילו שאלה כמו "איך זה לשחק שתי דמויות שהן אותה בחורה אבל בהתנהגות שונה לחלוטין"
זו שאלה שנשאלה אולי אלפיים פעם בעיקר בעונה הראשונה אבל לא רק...
תכלס חלק מהתפקיד שלהם זה לקדם את הסדרה ולענות על השאלות האלה
לפחות שאלות מהסוג הזה זה משהו שניתן להתכונן אליו וזה באמת שאלה על עבודתה בתור שחקנית

לא ראיתי כל כך תגובות של ג'ניפר כי אני לא עוקבת אחריה יותר מידי אבל כן נראה לפחות בוידאו הזה שלאנה לא מאוד נינוחה עם העניין
שזה אגב..וול..זכותה המלאה
זה לא שהיא נגד הרעיון ולא שהיא נגד הקהילה
וכמו שהיא אמרה, אם השיפ יכתב הם ישחקו את זה ובטח גם יהיה כיף (היא יכולה לומר תודה שזאת סדרה דיסני ואין הרבה סצינות לא לגיטימיות אפילו שזו לא אמורה להיות בעיה מבחינתה כי לפי מה שהבנתי סווינגטאון הייתה די הפוך..טרם השלמתי אותה)
מה שאני אומרת זה שמעריצים לא יכולים לכעוס על ההתייחסות שלה כשהיא הכל חוץ מפוגעת ומזלזלת
היא תמיד עונה על השאלות בנימוס ועם רמת הכבוד שמגיעה לשאלות שהן כל כך באוויר

אמממ בשרשור שפתחנו על הכנס הזה שמתי וידאו של הפאנל...אז זה שם..פאנל מקסים האמת
ממש

Shiri from the block

Active member
איפה? לא מוצאת את ההודעה
ולא יודעת לגבי לא נינוחה. היא נראית לי בסדר גמור עם זה מפעמים אחרות שהיא ענתה על זה למעריצים שפגשו אותה (אין וידיאו)

Macphista

New member
אבל כבר הגענו למצב קיצון בכל הנוגע לשחקנים

שחקנים מותקפים, שחקנים סוגרים את היוזרים שלהם ברשתות חברתיות, שחקנים אוטמים את עצמם לקהל בגלל ההתנהגות הזו.

אני לא מבינה מה הקטע של הסדרה הזו, והאם אני מודעת רק לפסיכיות של המעריצים כאן או שרמת המטורפות גם קיימת בנוגע לסדרות אחרות ושחקנים אחרים.

האם הרשתות החברתיות שגורמות לכאורה לקשר ישיר בין מעריץ לשחקן גורמות למעריצים לחשוב שהם חברים של השחקנים? ושמותר להגיד להם הכל? ושהם מכירים אותם אישית ויודעים להגיד מה שחקנית אחת יודעת, ומה היא חושבת, ולשאול שאלות מביכות ודביליות?
האם ילדים היום גדלים כשהם חושבים שהם במרחק של קליק מאדם שהם מעריצים? ממש כמו שהם במרחק של קליק מהחברים האמיתיים שלהם בווסטאפ?
האם העובדה שהסדרה הזו עוסקת בפנטזיה גורמת גם למעריצים להתנתק מהמציאות ומההפרדה שקיימת בין מעריץ למוערץ? או בין מציאות הסדרה לבין דמיון הצופה? האם הסדרה מעודדת צופים שפחות מחוברים למציאות להתנתק עוד יותר בגלל שהיא סדרת פנטזיה? האם הסדרה מושכת מראש קהל לא מחובר למציאות שרואה בסדרה את מה שהוא רוצה לראות ומתעצבן ומשתולל כמו ילד שלקחו לו את הצעצוע כשהוא מגלה שהכל היה חלום?

Rachel47

New member
זה..

שאלות קשות

אני חשובת שמטורפים יש בכל סדרה
מה שאמרנו כאן שיש בסדרה הזו כמות גבוהה של ילדים וזה מביא להתנהגות לא בוגרת
זה די בגלל שהסדרה מתאימה את עצמה גם לגילאים הנמוכים

לדקסטר נגיד אין כל כך הרבה מעריצים בגילאים האלה
וגם שם היו מעריצים מטורפים

וואלה..לא יודעת להגיד לך
קשה לי להכנס אחרי היום הנורא הזה (כשעוד מחר יש מבחן באצות ואני לא יודעת כלום) לשאלות פילוסופיות וכבדות אבל אני מבטיחה לחשוב על זה ואם יהיו לי תובנות נתדיין על זה בסופש

Shiri from the block

Active member
אני גם חושבת שזה קשור לגילאים של הסדרה בגלל שהם בונים את הסדרה לילדים עם כל השטויות שלהם של "תוכנית לכל המשפחה" אז יש מלא ילדים מפגרים שמאוד דרמטים לגבי כל מה שקורה בסדרה.. וגם אני חושבת מה שמק אמרה... שהיום סלבס הרבה יותר נגישים אז הילדים של היום מרגישים שהם באמת במרחק של כפתור אחד ורושמים מה שבא להם..
אם בקסטריט היו קוראים את כל השטויות שאני כתבתי לגבם בפורום בקסטריט הם היו שמים אותי בבית כלא או בית פסיכיאטרי חחחח

Macphista

New member
אבל זה לא רק ילדים

גם מבוגרים מפגינים דרמטיות יתר בכל הנוגע לסדרה.
בין אם בטוויטר, במארב לשחקנים באזור הסט, או בכתיבה בפורומים, הדרמטיות אינה נחלת "ילדים" (איזה גיל נחשב אצלנו לילד?).

Shiri from the block

Active member
יש הבדל בין לארוב לשחקנים מחוץ לסט לבין להטריד אותם בטוויטר.
אני גם הייתי אורבת להם מחוץ לסט, אבל אני ממש לא כותבת להם שום דבר בטוויטר.. רק לגולשים אחרים אני רושמת כמה אני מבואסת מ X ו Y אבל אני לא הולכת לרשום לשחקנים את כל השטויות שכותבים להם.

ילדים זה עד גיל 18 מאיך שאני מסתכלת על זה. מקהילות של evil regals אני רואה שהרבה שם כותבים שהם בני 13-16, יש כאלה גם בני 9... וכן, יש את המבוגרות יותר שמגיעות גם לגיל 40 עד כמה שזכור לי..
אבל ממי שאני רואה שמגיב בצורה מפגרת זה הגולשים בתחום של 13-16 באינטרנט.

אי אפשר לרצות את כולם ומי שרוצה לשנוא

ימצא סיבה למה לשנוא ולכתוב שטויות זה לא חדש....

Shiri from the block

Active member
כן.. אבל חבל ששחקנים רואים את התגובות האלה...
מה שטוב בלאנה שהיא חולה על המעריצים שלה ויודעת שיש מלא שאוהבים אותה ותומכים בה ובטח לא מתייחסת בכלל לכל השטויות שכותבים לה.

למעלה